Esya İadesi ve Yapılan Haksızlıklar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SonxAtila
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Akıncı

Esya İadesi ve Yapılan Haksızlıklar

Mesaj gönderen SonxAtila »

Sayın Yönetim,

Sizlere sormak istediğim yanlıslıkla kaybolan esyam için üç defa mail attım hala herhangi bir sonuc alamadım.

Asıl öğrenmek istediğim bu oyun ne kadar adilce yönetildiğidir !!! Aşağıdaki notu siz yazıyorsunuz esya iadesi için değilmi ?

Peki Sonxkanunsuz bu kişi nasıl oluyorda 1 ay ismi forumda durdu sonra ismi silindi tekrardan ismi yazıldı ?

Vereceğiniz cevap esya iadesi için basvurduda ismi ekledik demeyin lütfen bu oyunun hiçte adil olmadıgını sizler göz önüne sergiliyorsunuz.

Kusura bakmayın derseniz biz adilce davranıyoruz bende onlar gibi akçeler alıyorum paralar yatırıyorum. Mahkeme dersenizde sonuna kadar mahkemelerle ugrasırım artık karsımızda adil bir yönetim olsdun istiyoruz.

Not: 1 ay boyunca eşya desteği için oyunda bulunmayan isimler eşya iadesi listesinden çıkartılacaktır. Karakter isimlerinin sağ taraflarında 1 aylık sürenin bitiş tarihi belirtilmiştir.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Esya İadesi ve Yapılan Haksızlıklar

Mesaj gönderen adresbu »

SonxAtila yazdı:Sayın Yönetim,

Sizlere sormak istediğim yanlıslıkla kaybolan esyam için üç defa mail attım hala herhangi bir sonuc alamadım.

Asıl öğrenmek istediğim bu oyun ne kadar adilce yönetildiğidir !!! Aşağıdaki notu siz yazıyorsunuz esya iadesi için değilmi ?

Peki Sonxkanunsuz bu kişi nasıl oluyorda 1 ay ismi forumda durdu sonra ismi silindi tekrardan ismi yazıldı ?

Vereceğiniz cevap esya iadesi için basvurduda ismi ekledik demeyin lütfen bu oyunun hiçte adil olmadıgını sizler göz önüne sergiliyorsunuz.

Kusura bakmayın derseniz biz adilce davranıyoruz bende onlar gibi akçeler alıyorum paralar yatırıyorum. Mahkeme dersenizde sonuna kadar mahkemelerle ugrasırım artık karsımızda adil bir yönetim olsdun istiyoruz.

Not: 1 ay boyunca eşya desteği için oyunda bulunmayan isimler eşya iadesi listesinden çıkartılacaktır. Karakter isimlerinin sağ taraflarında 1 aylık sürenin bitiş tarihi belirtilmiştir.
Süresi dolduktan sonra kaybolma tarihi ve itemin ismini bildikten sonra başvuru yapabilir ve tekrar alabilir . Bir aylık süre Başvuru yenileme süresi 1 ay içerisinde almazsan tekrar başvuru yapabilirsin.

Sana gelince itemin kaybettiğin tarihi yada yakın tarihi unuttun veya item ismi .

iyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Karakterin bana ait olması sebebiyle cevabını vereyim hemen.Gerek işlerim , gerekse başka sebeblerden ötürü olarak eşya iadeleri kaçırdım.Son eşya iadesinde ise itemlerimin bir kısmını alabildim.Sonrasında eksik olarak itemleri aldığımı Destek - İletişim formu ile belirttim ve haklı görüldüm.Şimdi bir sonraki eşya iade tarihini bekliyorum.Umarım açıklayıcı olmuşumdur ;) .

Bence bu tür konularda isim vererek değil , başka yollardan tepkinizi dile getirirseniz sevinirim.Hiçbir şeyden haberiniz olmadığı halde karakterimin adını bu şekilde kullanmanız hiç hoşuma gitmedi.

Umarım o çoook istediğiniz itemlere kavuşur , çoook önem verdiğin oyunda en iyi olursunuz :!:

İyi forumlar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Voyant »

Merhabalar,

Yazmış olduğunuz yazıyı görünce destek panelimizden Oyun Hatası bölümü ile ilgili basit bir araştırma yaptım. Henüz cevap vermediğimiz 15 bildirim gibi az bir sayı var.(Bugün hepsi incelenecek) Bunlarında en geri başlangıç tarihi 26.01.2012 olarak görünmektedir.

Hangi mail adresiyle başvuru yaptığınızı bilemediğimizden, başvurunuzun bu kayıtlar arasında olma durumu kontrol edilememiştir. Ama bu tarihten önce gönderdiyseniz mutlaka olumlu veya olumsuz cevap verilmiştir. Lütfen mail adresinizi kontrol ediniz. Mail adresinizi yanlış yazdıysanız cevap alamamış olabilirsiniz. Bu hatayı düzeltip yeniden başvuru göndermek en sağlıklı tercih olacaktır.

İKV Destek Takımı olarak her oyuncumuza gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Bu hususta sizlerde biraz anlayışla bekleyerek bizlere yardımcı olabilirsiniz.
Onur GÜRSOY
Kullanıcı avatarı
SonxAtila
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

[/quote]
Süresi dolduktan sonra kaybolma tarihi ve itemin ismini bildikten sonra başvuru yapabilir ve tekrar alabilir . Bir aylık süre Başvuru yenileme süresi 1 ay içerisinde almazsan tekrar başvuru yapabilirsin.

Sana gelince itemin kaybettiğin tarihi yada yakın tarihi unuttun veya item ismi .

iyi Forumlar.
[/quote]

27,12,2011 tarihinde basvurdum ve ertesi gün mailde sorulan sorulara cevap verdim hala herhangi bir netice almadığımdan yazıyorum
Kullanıcı avatarı
SonxAtila
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ikvoyuncusu2008 yazdı:Karakterin bana ait olması sebebiyle cevabını vereyim hemen.Gerek işlerim , gerekse başka sebeblerden ötürü olarak eşya iadeleri kaçırdım.Son eşya iadesinde ise itemlerimin bir kısmını alabildim.Sonrasında eksik olarak itemleri aldığımı Destek - İletişim formu ile belirttim ve haklı görüldüm.Şimdi bir sonraki eşya iade tarihini bekliyorum.Umarım açıklayıcı olmuşumdur ;) .

Bence bu tür konularda isim vererek değil , başka yollardan tepkinizi dile getirirseniz sevinirim.Hiçbir şeyden haberiniz olmadığı halde karakterimin adını bu şekilde kullanmanız hiç hoşuma gitmedi.

Umarım o çoook istediğiniz itemlere kavuşur , çoook önem verdiğin oyunda en iyi olursunuz :!:

İyi forumlar.
İsim belirttim çünkü bir ayı geçti ve hala yanıt alamadım, hergün takip ettiğim için senin ismin bir ay durdu silindikten birkac gün sonra tekrar yazıldıgı için isim kullanma ihtiyacı duydum.

Herkes kaybettiği itemini geri alsın isterim kinayeli yazmana gerek yok ve bazıları gibi item deliside değiliz herkes emek veriyor, para harcıyor karsılıgınıda bekliyor.
Kullanıcı avatarı
SonxAtila
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Voyant yazdı:Merhabalar,

Yazmış olduğunuz yazıyı görünce destek panelimizden Oyun Hatası bölümü ile ilgili basit bir araştırma yaptım. Henüz cevap vermediğimiz 15 bildirim gibi az bir sayı var.(Bugün hepsi incelenecek) Bunlarında en geri başlangıç tarihi 26.01.2012 olarak görünmektedir.

Hangi mail adresiyle başvuru yaptığınızı bilemediğimizden, başvurunuzun bu kayıtlar arasında olma durumu kontrol edilememiştir. Ama bu tarihten önce gönderdiyseniz mutlaka olumlu veya olumsuz cevap verilmiştir. Lütfen mail adresinizi kontrol ediniz. Mail adresinizi yanlış yazdıysanız cevap alamamış olabilirsiniz. Bu hatayı düzeltip yeniden başvuru göndermek en sağlıklı tercih olacaktır.

İKV Destek Takımı olarak her oyuncumuza gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Bu hususta sizlerde biraz anlayışla bekleyerek bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Merhaba Onur Bey,

27..12.2011 tarihinde destekten basvurdum ve ertesi gün yani 28.12.2011 de sizden gelen mailde sorulan soruları yanıtlayarak yolladım. Hala herhangi bir netice alamadığım için 21.01.2012 de tekrar basvurdum aynı mail tekrar geldi aynı soruları yanıtlayarak tekrar mailinizi cevaplandırdım.

Mail adresimi buradan belirtmek istemiyorum. Bilmiyorum size mail adresimi nasıl ulaştırabilirim, yardımcı olursanız sevinirm.

İlk maildeki Sorulan sorular

Talep Tarihi : 27.12.2011 22:27:11
Bildirim Tipi : Oyun Hatası
Sunucu : Meran
Üyelik Tipi : Sobee
Karakter Adı : Atilla

Merhaba,

Eşya iade desteği alabilmeniz için aşağıdaki bilgileri eksiksiz olarak göndermeniz gerekmektedir.

Karakter Adı(Değiştiyse önceki adları):
Sunucu:
Yanlışlıkla atılan/satılan eşya tam adı:
Yanlışlıkla atılan/satılan eşyanın tahmini ele geçme tarihi:
Yanlışlıkla atılan/satılan eşyanın tahmini kaybolma tarihi:

Cümleten hayırlı pazarlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön