Benim Pcde Bölgeden bölgeye geçerken sorun pek olmuyor ama kalfa, Gaffar keserken depreminde donuyor deprem geçince yetenek kullanabiliyorum nedeni nedir ? ( 4 Gün önce Fortmat attım önceki kurulum Windows Vista Startel idi , Şuan ki kurulum Windows Xp profesyonel . Vistadayken böyle bir sorun yaşamıyordum )
Pc Özellikleri ;
160 Gb Harddisk
3 Gb DDR2 Ram
512 mb Ekran kartı Atı Radeon Hd 2400 series , Dac: İnternal Dac (400mhz)(32 bit)
BENDE DE BIR ARA BU SORUN OLMUSTU, SANIRIM BEN EKRAN KARTININ CATALIST PROGRAMI VARDI TAM HATIRLAMIYORUM ORADAN DUZELTMISTIM GAME OPTIONS DIYE BIR YERE GIDIP HALLETMISTIM
o sorun bendede var ama oynayışımı çok etkilemiyor bu sorunu ilk yaşadığımda benden önce kutup açıldığından dolayı yetenek kullanamıyorum / kutup açamıyorum/ diye düşünmüştüm inş. öyledirde depremde yetenk kullanamaz durumdasınız diye bir yazı oluyomu depremden sonra
aaasd yazdı:o sorun bendede var ama oynayışımı çok etkilemiyor bu sorunu ilk yaşadığımda benden önce kutup açıldığından dolayı yetenek kullanamıyorum / kutup açamıyorum/ diye düşünmüştüm inş. öyledirde depremde yetenk kullanamaz durumdasınız diye bir yazı oluyomu depremden sonra
Yok kutupsuz kesiyoruz yani yetenek kullanamaz durumdasınız diye bir durum yok şöyle diyim savaşçımla tam deprem başlarken ağır vuruş yapıyorum ve deprem başladığı anda karakter yavaş yavaş hareket ediyo nerdeyse duracak. Windows Vistada bu sorun yoktu gayet seriydi .
Merhaba.Bence oyunda böyle bir şey olmasının nedeni,ATİ ekran kartından kaynaklanıyor olabilir.ATİ ekran kartı kullanan çoğu kullanıcıda şikayetiçi zaten.Benim tavsiyem ekran kartı modelini öğrenip ATİ'nin kendi sayfasından en son sürümünü indirmendir.Bu bence Knight Online'da nova da kasması gibi bir olay.Ayrıca bencede senin için hayırlısı Vista'ya dönmek. :roll:
Ayrıca bitmedi!Birbirinden güzel etkinlikler ve hediyler bu sayfada.Haydi durma Nefer.Sende beğen,sende kazan!