Şöyle gülerek başlamak istedim. Evet 3*0 yenmiştin beni (Nasıl olduğunu bende anlamadım).Herneyse ondan sonra yaptığın ukalalıklara dayanamayıp seni 5*0 yenmiştim yanlış hatırlamıyosam :roll: .Şu anda müsait değilim muhattap olmak istemiyorum herhalde yarın sabah bende 1 tane fotoğraf koyarım :roll: :roll:
CAMELBLACK yazdı:Evet , iksir içmişsin , zırh iksiri . İksir hilesi yapılıyor şu an oyunda ( Hile diyorum bi nevi oyun açığı , bug diyebiliriz ) .
Oyundayken iksir içermisin lütfen maximum zırh oranın mı yukselecek yoksa %30/%30 mu olacak bi gör ? Eminönünden meteora geçerken ofansife basmıştım denersenız gorursunuz ofansif açılıyor zırh oranı %41/%60 (sizinki kaç oluyosa) civarı bişey oluyor. Bununda vuruşta bir etkisi değişmiyor. OYUNDAN BİRAZCIK ANLAMAYAN ADAMLAR GELİP KARŞIMA LAF EBELİĞİYLE UGRAŞMASINLAR .
FarkXTeaM yazdı:Fotoğraftaki canın %19 karakter bilgisindeki canın nasıl tam gözükuyor ?
ŞOTOFOK YAPMIŞ BEYLER RESMİ
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
arkadaşım git ya dalga geçme zırh oranına falan bi bak ya her neyse bu adam seni her türlü alır daha üstünde bıcak zırh yok ya yapma gözünü sevem gel oyuna erende gelsın gözümün önünde ws atın