Ben tek şifa 700 büyü şifa Junon kestigimi hatırlarım. Üstüm full kritikti. her bastıgm kritk ashabı bastktan sonra bu kritik oranında azalma oldu moralim bozulduozaerdenn yazdı:Başkalarının sorduklarına ne bakıyorsun ? Ben 721 Büyü Şifa ile Migrat attım, Centurion Zırh düşürdüm. Girerken adamlara 1200 şifam olduğunu söyledim. Üstümde sadece eldivenim mordu. Pantolonum Kutadgu Cevriye idi ki tek efsun İbn-i Pantolon kullananlar hata yapıyorlar, tecrübeyle sabittir. Ve daha sonra öğrendim ki ALIA nickli oyuncu 400 Büyü Şifa ile Migrat atmış. Gördüğün gibi yapabilecek kabiliyete sahipsen, her şeyi bir şekilde yaparsın. 1008 Şifam ile 4-1-1 Sistemindeki bir Migrat grubunu rahatlıkla idare edebiliyorum. Ben çok mu yetenekliyim? Peygamberliğimi mi ilan ettim? Hayır. Sadece bilgim ve tecrübem var. Zaten 1008 şifa ile atmak zor değilyasakask1 yazdı:Fazla can basmadan kritik bir işe yaramaz bence tabiki de kritik çok önemli, ibni ibni ceketin yerine ibni cevriye yada mağara ruh ceket daha iyi ama kardeş ayıp ediyosun 1600 ile 2000 arasındaki farkın hatrı sayılır bir açığı vrar yapma lütfen. ashab ^ ile 6200 şfia basıyor arkadaş yahu insaf adamın fundi set tamam m2 şifa var ibni mor ayak pant eld var bu kadar yani.ibni bini ceket bile yok bir de. Hem gb lere girerken şifan sorulur büyü kitigin değil.İlk başlarda üretenler seçenekleri olmadığı için ürettiler. Şu anda Mevlana Asa malzemesi topluyorum. Ve şu vakitten itibaren Ashab-ı Kehf üreten şifacı değildir. Bu kadar net.
Asab Hakkında Düşündüklerim
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: Asab Hakkında Düşündüklerim
adam o kadar gerek yok dedi dedi ama asabı üretmiş baksana 
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
En iyisi Mevlana Asa üreteceksin. Ashab Çöp Oldu.
- okaliptus
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İmmortal Warriors
Herkes kendi düşüncesini söylemiş ancak 1 şeyi unutuyorsunuz studasıniz ve kudret bitti iksir çekemessiniz fakat benim meditasyonum 10 vede kudret olarak hiç sorun yaşamıyorum hatta bitsin diye çember açıyorum fakat ilk çekişten sonra 2. Çekmeden önce 10 medi ve ashab ile bile sorun yaşıyorum ayrıca kritiğe gelince ruh çalan iksir var ve 10 çıban otu sadece çok az eğer mevlana basamıyorsan yok kritik demiceksin ashablı 4 tanede 1 kritik gelse ashabsız 3 olsun o zaman zaten ben kudret yenilenmem ile o farkı kapatırım ben tek iksir ile xi kestim ve belirtiyim fundi yada mevlana zırh olmadan çemberliye girdim ceket konusunda haklısınız ama ashabda değil eğer mevlena basabilcekseniz durmayın derim ama unutmayın ilk gaffardan mevlana asa düşebilir benim arkadaşıma düştü vede çevreniz varsa sadece ashab ile zırhsız gaffara gidersiniz ve hiçte sorun yaşamassınız