Arkadaşlar uzun zamandır tanktım,bu zaman diliminde sadece 1 kez sığınak atabildim oda arkadaş kıyağı.Daha sonra 'lanet olsun' deyip ofans oldum ve bayadır ofanstım.Ama bügun tank oldum,belki sığınak atabilirimde bişeyler düşürürüm diye ;
İtemlerim ise şöyle ;
Farabi solucan takı seti
Farabi solucan mor eldiven
Solucan ceket
Aktar pantalon
Farabi plevne ayak
Farabi yatağan
Aktar zırh
31400 can,75 zırh oluyor.Shen iksirlerim var.
Daha önce forumda baya bilgili kişilere sordum ve bu itemler sığınak için yeterli dediler.
Ama mısıra gittiğimde adam 31400 can az diyor.Peki ben sığınak atamadan nasıl farabi item düşürücem ? Oyunda çevrem çok az,plus vs yok.Bu şartlar altında nasıl giricem ben,farabi farabi yüzük düşse 33bin can olucak zaten.Ama kimse şans tanımıyor ! :?
Sorun bende mi ?
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
Re: Sorun bende mi ?
1Ejderli arkadasn olsn yanında kendi grubunu kur. Başka yolu yok gibi
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Keşke olsa,benim kızdığım hiç şans vermiyorlar
-
- İri Fare Avcısı
oynamayacaksın o kadar
bu oyun böyle yapacağın birşey yok düşşse ne olacakki oyunun en iyisi olsan ne olacak
2 tane it gelip indirdikten sonra itemin manası yok 
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Arkadaşım konuyu değiştirme.İlginç gelebilir ama benim sıkıntılarımı geçicide olsa unuttuyor bu oyun.Zevk alıyorum oynarken
Aynenyeterartik yazdı:oynamayacaksın o kadarbu oyun böyle yapacağın birşey yok düşşse ne olacakki oyunun en iyisi olsan ne olacak
2 tane it gelip indirdikten sonra itemin manası yok
BERKANÇETİN Oyunu bırakırsan öyle bi sorununda olmaz kökten çözümberkancetin yazdı:Arkadaşlar uzun zamandır tanktım,bu zaman diliminde sadece 1 kez sığınak atabildim oda arkadaş kıyağı.Daha sonra 'lanet olsun' deyip ofans oldum ve bayadır ofanstım.Ama bügun tank oldum,belki sığınak atabilirimde bişeyler düşürürüm diye ;
İtemlerim ise şöyle ;
Farabi solucan takı seti
Farabi solucan mor eldiven
Solucan ceket
Aktar pantalon
Farabi plevne ayak
Farabi yatağan
Aktar zırh
31400 can,75 zırh oluyor.Shen iksirlerim var.
Daha önce forumda baya bilgili kişilere sordum ve bu itemler sığınak için yeterli dediler.
Ama mısıra gittiğimde adam 31400 can az diyor.Peki ben sığınak atamadan nasıl farabi item düşürücem ? Oyunda çevrem çok az,plus vs yok.Bu şartlar altında nasıl giricem ben,farabi farabi yüzük düşse 33bin can olucak zaten.Ama kimse şans tanımıyor ! :?
Vindemiatrix : [(^)Ecel Getiren]
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
-
- İri Fare Avcısı
Bu oyun insanın sıkıntısını almaz bu aksine sıkıntı verir bu bir zevk alsan bu konuyu açmazdın ikincisi ben oyunu bıraktım 5 ay önce çok daha iyi ikv siz günde 6 saat 7 saat inek gibi oynardım 200 kere çemberlitaştan düşmeyince bıraktım sen girsende düşceğide kesin değil daha çok sıkıntı olacak bundan emin ol inşallah bırakırsın kendi iyiliğin için ne diyeyim
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Oyuna ayıracak vaktim olsaydı senLe girerdim sığınak migrata. Malesef zaman ayıramiyrm şu oyuna.
Ya arkadas edınceksın yada buyu ve sıfa kascaksın vazgecıp. Ama oyunda olursam bıze pm adarsan bırlıkde sıgnak atablrz cevrem cok yardımcı olabılırım ınsallah
Bizbizeyeteriz
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ