Sorun bende mi ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Sorun bende mi ?

Mesaj gönderen berkancetin »

Arkadaşlar uzun zamandır tanktım,bu zaman diliminde sadece 1 kez sığınak atabildim oda arkadaş kıyağı.Daha sonra 'lanet olsun' deyip ofans oldum ve bayadır ofanstım.Ama bügun tank oldum,belki sığınak atabilirimde bişeyler düşürürüm diye ;

İtemlerim ise şöyle ;

Farabi solucan takı seti
Farabi solucan mor eldiven
Solucan ceket
Aktar pantalon
Farabi plevne ayak
Farabi yatağan
Aktar zırh

31400 can,75 zırh oluyor.Shen iksirlerim var.

Daha önce forumda baya bilgili kişilere sordum ve bu itemler sığınak için yeterli dediler.

Ama mısıra gittiğimde adam 31400 can az diyor.Peki ben sığınak atamadan nasıl farabi item düşürücem ? Oyunda çevrem çok az,plus vs yok.Bu şartlar altında nasıl giricem ben,farabi farabi yüzük düşse 33bin can olucak zaten.Ama kimse şans tanımıyor ! :?
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sorun bende mi ?

Mesaj gönderen llbLackdeathll »

1Ejderli arkadasn olsn yanında kendi grubunu kur. Başka yolu yok gibi
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Keşke olsa,benim kızdığım hiç şans vermiyorlar
yeterartik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yeterartik »

oynamayacaksın o kadar :) bu oyun böyle yapacağın birşey yok düşşse ne olacakki oyunun en iyisi olsan ne olacak :) 2 tane it gelip indirdikten sonra itemin manası yok :P
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Arkadaşım konuyu değiştirme.İlginç gelebilir ama benim sıkıntılarımı geçicide olsa unuttuyor bu oyun.Zevk alıyorum oynarken
Frkncl
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Frkncl »

yeterartik yazdı:oynamayacaksın o kadar :) bu oyun böyle yapacağın birşey yok düşşse ne olacakki oyunun en iyisi olsan ne olacak :) 2 tane it gelip indirdikten sonra itemin manası yok :P
Aynen :)
berkancetin yazdı:Arkadaşlar uzun zamandır tanktım,bu zaman diliminde sadece 1 kez sığınak atabildim oda arkadaş kıyağı.Daha sonra 'lanet olsun' deyip ofans oldum ve bayadır ofanstım.Ama bügun tank oldum,belki sığınak atabilirimde bişeyler düşürürüm diye ;

İtemlerim ise şöyle ;

Farabi solucan takı seti
Farabi solucan mor eldiven
Solucan ceket
Aktar pantalon
Farabi plevne ayak
Farabi yatağan
Aktar zırh

31400 can,75 zırh oluyor.Shen iksirlerim var.

Daha önce forumda baya bilgili kişilere sordum ve bu itemler sığınak için yeterli dediler.

Ama mısıra gittiğimde adam 31400 can az diyor.Peki ben sığınak atamadan nasıl farabi item düşürücem ? Oyunda çevrem çok az,plus vs yok.Bu şartlar altında nasıl giricem ben,farabi farabi yüzük düşse 33bin can olucak zaten.Ama kimse şans tanımıyor ! :?
BERKANÇETİN Oyunu bırakırsan öyle bi sorununda olmaz kökten çözüm :D Ben tüm itemleri dizmiştim g.b den ama bıraktım şimdi bi işe yarıyomu hyr reel hayatta karnımımı doyuruyo hyr sadece zarar valla fayda yok :D Şimdi kafam dinç :)
Vindemiatrix : [(^)Ecel Getiren]

Kastilya : (Şifacı)(49)

-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
yeterartik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yeterartik »

Bu oyun insanın sıkıntısını almaz bu aksine sıkıntı verir bu bir zevk alsan bu konuyu açmazdın ikincisi ben oyunu bıraktım 5 ay önce çok daha iyi ikv siz günde 6 saat 7 saat inek gibi oynardım 200 kere çemberlitaştan düşmeyince bıraktım sen girsende düşceğide kesin değil daha çok sıkıntı olacak bundan emin ol inşallah bırakırsın kendi iyiliğin için ne diyeyim
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Oyuna ayıracak vaktim olsaydı senLe girerdim sığınak migrata. Malesef zaman ayıramiyrm şu oyuna.
Kullanıcı avatarı
Ebruliiii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ebruliiii »

Ya arkadas edınceksın yada buyu ve sıfa kascaksın vazgecıp. Ama oyunda olursam bıze pm adarsan bırlıkde sıgnak atablrz cevrem cok yardımcı olabılırım ınsallah
Bizbizeyeteriz

IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım

EMİNÖNÜ

“Genel Sohbet” sayfasına dön