Aciz destek ekibi !
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Aciz destek ekibi !
Çarlarım çalındı ve benden o kadar çok soru istedilerki inanamassınız. Lonca pasaportuymuş lonca pasaportu çıkalı kaç ay olduki ? Peki çalınan çarımda lonca pasaportu kasa erişimi felan yoksa ve elimde o çar o üyelikteyken yüklenmiş epin yoksa bütün emekler suyamı düşüyor sizden istenilen şudur sonuçta çar aktarılmış bunu ben aktarmadım diyip geri aynı yerine yollamak bu kadar zormu bu kadar neyden emin oluyorsunuz çar çalmıyoruz çalınan çarımızı geri alıyoruz ben bu yüzden 3 çarımı geri alamıyorum 1 çarımıda plus olmadığı için silindiği için geri alamıyorum. Bu kadar abartmayın bi insan hayatta daha önemli şeyleri saklayamıyor kaybediyor bazı zamanlar. Siz bizden karakterimize yüklediğimiz epini saklamamızı istiyorsunuz bu çok saçma eminim herkes benim gibi düşünüyor bizi madur etmenize gerek yok eğer bize iananmıyorsanız emin olmak istiyorsanız bunun daha kolay yolları var emin olun bu sorulara hiç gerek yok.Bu olağan üstü sorularınız ve istediğiniz bilgiler için çok teşekkürler ikv destek ekibi bu arada bazı mesajlarımı tınlamayıp geri dönüş yapmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum ha unutmadan eğer çarınızı mynetten açtıysanız ve çalındıysa geri alamıyorsunuz sanki ikv açıldığında mynetten başka açabileceğimiz bir yer varmış gibi süre aşımı felan bunlar hikaye işler kendi içinizde çelişmeyin diğer oyunlar dürekli oyuncu kazanırken siz oyuncu kaybetmeye devam mı etmek istiyorsunuz ? devam edin ayakta alkışlıyorum destek ekibi.
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Semerşah
Re: Aciz destek ekibi !
Kardeşim ben de aynı durumda sayılırım. Ben charımı beni arkamdan bıçaklıyan ortağıma emanet ettim. Geri döndüğümde şifacımın gözlüğü ile büyücümün aktarıldığını gördüm.Desteğe mesaj attım ben den epin tarih filan bir şeyler istedi
. Kardeşim ben epin aldım aldım ama epinin kodunu benden istiyor ben nasıl hatırlayım ya 
sana yardımcı olmak isterdim ama sobee studıos sitesine gir ve ihbar et yani ihbar derken mesaj at çarım çalındı diye ben hep bana soru soranlara yanıt veriyorum ama çok abartırsa yanıtvermiyorum 4sorudan fazlaysa bence ilgilenme yasağa ekle
o çarında nası ne gibi değerli şeyler var
bence sen şifremi unuttum yap
:? :evil: :evil: :evil: :evil:

o çarında nası ne gibi değerli şeyler var
bence sen şifremi unuttum yap
[^Ecel Getiren]
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
güncel.
Semerşah
Semerşah
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Belirli prosedürler olmadan hiç bir oyun/destek ekibi ayakta kalamaz. Dediğiniz gibi olmayacağı kesin fakat bu prosedürleri yok sayarsak mağdurlar dışında bu durumdan faydalanmak isteyecek çok insan var.
Bir oyuncu çıkıp şu karakter benim, hesabıma aktarılsın talebine hayhay diye cevap veremeyiz.
Soruların istenmesinin sebebi, karakterin size ait olduğunu kanıtlamanızdır.
Bu tür konular forumda açılmamalıdır. Buradan destek alamazsınız. Destek alacağınız mevkii İKV Destek/İletişim Formu'dur.
Bilgi ve dikkatinize.
Belirli prosedürler olmadan hiç bir oyun/destek ekibi ayakta kalamaz. Dediğiniz gibi olmayacağı kesin fakat bu prosedürleri yok sayarsak mağdurlar dışında bu durumdan faydalanmak isteyecek çok insan var.
Bir oyuncu çıkıp şu karakter benim, hesabıma aktarılsın talebine hayhay diye cevap veremeyiz.
Soruların istenmesinin sebebi, karakterin size ait olduğunu kanıtlamanızdır.
Bu tür konular forumda açılmamalıdır. Buradan destek alamazsınız. Destek alacağınız mevkii İKV Destek/İletişim Formu'dur.
Bilgi ve dikkatinize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
tabiki bende öle bişey demedim zaten ben diğer çarımı kurtarırken epin yükleyip aldım şimdi ise öle olmuyo eski epin isteniyo 1 ay önceki ile şimdiki arasındaki fark ne ?
Semerşah
Semerşah