oyun sacmalık

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
yunus3809
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

oyun sacmalık

Mesaj gönderen yunus3809 »

ARKADAŞLAR BU BENIM CAR KIRIKTANMIDA İTEM DÜSMÜYOR BÖLGELERDEN SAHERSER SIGINAK MIGRAT HAYVANLARI BIKTI BENDEN GENEDE ITEM VERMIYOR ARKADAŞLAR BU OYUNA BI CARE BULUM YOK BU BENIM CARA ÖZEL BİR İŞ MİDE DÜŞMÜYOR LTFN MİLLET CEBERLI ÜSTÜNÜ DİZDİ BENLE SIGINAGA GIRENLER BEN DAHA SIGINAGI DIZEMEDIMKI MIGRATI DIZEYIM.... :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: oyun sacmalık

Mesaj gönderen JackGhosen »

Bir de Şöyle Düşün;

Onlar da Aynı Yollardan Geçti...

Benim İtem Düşmüyor Diye Ağlayıp Oyunu Bırakmayı Düşünen Arkadaşım 1 Yılda Sığınak Migrat İtemlerini Dizdi.

Komik Olan O ki Çemberlitaş İtemlerini 2 Haftada Dizdi.

Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Tamamen şans sığnakta büyücüme tüm itemleri düşürdüm bir tek nucules kolye vermedi. o kadar uğraştım yok bende vazgeçtim uğraşmaktan migrat atıyorum sürekli migrattada nucules zırh düşmüyor.bugün maden çekiyordum emin önünde tesadüfen girdim sığınağa şifa tek savaşçı var bi halt düşeceğinde değil öylesine çok lag vardı ve çok kötü oynadım neyse kestik kenanı açtım torbayı nucules kolye. kaldı zırh
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
yunus3809
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Komık olanı boşwerın bu oyunda hep sonralık mı olacagız hem arkadanmı gıdecegız yarın yenı bı bolge getırırsınız sap gıbı ortada kalırız mıgrata sıgınaga gıren saglam adam bıle kalmaz o zaMAN da bıze ıtem yerıne kenefir lıvı ceket düşer savunma yüzük düşer böylemı oynayacagız bız bu oyunu ben sıze soruyorm ... :evil: yok carın adam olmaz ona ıtem düsmez dıyorsan silelım kaldıralım ???
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

yunus3809 yazdı:Komık olanı boşwerın bu oyunda hep sonralık mı olacagız hem arkadanmı gıdecegız yarın yenı bı bolge getırırsınız sap gıbı ortada kalırız mıgrata sıgınaga gıren saglam adam bıle kalmaz o zaMAN da bıze ıtem yerıne kenefir lıvı ceket düşer savunma yüzük düşer böylemı oynayacagız bız bu oyunu ben sıze soruyorm ... :evil: yok carın adam olmaz ona ıtem düsmez dıyorsan silelım kaldıralım ???
Sakin ol kardeşim bi oyun için kendini harap etme eyleme Bizde sığınakta hergün madalya topluyoruz Senin gibi bağırıp çağrıyoruzmu ? Sabır Eden Devriş İtemlerine Erermiş ;)
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
yunus3809
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sen Samred DevRişinede Muradınada Er Ondan Sonrada Var Cemberlı Onune gırecek adam bulama ıyımı mıllet kınq senı ıyımı sen devam et bolen kafan güzel bana kalırsa bu oyun tamamem Sacmalat tılar
sen sabredesın yarın senıde görrüm ne demeş karda soguktan ölecek ıntar edıp olmek daha ıyıdır. :?: :evil: :evil:

“Büyücü” sayfasına dön