İkvpvpserver

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ikvpvpserver
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

İkvpvpserver

Mesaj gönderen ikvpvpserver »

S.a arkadaşlar ikvde pvp serverin yönetim işbirliği ile açılmasını kimler ister destekleri görebilirmiyim?
(Çembere grup bulmak ve item düşürme zorluğunu gözönüne alırsak ne kadar iyi olurdu değil mi ?)
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: İkvpvpserver

Mesaj gönderen EscapisT »

Bu yasak diye biliyorum. Her ne kadar talep olursa olsun buna Sobee karar verir.
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Entertheineiment »

ikvpvpserver yazdı:S.a arkadaşlar ikvde pvp serverin yönetim işbirliği ile açılmasını kimler ister destekleri görebilirmiyim?
(Çembere grup bulmak ve item düşürme zorluğunu gözönüne alırsak ne kadar iyi olurdu değil mi ?)
bu olursa oyun bence çok daha kötü olur kesinlikle yapılmamalı
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
llllxefsanexllll
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen llllxefsanexllll »

Çemberlitaş varken çokmu iyi sadece oyunun zenginleri item alabiliyor :S
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club

Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana

TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Oyunun zengin zümresinin item alabilmesinden ziyade, bu oyuna yeni başlamış bir insanın item yapabilmesi veya diğer bir özdeyiş ile bu oyunda tutunabilmesi imkansız. Grup bölgeleri tamamen çevresi olan oyuncular tarafından düzenlenen gruplarla bitirileilecek nitelikte ve zorlukta tasarlanmıştır. Atıyorum A oyuncusu oyuna yeni başladı, bu adam nereden arkadaş edinecek, nerden yeterli item bilgisini bulacakta nerden gidip kenan kesecek.. :)) Epey muamma bir durum, olmaz demiyorum sadece zor diyorum ki bu sadece Sığınaklar baz alınmış bir konuşmaydı, birde çemerlitaş'ı düşünün. Immmmaahh, oyuna yeni başlamış olmak istemezdim. :!:
Neyse PVP konusuna yönelelim, IKV günden güne daha zor taktiklerle kesilmeye başlamış, daha zekiice tasarlanmış bölge ve bosslar gündeme getirmekte, oyuncu sayısını azlığınıda hesap ederseek bakalıımm, evet. Bir PVP oluşması dahilinde IKV bütün oyuncu kitlesini yerinden kaldırıp komple PVP-ler-(-ler- diyorum çünkü PVP sistemi tüm herkese açılması demektir ve bir anda 100'lerce PVP türeyecektir.) üzerine yönleneceği anlamına gelir ve kısa süre içerisinde ORJİNAL ESKİ ZOR IKV '' kendini impflak edecektir :))
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
AutoNonE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AutoNonE »

Madem konusuyoruz bu konuyu örnek vereyim Knight - Metin2 gibi oyunlarda önce yoğunlukla oynanıyordu. Fakat Databaselerini paylaştıktan sonra benim 10 yaşındaki kardeşim bile pvp server kurmaya başladı oyunlar resmen dağıldı.

Eğer Sobee Böyle bir şey yaparsa Artniyetçilerinde elleri armut toplamayacaktır.ve 1 seneye kadar herkez kendi ikv serverini açmaya başlayacaktır.

Yani netice olarak bu Sobee'nin bitişidir.Unutmayalım ki sobee'nin yatırımlarının çoğunun kaynağı İKV.
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Knight Online Yapımcı Firması K2 Network Türkiye'nin En Büyük PVP Server'ı Olan TRKO'yu Mahkeme Kararı ile Kapattırdı.

Allah'tan Orjinal Knight Online Çok İş Yapıyordu ki Tazminat Almadı.

Çünkü PVP Server Açmak Diye Birşey Yoktur.

Hiçbir PVP Server Yasal Değildir.

Dava Açılması Halinde Sunucu Sahibine Yüksek Para ve Hapis Cezaları Verilebilir.

Kaldı ki Bu Güzel Ortamı Bozmakta Hoş Olmaz, Değil mi ?
Kullanıcı avatarı
Percy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Percy »

Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti gayet güzel tek zorluğu ejder asa v.b itemlerin zor bulunması örneğin ejder asasız buyucu olmaz deniyor doğru olabilirim ama ejder asanın materyallerını bulana kadar adamın canı cıkıyor zaten neyse konuyla ilgili görüşüm Bence oLMASIN
> Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön