Ejder Asa, Ecel Getiren vb. Yeni Şaheserler Geldiğinde Kaç Kişi ''Acaba Silahlar Yükseltilecek mi ?'' Diye Düşünüyordu ?
Şuanda Yükseltme Gelmeden İşe Yarayan En Sağlam Silah ''Taş Kanat Balta'' ve ''Mevlana Asa''dır.
Kaldı ki Yeni Gelecek Bölgelerde Yaratıklar Üzerinde Etkinlik Kurmamızı Sağlayacak Tek Etken Silahların Yükseltilmesidir.
Karaköy'e Ejder Asa ile Girecek Değiliz Ya...
Çemberlitaş'daki silahlar büyük olasılıkla yükseltilmeyecek
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Çemberlitaş'daki silahlar büyük olasılıkla yükseltilmeye
ben azat asamla gircemJackGhosen yazdı:Ejder Asa, Ecel Getiren vb. Yeni Şaheserler Geldiğinde Kaç Kişi ''Acaba Silahlar Yükseltilecek mi ?'' Diye Düşünüyordu ?
Şuanda Yükseltme Gelmeden İşe Yarayan En Sağlam Silah ''Taş Kanat Balta'' ve ''Mevlana Asa''dır.
Kaldı ki Yeni Gelecek Bölgelerde Yaratıklar Üzerinde Etkinlik Kurmamızı Sağlayacak Tek Etken Silahların Yükseltilmesidir.
Karaköy'e Ejder Asa ile Girecek Değiliz Ya...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Çemberlitaş Silahları Yükseltilecek .
Nedeni İse Yeni Seviyeler Gelince Ejder Asa ,Ecel Getiren , Latif ve Ashab-ı Kehf Çöp Olacak. Mecbur Yükseltilecektir.
Nedeni İse Yeni Seviyeler Gelince Ejder Asa ,Ecel Getiren , Latif ve Ashab-ı Kehf Çöp Olacak. Mecbur Yükseltilecektir.
Boss'tan düşen efsunun yükseltilmesi mantıksız bence. Eğer oyun geliştirilirse sadece üretim tabanlı yeni silahların piyasaya sürülmesi daha mantıklı görünüyor.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Boss'tan düşen efsun üretilmiyor mu? Örn; [Sıfır Kelvin Asa Reçetesi] ?Gulyabani yazdı:Boss'tan düşen efsunun yükseltilmesi mantıksız bence. Eğer oyun geliştirilirse sadece üretim tabanlı yeni silahların piyasaya sürülmesi daha mantıklı görünüyor.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Motordan düşen asa yükseltilmıyormu ?bilall yazdı:Boss'tan düşen efsun üretilmiyor mu? Örn; [Sıfır Kelvin Asa Reçetesi] ?Gulyabani yazdı:Boss'tan düşen efsunun yükseltilmesi mantıksız bence. Eğer oyun geliştirilirse sadece üretim tabanlı yeni silahların piyasaya sürülmesi daha mantıklı görünüyor.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ALTINORDU
Arizonaa yazdı:Motordan düşen asa yükseltilmıyormu ?bilall yazdı:Boss'tan düşen efsun üretilmiyor mu? Örn; [Sıfır Kelvin Asa Reçetesi] ?Gulyabani yazdı:Boss'tan düşen efsunun yükseltilmesi mantıksız bence. Eğer oyun geliştirilirse sadece üretim tabanlı yeni silahların piyasaya sürülmesi daha mantıklı görünüyor.
Okumadan cevap yazma. Boss'tan düşen efsunun yükseltimesi mantıksız olduğunu söyledi. Ve üretim ile elde edilen silahların yükseltilmesinin mantıklı olacağını söyledı.
Gaffar'dan düşen en güçlü silahlar üretilmiyor mu arkadaşım ?
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Tamam bende aynı şeyi dedim zatenbilall yazdı:Arizonaa yazdı:Motordan düşen asa yükseltilmıyormu ?bilall yazdı:Boss'tan düşen efsun üretilmiyor mu? Örn; [Sıfır Kelvin Asa Reçetesi] ?Gulyabani yazdı:Boss'tan düşen efsunun yükseltilmesi mantıksız bence. Eğer oyun geliştirilirse sadece üretim tabanlı yeni silahların piyasaya sürülmesi daha mantıklı görünüyor.
Okumadan cevap yazma. Boss'tan düşen efsunun yükseltimesi mantıksız olduğunu söyledi. Ve üretim ile elde edilen silahların yükseltilmesinin mantıklı olacağını söyledı.
Gaffar'dan düşen en güçlü silahlar üretilmiyor mu arkadaşım ?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Anlatmak istediğim Ecel, Ejder gibi efsunlu "sadece" üretim tabanlı silahların, Boss'tan düşen bir silahtan daha kötü seviyede durması mantıklı gibi görünmüyor. Benim görüşüm bu şekilde tabii ki 
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Adamlar Orda Belirtmiş (sarı,nadide) Diye Çemberlitaş Silahları Şaheser.Siz Şaheser Yükseltilsin Diyosunuz O Zaman Eski Şaheserlerde Artırılabilir.Çünkü Onlarda Şaheser Saçmalamayın Lütfen.Zaten Mevlana Asa Parlak Ashab'dan Daha Yüksek 383+383 Veriyo.KUTLUBEY yazdı:Merhaba,Silah Yükseltme nedir?
Silah Yükseltme en az 40 seviye efsuna sahip olan ve en az çift efsunu (sarı,nadide) bulunan silahlarınızda seçtiğiniz efsun değerini artıran ve bununla kalmayıp, İKV'de bir ilk olan her efsuna özel efekti silahınıza ekleyen bir özelliktir.
Yetkili ağızdan da yazıldığı gibi Çemberlitaş eklentisi ile gelen eşyaların yükseltilememesi için hiçbir sebep yoktur.
İyi eğlenceler.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception