Türkiye Cumhuriyeti Loncası
Re: <Şehri-İ İstanbul>Loncası
Loncanız hayırlı olsun.Saygı ve sevgi içerisinde herzaman yardımlasarak ve bunun bir oyun olduğunu unutmadan nice bol itemlere dosluklara ver kardeşliklere... 
İsim Kimden Alıntı Düşünmek Lazım.
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler isim alıntı demiş bir arkadaşımız ama böyle bir lonca adı olsa kuramazdık
Herneyse tekrardan teşekkürler ilginiz için
Alımlar kısa bir süre içinde başlayacaktır
Saygı ve sevgilerimle.
Saygı ve sevgilerimle.
Merhaba ;
Lonca Alımlarımız başlamıştır sitemize girerek lonca başvuru alanından Lonca başvurusu yapabilirsiniz.
Ad:
Soyad:
Karekter adı :
Tecrübe :
Referans:(Oyunda tanıdığınız biri size kefil olabilecek.)
Neden Şehri-İ İstanbul loncası:?
Sitemizde bu bilgileri vererek başvuru yapabilirsiniz. Link olarak Şehri İ İstanbul loncası başvuru alanı Tıklamanız yeterlidir.
Lonca Alımlarımız başlamıştır sitemize girerek lonca başvuru alanından Lonca başvurusu yapabilirsiniz.
Ad:
Soyad:
Karekter adı :
Tecrübe :
Referans:(Oyunda tanıdığınız biri size kefil olabilecek.)
Neden Şehri-İ İstanbul loncası:?
Sitemizde bu bilgileri vererek başvuru yapabilirsiniz. Link olarak Şehri İ İstanbul loncası başvuru alanı Tıklamanız yeterlidir.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehri İ İstanbul
Alımlar Şimdiden Hayırlı Olsun.
Kral Olsan Ne Yazar ? Girecegin 2 Metre Mezar.
- emrecelik3850
- Salgın Koruyucusu
Ad: Ahmet Emre
Soyadı: Çelik
Karekter adı : IıIxEleGaNCexIıI / Tskxkxproksima
Tecrübe
yunu 2007'den beridir oynuyorum.
Referans:xIIxCeRBeRuSxIIx , Therockulaa, IIxKAĞANxII, ÖrgülüxGaZZe
Neden Şehri-İ İstanbul loncası: Arkadaşlık ortamı, birlik beraberlik aradığım için bu loncayı tercih ettim.
Tecrübe
Neden Şehri-İ İstanbul loncası: Arkadaşlık ortamı, birlik beraberlik aradığım için bu loncayı tercih ettim.
En son emrecelik3850 tarafından 03 Şub 2012 10:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kafa Yormalı.byhMz yazdı:Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler isim alıntı demiş bir arkadaşımız ama böyle bir lonca adı olsa kuramazdıkHerneyse tekrardan teşekkürler ilginiz için
Saygı ve sevgilerimle.
Oyunda benim karekterlerimden birine ulaşırsan sevinirim Ahmet emre.emrecelik3850 yazdı:Ad: Ahmet Emre
Tecrübeyunu 2007'den beridir oynuyorum.
Loncanız Hayırlı Olsun Hamza Abi : ))
süleyman
süleyman

ÖrGüLüxALTıNDaLx
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx (^)Ejder Asa
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx (^)Ejder Asa
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Sinop
Ad: Adem
Soyad: ÇETİNKAYA
Karekter adı : Strongman / Strongmanxbüyü / AnaToLieN ( Eski charın ismi AncyraxSTRoNgMaN)
Tecrübe : Oyunu 4 yıldır oynamaktayım...
Referans: Oyunda bana kefil olacak kişiler : xXxKoNSeYxXx , Birlikxvaqrant , XxXHaGıWHaTXxX , YoUTuBee , vFoRVeNDeTTa , HydRopHoPiaŞ , xNoKTax , BALCIOĞLU , ( Ve Eski Ancyra Loncasındaki çoğu kişi kefil olabilir. )
Neden Şehri-İ İstanbul loncası:? Ancyra loncası kapanmıştı , Şehri - İ İstanbul loncası ilk açıldığından beri gözüme çarpmıştı. İnsanlarına da bakınca iyi olduklarını anladım ve loncaya girmeyi düşündüm.
Soyad: ÇETİNKAYA
Karekter adı : Strongman / Strongmanxbüyü / AnaToLieN ( Eski charın ismi AncyraxSTRoNgMaN)
Tecrübe : Oyunu 4 yıldır oynamaktayım...
Referans: Oyunda bana kefil olacak kişiler : xXxKoNSeYxXx , Birlikxvaqrant , XxXHaGıWHaTXxX , YoUTuBee , vFoRVeNDeTTa , HydRopHoPiaŞ , xNoKTax , BALCIOĞLU , ( Ve Eski Ancyra Loncasındaki çoğu kişi kefil olabilir. )
Neden Şehri-İ İstanbul loncası:? Ancyra loncası kapanmıştı , Şehri - İ İstanbul loncası ilk açıldığından beri gözüme çarpmıştı. İnsanlarına da bakınca iyi olduklarını anladım ve loncaya girmeyi düşündüm.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!