Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm...
bugün saat 17.00 civarında junonu kestim 1 torbada kenen ın gücü ve evo catinin koruması zırh aldım centten de farabi solucan latex pant.Migrattan cıktım takılar için kenana gidecem tam pat oyun attı.Tekrar girdim baktım bizim efsunlar uçmuş oyun geri sarmış itemler gitmiş.Desteğe böyle böyle diye msj atıyorum cevap otomatige baglı hep aynı şekilde geliyo böyle durumlarda ESC basınız kaydediniz.Anlatamadıgım bi nokta var esc basacak kadar vaktimiz olamadı malesef.Yönetimden yardım istiyorum geri alabilir miyim diye tık yok.
Şimdi kendinizi yerime koyun empati kurun size soruyorum.Bu emek hırsızlıgı + hak gaspı + verilen paranın boşa gitmesi degildir de nedir ?? yazık bu millet bu oyunu zevk almak vakit geçirip eglenmek için giriyor ama stresten başka bişey degil.Bıçak kılıçı silinenler olmuş.Bu emegin karşılıgı nasıl verilecek ?? Kim hesabını verecek ?? yazık gercekten yazık...
Şimdi forum yetkilisi gelip destek ekibine mail atınız vs vs diyerek konuyu kilitlicek biliyorum.O yüzden şunu yazim de içim rahatlasın;
** Size verdigim paralarda harcadıgım emeklerde ...... ** anladınız gerisini.
...Bu yazdıklarım GM ve yönetime...
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
...Bu yazdıklarım GM ve yönetime...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Re: ...Bu yazdıklarım GM ve yönetime...
Gmler benimde motorinde düşek ayak düstü banada iade edermisiniiz kukladı Berkanxşifa
- ejderxkabusu
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
LAN BAŞLARIM OYUNUZA BENİM ALTERİM GİTTİ YAZIKLAR OLSUN BÖYLE OYUNUNA ALTERİMİ VERİN
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Her ne durumda olursa olsun değerli bir eşya,materyal vb. kazandığınız anda ESC ile sağlıklı bir şekilde çıkış yapın.Siz değerli eşyayı,materyali kazandığınız anda ESC ile çıkış yapsaydınız şuan bu durumda olmazdınız.ESC ile sağlıklı çıkışı alışkanlık haline getirirsek hiç kimse bu tür durumlarda mağdur olmaz.
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
ESC yapmaya fırsat olmadan silinen eşyaları ne yapacaz peki ? buna bi çözüm bulunmalı milletin emeği boşa gidiyor.
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
sallama ne 17.000 la nediyor bu 
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
işine bak arkadaşım
oyun beni o saatte attı yalan borcumuz yok kimseye...
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oyuncudan esc basarak çıkmasını isteyene kadar oyun kendi kayıt etsin . Böyle birşey olurmu yav . Hala oyun kendi kendine atarken esc basarak çık demek hangi zekalının işidir . Hep oyuncuya iş düşüyor zaten oyun kendi kendine kayıt yapamaz oyuncu esc basarak çıkar
Sancak sunucusu aniden kapatılmış serverde sorun varmış hiçbir uyarı vermeden oyunu kapatıp daha sonrada esc basark çıkış yapın diyen zihniyetlerden ötesini bekleyemezsin zati
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Sendeki anlama problemi mi okuma problemi mi?? :idea: :idea: :?Sufizm yazdı:sallama ne 17.000 la nediyor bu
Karaköy
Ultron
Megatron