Amerika'nın oyunu bunlar.JackGhosen yazdı:Kenan'a Varmadan Önceki Resimlerde Haritayı Kapamış Olman Düşündürücü...
Çünkü Asıl Zor Olan Kenan Değil Motordan Sonraki Gruplar :arrow:
Tebrikler adaş.
Amerika'nın oyunu bunlar.JackGhosen yazdı:Kenan'a Varmadan Önceki Resimlerde Haritayı Kapamış Olman Düşündürücü...
İnsanları tanımadan sakın konuşma.eğer kuklacıya gelirsen görüceksin grup kurduğumda mutlaka görevi olan en az 2 ejdersiz alıyorum.bu junon kenan fark etmiyor.hatta x kestiğim ashapsız zırhsız bir şifacı var.şaheser önemli değildir benim gözümde şöyleki ilk kenanımı ben dahil full ejdersiz bir grupla kestim.milletteki şaheser takıntısını anlıyamıyorum ? düşündüğün mantık yanlış bilmem anlatabildimmi.beynini kullanarak ve insanları biraz tanıyarak yorum yapmanı öneriyorum seviceksin.PARD10 yazdı:Yav bu insanoğlu ne kadar nankör .KaPTaNYaGiZ yazdı:Şimdi iyi güzel hoşta yani bunu 3 kişi kesmek varken görevi olan bi 3 kişi daha alırdınız hem arkadaşların görevleri olurdu hemde eğlencenize bakardınız
Bu yoruma kadar konuşmucaktım ama gerçekten çok sinir bozucu bir söz
Allahını seversen kaç tane görevi olan adam alıp girdin kenana .
Yanına biri gelse Ejderin yok dersin , büyü şifan kaç dersin almassın
Alıyorum diye yalan söyleme gelirim bulunduğun sunucuya habire kenana götürürüm seni
Millete Polyanna cılık oynama gereği duyma.
alkışlıyorumKaPTaNYaGiZ yazdı:İnsanları tanımadan sakın konuşma.eğer kuklacıya gelirsen görüceksin grup kurduğumda mutlaka görevi olan en az 2 ejdersiz alıyorum.bu junon kenan fark etmiyor.hatta x kestiğim ashapsız zırhsız bir şifacı var.şaheser önemli değildir benim gözümde şöyleki ilk kenanımı ben dahil full ejdersiz bir grupla kestim.milletteki şaheser takıntısını anlıyamıyorum ? düşündüğün mantık yanlış bilmem anlatabildimmi.beynini kullanarak ve insanları biraz tanıyarak yorum yapmanı öneriyorum seviceksin.PARD10 yazdı:Yav bu insanoğlu ne kadar nankör .KaPTaNYaGiZ yazdı:Şimdi iyi güzel hoşta yani bunu 3 kişi kesmek varken görevi olan bi 3 kişi daha alırdınız hem arkadaşların görevleri olurdu hemde eğlencenize bakardınız
Bu yoruma kadar konuşmucaktım ama gerçekten çok sinir bozucu bir söz
Allahını seversen kaç tane görevi olan adam alıp girdin kenana .
Yanına biri gelse Ejderin yok dersin , büyü şifan kaç dersin almassın
Alıyorum diye yalan söyleme gelirim bulunduğun sunucuya habire kenana götürürüm seni
Millete Polyanna cılık oynama gereği duyma.
Tabii ki emeğinize saygı duyuyorum dostum. Ben sadece bir büyücü ve bir şifa ile de kesilebileceğini vurguladımBuqrahan yazdı:Gulyabani, sen galiba direk Kenan'ı kesiyorsunGulyabani yazdı:Büyücü direnci binleyebildikten sonra 1 büyücü 1 şifa ile de kenan kesilebilirBölgedeki Yaratıklar ve Boss'ları kesmeden...
Ayrıca hatırlatıyım. 4 tane ŞALTER var. Millet 6 Kişiyken şalter kaçırıyor)
Bazen 6 KİŞİ bile kenan kesemezken. Biz vardık ve kestik. TÜM dizili adamlar bile daha düşüneni kesemesken biz DÜŞÜNEN'i kestik, çarlar tam dizili mi? Hayır. Ama buna rağmen hâla konuyu kötüleyecek yorumlar yapabiyorsunuz...
Bu yorumundan şunu çıkarıyorum. Biz diğer grupları kesmedik, diğer kenan'a mı ışınlandıkZHOOM yazdı:Amerika'nın oyunu bunlar.JackGhosen yazdı:Kenan'a Varmadan Önceki Resimlerde Haritayı Kapamış Olman Düşündürücü...
Tebrikler adaş.