Sıkıntılarınıza Çare sorusu olan içerii!!!
Sıkıntılarınıza Çare sorusu olan içerii!!!
Arkadaşlar övünmek gibi olmasın ama büyücüden pek iyi anlarım 4 yıllık büyücü geçmişliğim var sorusu olana elimden geldiği kadar yardım ederim.
ThYpHoN
Büyücünün zırhı beynidir
Büyücünün zırhı beynidir
Re: Sıkıntılarınıza Çare sorusu olan içerii!!!
panpa bende tılsımdayım bana gel bi ejder üretek el atak yanirohatkya yazdı:Arkadaşlar övünmek gibi olmasın ama büyücüden pek iyi anlarım 4 yıllık büyücü geçmişliğim var sorusu olana elimden geldiği kadar yardım ederim.
Danılyen [49]
Danılyenn [49][İbni Sina Modeli Çevriye Sultan Modeli Çıbanlı Asa(^)]
Yıldırımtopu
aDReNaLiN [49][/color][(^) Ejder Asa]
aSiBeY [25]Kp ÇaRı
Danılyenn [49][İbni Sina Modeli Çevriye Sultan Modeli Çıbanlı Asa(^)]
Yıldırımtopu
aDReNaLiN [49][/color][(^) Ejder Asa]
aSiBeY [25]Kp ÇaRı
rohatkya yazdı:Arkadaşlar övünmek gibi olmasın ama büyücüden pek iyi anlarım 4 yıllık büyücü geçmişliğim var sorusu olana elimden geldiği kadar yardım ederim.
45 lwlim yetenekler buz ve elektirk ama geriye 30 puan kaldı ben bunları ne yapayayım öyle boşta duruyolar meranda kasıcam bunuda ekliyeyim ws için değil kasmak için daha çok.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
direnç kırma 15 yapmalısınkubi07 yazdı:rohatkya yazdı:Arkadaşlar övünmek gibi olmasın ama büyücüden pek iyi anlarım 4 yıllık büyücü geçmişliğim var sorusu olana elimden geldiği kadar yardım ederim.
45 lwlim yetenekler buz ve elektirk ama geriye 30 puan kaldı ben bunları ne yapayayım öyle boşta duruyolar meranda kasıcam bunuda ekliyeyim ws için değil kasmak için daha çok.
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak