üretirsen senin faydana ama kadim görevinden verilen ayak yeter sanayasakask1 yazdı:Teşekkürler. Bugun girdim çara asam parlamış 1197 şifa 24.6 kritik var hiç bi fundi yok ama mor pant var. İbni cev ayak üreteyim mi sence kararsızlıga dustum. ÇOK SAĞOL ŞİMDİDEN :mrgreen:
Arkadaşlar Ashab-ı Kehf ve İbni cevo asa hk. bakar mısınız**
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Re: Arkadaşlar Ashab-ı Kehf ve İbni cevo asa hk. bakar mısın

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Tamamen gereksiz. Üretmenden yana değilim.
PIRASASAPI
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Ozaerdenn arkadaşımızın dediklerine harfiyen katılıyorum. Ancak tek sorun, çevredir. Eğer çevren yoksa şifacıdan anlayan kısım çok az olduğu için Ashab-ı Kehf istiyceklerdir. Onun için eğer çevren yoksa Ashab-ı Kehf üretme zorunluluğu var. Ama çevren varsa böyle bir sıkıntı olmayacaktır.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- okaliptus
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: İmmortal Warriors
Çevren varsa girersin çünkü çevre sayesinde 44 levellik savaşçıyı kenanda kasıyorum çevren yoksa ashab bas şifadan anlamayan çok insan var ayrıca iksir parası ashabı karsılarsın
-
- Cin Avcısı
Bene Ashab malzemesi topluyodur, şahsen ben o kadar kötüledikten sonra öyle yapmıştım ama dediğim gibi ozmanlar Mevlena asa çok uzaktı herkes için.
ozaerden, tavsiyelerin için tekras tşkler. Şu anda mevlana asa malzemelerini toplamaya çalişiyorum 61m para 2 gano 1 diş 8 alex 12 turuncu felan war.çarımda yuzde 60 lokman artırıcı ve 1 aylk plus mewcud fakat gano çıkmıyo bi türlü. Arada sığınak migrat atıyorum ibni cev^ asa muhteşem en umutsuz anlarda bile grubu kurtarıyorum herkese tawsiyemdir. Öyle
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Kuzenim 1000 akçe alacak. Benim 1000 akçe hazır. Ortaklaşa yükselticez.
Büyük ihtimal yarın alır. Alırsa pazar sabahı Cevriye yükselmiş olur
Bizim sunucuda ganolar ucuzladı. Sizde de ucuzsa gano al. Değilse tüm çöpleri ve meran liderlik ve kadimleri tamamla.
PIRASASAPI
tm ho şimdiden. Bnm kadimler tm sayılır kescez. Bi meran arki vercek 1 meran 1 diş alınca btcek. 10 hdrojen 6 gano kalck .d ganoları cekmeye dewam etcem cıkmıyo ama olsun. Kaç m oldu sizde gano we sizi sunucu ne .d selamlar
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Eminönü Sunucusu. Gano 14-15m, Mavi Topaz 3m, Menekşe 18-20m, Budaksız 1m, Yonca 4-6m, Sibiryalı 4-5m falan. Madenler ucuzladı 4 Gano, 3 Sibiryalı, 2 Budaksız, 2 Yonca, 3 Mavi Topaz stokladım. Param olsa Mavi ve Budaksız alırım bolca.. Akçe sıkıntın yoksa Eminönü Sunucusu'nu tercih etmeni çok isterim. Senden iyi bir şifacı oluşacakyasakask1 yazdı:tm ho şimdiden. Bnm kadimler tm sayılır kescez. Bi meran arki vercek 1 meran 1 diş alınca btcek. 10 hdrojen 6 gano kalck .d ganoları cekmeye dewam etcem cıkmıyo ama olsun. Kaç m oldu sizde gano we sizi sunucu ne .d selamlar
PIRASASAPI