[Başlık düzenlendi.]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
KaRaMSaR53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

[Başlık düzenlendi.]

Mesaj gönderen KaRaMSaR53 »

İçerik silinmiştir.
ProtectorDragon

İKV Forumları içerisinde hırsızlık/karalama vb. paylaştığınız veya paylaşacağınız konular haklı ya da haksız olsanız dahi yanıtlanmaksızın kaldırılır. Bu tür konular forum düzenini ve refahını bozacağından ötürü hoş karşılanmaz.
Kullanıcı avatarı
VtantanV
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Re: [Başlık düzenlendi.]

Mesaj gönderen VtantanV »

KaRaMSaR53 yazdı:İçerik silinmiştir.
ProtectorDragon

İKV Forumları içerisinde hırsızlık/karalama vb. paylaştığınız veya paylaşacağınız konular haklı ya da haksız olsanız dahi yanıtlanmaksızın kaldırılır. Bu tür konular forum düzenini ve refahını bozacağından ötürü hoş karşılanmaz.
Hadi ya, yemin et.Altta adam bana hakaret etmiş TC KİMLİK NO başlıklı yazımda o güzel şahsiyetin hakareti 4 gündür orda duruyor.Siz ne biçim insansınız ya)).Ne biçim bir yönetmektir yönetilmektir.Bişey kaybettiğimimi sanıyorsunuz.Bu kadarmı aciz kalınır.Hiçmi ter basmıyor sizi bu ikiyüzlü hiyarkar haliniz.Bu forumda bana yapılan bütün hakaretleri üstüne ekleyerek size yolluyorum.Bu kadarda ikiyüzlülüğe pes yani.

Ocipres
Karayken sev, Beyazken herkes sever.
KaRaMSaR53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KaRaMSaR53 »

Gerçekleri örtmek bu kadar mı kolay ? Adamın ne yaptığı belli ama hiç kimsenin ilgilendiği yok.Bu gidişle İKV'ni pek yükseklerde görmeye hasret kalacağız.Desteğe mesaj attım 18.01.2012 tarihinden bu güne hala cevap bekliyorum.Hiç olmazsa "Hiçbir şey yapmayacağız defol git başımızdan!" demeniz bile yeterli.Ama bunu yazmaya bile üşeniyorsunuz.Gereğini yapmadığınız sürece gerek forum üzerinden gerekse oyun üzerinden tepkimi ortaya koyacağım.Çözüm bulunana kadarda devam etmeye kararlıyım.
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

KaRaMSaR53 yazdı:gerek forum üzerinden gerekse oyun üzerinden tepkimi ortaya koyacağım.Çözüm bulunana kadarda devam etmeye kararlıyım.
Birilerinin kuyruğuna basmamaya dikkat et.
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

VtantanV yazdı:
KaRaMSaR53 yazdı:İçerik silinmiştir.
ProtectorDragon

Hadi ya, yemin et.Altta adam bana hakaret etmiş TC KİMLİK NO başlıklı yazımda o güzel şahsiyetin hakareti 4 gündür orda duruyor.Siz ne biçim insansınız ya)).Ne biçim bir yönetmektir yönetilmektir.Bişey kaybettiğimimi sanıyorsunuz.Bu kadarmı aciz kalınır.Hiçmi ter basmıyor sizi bu ikiyüzlü hiyarkar haliniz.Bu forumda bana yapılan bütün hakaretleri üstüne ekleyerek size yolluyorum.Bu kadarda ikiyüzlülüğe pes yani.

Ocipres
Merhaba Ocipres,

Hakaret içerikli iletiyi bizlere rapor etseydiniz, anlık çözüm üretebilirdik.Gerekli moderasyonu uygulardık. Bu tip durumlarda lütfen "Rapor et" seçeneğini kullanalım. Bizlerinde bir insan olduğunu unutmayınız, gözümüzden kaçmış olabilir.

Konu kilitlenmiştir.
Bilgi ve dikkatinize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön