Nerede Oynayayım ?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Nerede Oynayayım ?
meranda oynanmaz o zaman herkezin elinde ejder asa ecel getiren ashab-ı kehf olunca ne tatı çıkacak
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bende teşkilat dan tılsıma gectım.Teskılatta olmayan hersey tılsımda var madenler ucuz 10 günde 1 ejder 1 ecel bastım.Ayrıca neredeyse savascısız Gb atılmıyo.Savascı oynamanın zevkını tadarsın tılsımda.Yani iyi secim yapmıssın pişman olmazsın. :shock:vaLianT05 yazdı:Önerileriniz için Teşekkür Ederim . Zaten Konuyu açmadan öncede Tılsımda oynamayı düşünüyodum. Hadi Bismillah başlayalım Tılsıma .
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Espiri yaptı dağılın :lol:JackGhosen yazdı:ROckStarGAMES yazdı:JackGhosen yazdı:Sancakta İnsanlar Menekşeyi 15m'den Alıyor, 30m'den Satıyor.
Takdir Edersin ki Milletin Elinde Patlıyor.
Slogan Güzel;
Matematik ve Ticaret Özürlü İnsanlarla Dolu Bir Sunucu İçin Sancak Sunucusunu Seçin...
Sunucuya en son ne zaman girdin bilmiyorum ama 18m den yüksek satan yok menekşeyi
Mağara Nasıldı Soğuk muydu ?
Hmm . Tılsım daki piyasa Meranın'kine göre çok pahalı. Merandaki piyasaları söyleyim sana.
Menekse 8 - 12
Ganoderma 7 10
Liderlik - Meran 6 9
Mavi Topaz 500 bin
İridyum 1 5
Selit 3 5
Yonca 3
Kadim 35
Ve daha on'larca ucuz madenler.Eğer düsük Piyasa diyorsan MERAN Sunucusu çok iyi bir sunucu .
Menekse 8 - 12
Ganoderma 7 10
Liderlik - Meran 6 9
Mavi Topaz 500 bin
İridyum 1 5
Selit 3 5
Yonca 3
Kadim 35
Ve daha on'larca ucuz madenler.Eğer düsük Piyasa diyorsan MERAN Sunucusu çok iyi bir sunucu .
IıIxBaRRoSxIıI
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kardeş Piyasa Pahalı Herşey Piyasasına Göre..vaLianT05 yazdı:Arkadaşlar ben Eminönü'nde oynuyorum . Oyun Beta döneminde daha güzeldi şimdi herşey para olmuş . Oyuna ara verdim şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum . Eminönünde piyasa cok pahalı piyasa ucuz olan bir sunucu söylerseniz sevinirim ?
Örneğin diyelim Bi Sunucuda Menekşeyi 15 m den Alıyon 15 mden Satıyon Başka Sunucuya Gidince 15 ten alıp 20 den satmıyacaksınki hepsi aynı 20 den alıp 20 den satacaksın
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010