Klan dengeleri hk

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
tfortrolletta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Klan dengeleri hk

Mesaj gönderen tfortrolletta »

Evet arkadaşlar herkezin bildiği gibi arz klanı lodos klanından çooook çoook az üyeye sahip toplamda 140 civarı üyesi vardır diye düşünüyorum ama genelde sadece 30 40 kişi çevrimiçi olduğu için 15 kişinin arasında 38 lvl lodoslara öldüğümüz için ''ezik,ezo,ejderinden utan'' gibi laflar yiyoruz ve böyle bir sunucuda 700 lodos 40 tane arzın olduğu bir sunucuda sancak savaşı gibi etkinlikler düzenleniyor.Klan savaşlarında lodoslardan 3 4 grup dışarda kalırken arzlardan 2 grup zor çıkıyor bunun bazı sebeplerinin ise ''lodoslar daha çok , 3. seviyedeki görevde bile lodos diyor , lodos muhafızları erkek , lodoslar daha çok gb atıyor , çoğu arkadaşım lodos'' gibi sebepler olduğunu düşünüyorum.
+Klan savaşlarında 1 arzın 17 lodos kesmesi gerekiyorki kazanalım.
+O çevrimiçi olan 40 arzın 12 ' si gb de olduğu için sayımız iyice düşüyor.
+Lodosların ana kalesine lodoslar bile zor giriyor.
+Hergün yolgeçen hanı gibi olan eminönü sancağımızdan lodoslar istediği gibi geçiyor.
+Hergün her sancağımıza baskın yiyoruz.
+Çemberlitaşa girmek istediğimiz bazı zamanlarda hepsinde lodos dolu olduğu için 1 saat gecikmeli giriyoruz böylece 1 saat geçtikten sonra grupta sadece ben oluyorum.
+Heryerde lodos olduğu için maden çekmemiz mümkün olmuyor.
+Hiçbir arz sancağımızın yakınında Banka yok.
+Tek kp kasma yerimiz olan komutanda artık lodosların.
+Sığınağa girmek isteyen arkadaşlarımız karizmayı sıfırlıyor ve alt + F4 çekerek gelmek zorunda kalıyor.
+Sancaklarımız her taraftan işgale açık.

-Bazı arkadaşlarımızın düşüncelerine bende katılıyorum aslında birgün herkez arz olacak...Bu ancak lodos klanının aşırı üyeden dolayı çökmesiyle gerçekleşebilir.
Kısacası arz olmayı seviyoruz birgün elbet pes edecekler diye umut kurmayın lodoşlar :evil:
Voltairexkatill
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Klan dengeleri hk

Mesaj gönderen Gokhan25 »

tfortrolletta yazdı:Evet arkadaşlar herkezin bildiği gibi arz klanı lodos klanından çooook çoook az üyeye sahip toplamda 140 civarı üyesi vardır diye düşünüyorum ama genelde sadece 30 40 kişi çevrimiçi olduğu için 15 kişinin arasında 38 lvl lodoslara öldüğümüz için ''ezik,ezo,ejderinden utan'' gibi laflar yiyoruz ve böyle bir sunucuda 700 lodos 40 tane arzın olduğu bir sunucuda sancak savaşı gibi etkinlikler düzenleniyor.Klan savaşlarında lodoslardan 3 4 grup dışarda kalırken arzlardan 2 grup zor çıkıyor bunun bazı sebeplerinin ise ''lodoslar daha çok , 3. seviyedeki görevde bile lodos diyor , lodos muhafızları erkek , lodoslar daha çok gb atıyor , çoğu arkadaşım lodos'' gibi sebepler olduğunu düşünüyorum.
+Klan savaşlarında 1 arzın 17 lodos kesmesi gerekiyorki kazanalım.
+O çevrimiçi olan 40 arzın 12 ' si gb de olduğu için sayımız iyice düşüyor.
+Lodosların ana kalesine lodoslar bile zor giriyor.
+Hergün yolgeçen hanı gibi olan eminönü sancağımızdan lodoslar istediği gibi geçiyor.
+Hergün her sancağımıza baskın yiyoruz.
+Çemberlitaşa girmek istediğimiz bazı zamanlarda hepsinde lodos dolu olduğu için 1 saat gecikmeli giriyoruz böylece 1 saat geçtikten sonra grupta sadece ben oluyorum.
+Heryerde lodos olduğu için maden çekmemiz mümkün olmuyor.
+Hiçbir arz sancağımızın yakınında Banka yok.
+Tek kp kasma yerimiz olan komutanda artık lodosların.
+Sığınağa girmek isteyen arkadaşlarımız karizmayı sıfırlıyor ve alt + F4 çekerek gelmek zorunda kalıyor.
+Sancaklarımız her taraftan işgale açık.

-Bazı arkadaşlarımızın düşüncelerine bende katılıyorum aslında birgün herkez arz olacak...Bu ancak lodos klanının aşırı üyeden dolayı çökmesiyle gerçekleşebilir.
Kısacası arz olmayı seviyoruz birgün elbet pes edecekler diye umut kurmayın lodoşlar :evil:
Üstteki yazınız ve aşağıda ki resim neyi temsil ettiğinizin, nerede durduğunuzun, ne kadar soylu olduğunuzun göstergesi. Tabi alışıla gelmiş söylemleriniz hemen devreye girecektir şimdi. Karakteriniz çalınmış, satılmış yada bir arkadaşınız girmiştir. resimde edilen küfrü tüm gurubuna benim gibi düşünenler adına sizlere iade ediyor, buna göz yuman, cezasız bırakan herkese de iade ediyorum

[İçerik Düzenlendi.]

Paylaşmış olduğunuz görüntüde her ne kadar art niyetiniz bulunmasada; ''Forum kuralları her zaman değiştirilebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. Kullanıcılar üye olarak forum kurallarını kabul etmiş sayılırlar.'' ilkesine istinaden forum hesabınız 7 gün süre ile kapatılmıştır.

Respected
En son Respected tarafından 30 Oca 2012 10:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli görsel paylaşımı
Kullanıcı avatarı
tfortrolletta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Dün gece ne olduğunu bende pek hatırlamıyorum ama ark listemde tanımadığım insanlar ve bana aşkım diyen kişiler vardı :D:D
Voltairexkatill
Kullanıcı avatarı
tfortrolletta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

+ zaten beni tanıyanlar çara sadece benim girmediğimide bilir.
Voltairexkatill
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Bu durumdan lodoslar da şikayetçi olsa gerek. Bir denge şart. Bununla ilgili konu açmıştım fakat kişisel tartışmalar ağırlıkta :(
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck

“Genel Sohbet” sayfasına dön