Stuart kudret çekince neden savaşçıların kudretini alamıyor bir yetkili veya bunun nedenini bilen birisi bana açıklama yaparsa çok sevinirim.
İyi forumlar
Stuartın kudret çekmesi
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Stuartın kudret çekmesi
Ben tek siz hepiniz
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

Re: Stuartın kudret çekmesi
.COMMANDER yazdı:Stuart kudret çekince neden savaşçıların kudretini alamıyor bir yetkili veya bunun nedenini bilen birisi bana açıklama yaparsa çok sevinirim.
İyi forumlar
Ben tek siz hepiniz
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Neden cekmıyor bilmiyorum ama cekmiyor işte fazla kurcalama oda hata felandır cekmeye baslar mazallah 
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

Biz büyücülere şifacılara haksızlık değil mi onlarınkini çekmiyor bizimkini çekiyor?Bymadxlord yazdı:Neden cekmıyor bilmiyorum ama cekmiyor işte fazla kurcalama oda hata felandır cekmeye baslar mazallah
Ben tek siz hepiniz
- WelcomeDeath
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
o zaman savascılarda makinalarda iksir içiyor savaşçılara haksızlık değilmi büyücüler / şifacılarda içsin ?
Welcomedeath
Meditasyon

Meditasyon

- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
kalfada,studa,x'te,yolda, savascılar içiyor bencede büyücülerde içsinWelcomeDeath yazdı:o zaman savascılarda makinalarda iksir içiyor savaşçılara haksızlık değilmi büyücüler / şifacılarda içsin ?
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
:shock: :shock: Mantık olarak doğru bişey çünkü ''Kudretiniz ergden geldiği gibi erge gitsin' diyor.Şimdi Erg bütün camia nın büyü yapmasını sağlayan mekanızmadır oyuzden buyucu ve şifacıların kudretı gider.Şimdi savaşçı büyü yapmadığı için kudreti ergden gelmez.O yüzden de kudretlerı azdır zaten.Hee şifacıda buyu yapamaz dersenız buyu sadece hasar dan ibaret değildir şifa basmakta bir büyüdür.Problemm. :shock: :shock:
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Arkadaşım içimi okumuşsun resmen. Kesinlikle doğru. Haksızlık falan da demesin kimse.Zodiac1 yazdı::shock: :shock: Mantık olarak doğru bişey çünkü ''Kudretiniz ergden geldiği gibi erge gitsin' diyor.Şimdi Erg bütün camia nın büyü yapmasını sağlayan mekanızmadır oyuzden buyucu ve şifacıların kudretı gider.Şimdi savaşçı büyü yapmadığı için kudreti ergden gelmez.O yüzden de kudretlerı azdır zaten.Hee şifacıda buyu yapamaz dersenız buyu sadece hasar dan ibaret değildir şifa basmakta bir büyüdür.Problemm. :shock: :shock:
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Savaşçıya özendiysen hemen bir tank çar aç bence kesin çözüm. Ama dikkat et , sen Stuartta içeceğin 2 iksirin lafını yaparken tankın direnç itemlerini dizmek kolay değildir . :lol:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
xLuCaGox yazdı:Savaşçıya özendiysen hemen bir tank çar aç bence kesin çözüm. Ama dikkat et , sen Stuartta içeceğin 2 iksirin lafını yaparken tankın direnç itemlerini dizmek kolay değildir . :lol:
Burak reis konuştu dağılın. :shock: :shock:
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]