Biliyoruz ki GBM X'te tankın ateş ve asit direnç puanları 1000 olmalı.
Bu konuyla ilgili bir kaç sorum olacak :
1- Dirençleri 1000'lemek için takacağımız item sayıları nasıl olmalı ?(Örneğin; 240 puanı ateşe verip 1 ateş direnç itemi (300 ateş direnci) ve 5 asit direnç itemi (5x60=300 asit direnci) takmak gibi mi olmalı)
2- Bu kadar item taktığımızda zırhımız nasıl 75 olarak kalacak? 75 olmasa da oluyor mu ?
3- Takacağımız direnç itemleri çift item olmak zorunda mı ? (Farabili) Kaç bin can olması gerekiyor ?
4- İtem sayısını azaltmak için direnç silah alıp, silah mı yükseltmek gerekir ?
ve son sorum :
5- Direnç puanlarını asit ve ya ateşe vereceğimizden (tam olarak nasıl olacak bilmiyorum ama ikisine vereceğimiz kesin) kalfalarda elektriği nasıl 1000'leyeceğiz ?
Cevap veren herkese teşekkürler...
GBM X' te tank olmak !
Re: GBM X' te tank olmak !
yüzük kolye aramit tak.m2 elemtn gözlük 180 eder.
silah bul vahşi ayak ve cekette bul 180 de onlar eder.120 120 puanları bunların üzerine ver 300 olur 2 side iksir ve direçle rahat 1000 lersin.
kalfalarda 5 parça shen item bul.400 şifa açar birde shen iksir içersin 1000 lersib rahat.
zırh konusuna gelince.farabi solucan eldiven pantolon takarsın.farabi plevne ayak tak.evo zırhı tak zırhın 74.6 oluyor 75 olmasına gerek yok ama en fazka 74 e düşür zırh önemli.
tank olmak için silah parlatmana gerek yok.
can konusuda kalfada önemsiz. x tede önemli değil büyücüler bozma kaçırmazsa.
hadi kolay gelsin
silah bul vahşi ayak ve cekette bul 180 de onlar eder.120 120 puanları bunların üzerine ver 300 olur 2 side iksir ve direçle rahat 1000 lersin.
kalfalarda 5 parça shen item bul.400 şifa açar birde shen iksir içersin 1000 lersib rahat.
zırh konusuna gelince.farabi solucan eldiven pantolon takarsın.farabi plevne ayak tak.evo zırhı tak zırhın 74.6 oluyor 75 olmasına gerek yok ama en fazka 74 e düşür zırh önemli.
tank olmak için silah parlatmana gerek yok.
can konusuda kalfada önemsiz. x tede önemli değil büyücüler bozma kaçırmazsa.
hadi kolay gelsin
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
kardeş benim asit ve ateş bin zırh 75/75 ve. X e son tank diyor adam gelim diyorum asit ateş bin mi diyor evet dyorm zırh tmm mı diyo evet. Gbm xde canın kaç oluyor diyo bn 30203 dediğim anda adam tmm saol gelme diyor sorun bnde mi yoksa onda mı kardeş
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
28bin Canlı Tank ile X kestik Tank arayan Arkadaşta Sorun var.
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Can birazda ck kaçarsa tek yememek için önemli ama sağlam şifacı ile gidildiğinde sorun cıkacağını sanmıyorum.XxxChesTeRxxX yazdı:28bin Canlı Tank ile X kestik Tank arayan Arkadaşta Sorun var.![]()
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Kendi grubunu kendin kur.yasakask1 yazdı:kardeş benim asit ve ateş bin zırh 75/75 ve. X e son tank diyor adam gelim diyorum asit ateş bin mi diyor evet dyorm zırh tmm mı diyo evet. Gbm xde canın kaç oluyor diyo bn 30203 dediğim anda adam tmm saol gelme diyor sorun bnde mi yoksa onda mı kardeş
Öyle **neler oluor işte sende yaLn söle DKesebileceğine inanıyorsan 34 bin de alır sende yaparsın işte
Fark etmezlr 
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
Yalan söylemek yerine bir kere denemelerini söylemek daha yerli olursHerseri yazdı:Öyle **neler oluor işte sende yaLn söle DKesebileceğine inanıyorsan 34 bin de alır sende yaparsın işteFark etmezlr
- Poinex
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
öncelikle S.A kardeşim benim tankımın evo zırhsız evo yüzükyüz 1000 ateş 1000 asit 1000 elek 75 zırh 270 savunma oluyor yolda 34 bin X te 31,550 gibi bir canım oluyor adamlar yinede kalsın diyorlar adamlar takmışlar bir kere istersen sen ful taş diz eğer o adam sana taktıysa ya nick değiştireceksin yada sunucu benim başıma gelmişti çarın itemleri aktarıp sildim yeni çar açtım malesef oyun çok kötüye gidiyor itemler de çok tuzlu geçen 20 M farabi shen pant 20 m arabi shen silah aldım çok zorladıyasakask1 yazdı:kardeş benim asit ve ateş bin zırh 75/75 ve. X e son tank diyor adam gelim diyorum asit ateş bin mi diyor evet dyorm zırh tmm mı diyo evet. Gbm xde canın kaç oluyor diyo bn 30203 dediğim anda adam tmm saol gelme diyor sorun bnde mi yoksa onda mı kardeş
bir tanıdığım piyangodan 500 M çıkarmıştı o kendine ful üst dizdi taş zırh ayak eld ceket bastı sonra kenandan evo kolye junondan yüzük ve pant aldı ben üstümü dizerken o ofanstı sonra gördüğümde üstü fuldü 43 bin canı vardı
Hygieiax=İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^)Çıbanlı Akrep ( Asa )
Poinex=Farabi Modeli Shen Usulü(^) Gümüş Diş / / Yücelen Ekolu(^)Pelevle Emsali Topaz Battal Yatağanı
Kirkex
viewtopic.php?f=15&t=101280&p=875137#p875053
üstteki konuda yardımcı oluranız sevinirim
Poinex=Farabi Modeli Shen Usulü(^) Gümüş Diş / / Yücelen Ekolu(^)Pelevle Emsali Topaz Battal Yatağanı
Kirkex
viewtopic.php?f=15&t=101280&p=875137#p875053
üstteki konuda yardımcı oluranız sevinirim
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Evo yüzük ve zırh olmadan 1000 ateş asit,,75 zırh ve 31550 rakamlarını nasıl yaptın ?Poinex yazdı:öncelikle S.A kardeşim benim tankımın evo zırhsız evo yüzükyüz 1000 ateş 1000 asit 1000 elek 75 zırh 270 savunma oluyor yolda 34 bin X te 31,550 gibi bir canım oluyor adamlar yinede kalsın diyorlar adamlar takmışlar bir kere istersen sen ful taş diz eğer o adam sana taktıysa ya nick değiştireceksin yada sunucu benim başıma gelmişti çarın itemleri aktarıp sildim yeni çar açtım malesef oyun çok kötüye gidiyor itemler de çok tuzlu geçen 20 M farabi shen pant 20 m arabi shen silah aldım çok zorladıyasakask1 yazdı:kardeş benim asit ve ateş bin zırh 75/75 ve. X e son tank diyor adam gelim diyorum asit ateş bin mi diyor evet dyorm zırh tmm mı diyo evet. Gbm xde canın kaç oluyor diyo bn 30203 dediğim anda adam tmm saol gelme diyor sorun bnde mi yoksa onda mı kardeş![]()
bir tanıdığım piyangodan 500 M çıkarmıştı o kendine ful üst dizdi taş zırh ayak eld ceket bastı sonra kenandan evo kolye junondan yüzük ve pant aldı ben üstümü dizerken o ofanstı sonra gördüğümde üstü fuldü 43 bin canı vardı:evil: :evil: adaletsizlik :!: :!: