[GM]' lerin Klan Savaşlarına Olan Büyük Etkisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

[GM]' lerin Klan Savaşlarına Olan Büyük Etkisi

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Arkadaşlar bilindiği üzere artık her ayın sonunda genellikle Pazar günleri [GM], [Etkinlik] vb. yetkililerinde katılımıyla Klan savaşları yapılıyor.Bu savaşlarda amaç karşı klanın sancağını indirmek.Biz Arzın Çocukları Klanı olarak Teşkilat Sunucusunda Lodosların yaklaşık 1/4 (4 te biri) kadarız.Hal böyle olunca da klan savaşlarında yetersiz kalıyoruz.Ancak bizi yetersiz kılan bir diğer etken ise Lodos Klanına mensup [GM] ve [Etkinlik] görevlileri.Son yapılan 2 klan savaşında da aynı tabloyu oluşturdular.Sürekli Lodos [GM] ve/ ve ya [Etkkinlik] görevlisi sancağımızın dibine kadar girip bütün muhafızları topluyorlar.Bu durumda sancağı savunma görevi sadece biz oyunculara kalıyor.Zaten lodosların sayısı bir hayli fazla bari bırakın da muhafızlar bize biraz olsun yardım etsin.

Son yapılan sancak savaşında ki diğer bir hadise ise bizim tarafımızdan olan [Etkinlik]TATLISU isminde ki görevlinin bizim klan üyelerini yanlış yönlendirmesiydi.TATLISU klana aynen şöyle yazdı."Sağlam bir grup arkadan dolanıp lodos sancağını alabilir." tabi bunu görevli arkadaş çok iyi niyetle söyledi bunu anlıyorum ama bizim gibi cengaveri bol bir klana böyle bir mesaj yazılır mı :) TATLISU' nun bunu yazmasından tam 25 sn sonra bütün Arzlar sancağı bırakıp arkadan dolanmayı tercih ettiler ve bizim sancak pert.Lütfen bir daha ki klan savaşlarında yönlendirme olmasın bırakalım insanlar kendi stratejilerini kendileri üretsin ve savaşmanın zevkine varsınlar.(Eşit şartlarda)
İyi forumlar..!
En son Fahrenheit tarafından 27 Oca 2012 23:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: [GM]' lerin Klan Savaşlarına Olan Büyük Etkisi

:arrow: :arrow:
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen llbLackdeathll »

Cengaverlerin hepsi üstüne alınmış :)
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Yöneticiler kendi sunucularında etkinlikler yapmamalı.Her Yönetici tarafsız olmalı.Şekil ''A''' da görüldüğü gibi iylikden maraz doğar ;)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Rxticey
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sadece RON

Mesaj gönderen Rxticey »

intikamatesi yazdı:Yöneticiler kendi sunucularında etkinlikler yapmamalı.Her Yönetici tarafsız olmalı.Şekil ''A''' da görüldüğü gibi iylikden maraz doğar ;)
+

Bu arkadaşa beyin nakli yapmalıyız Beyin bedava <3 Sana sadece gülerim liseli :lol: :lol:

Başınıza taş düşse ya ron loncası yada tatlısu :evil:
Resim

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
oLiweKs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen oLiweKs »

Rxticey yazdı:
intikamatesi yazdı:Yöneticiler kendi sunucularında etkinlikler yapmamalı.Her Yönetici tarafsız olmalı.Şekil ''A''' da görüldüğü gibi iylikden maraz doğar ;)
+

Bu arkadaşa beyin nakli yapmalıyız Beyin bedava <3 Sana sadece gülerim liseli :lol: :lol:

+1
;)
Resim

Mori xDeaTHSooNx
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Rxticey yazdı:
+

Liseli olmayı yalaka olmaya tercih ediyorum.Ayrıca [ETKİNLİK]TATLISU ve RON Hk. konu içinde herhangi bir hakaret vs. yoktur.Kendi kendinize tabiri caizse oranızdan buranızdan birşeyler uydurup milleti suçlamayın.
Bknz. ve o küçük beyninize iyice sokunuz lütfen

TATLISU klana aynen şöyle yazdı."Sağlam bir grup arkadan dolanıp lodos sancağını alabilir." tabi bunu görevli arkadaş çok iyi niyetle söyledi bunu anlıyorum ama bizim gibi cengaveri bol bir klana böyle bir mesaj yazılır mı
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Fahrenheit yazdı:
Rxticey yazdı:
+

Liseli olmayı yalaka olmaya tercih ediyorum.Ayrıca [ETKİNLİK]TATLISU ve RON Hk. konu içinde herhangi bir hakaret vs. yoktur.Kendi kendinize tabiri caizse oranızdan buranızdan birşeyler uydurup milleti suçlamayın.
Nerden çıkardınız ''başına taş düşse rondan bilecek'' lafını anlamak mümkün değil ben 1 2 aydır foruma fazla yazı yazmıyorum ne ara gördünüz sizin hakkınızda kötü bişey dediğimi :) Ben genel bişey yazıyorum adam Tatlısu diyor bence sana beyin nakli gerek, sizde takıntı olmuş birilerinin sözlerini üzerine alıp onlarlar tartışmak.

Bu konuda büyük ihtimal kapanır her konuda olduğu gibi ya da iletilerim silinir sizle tartışanların durumu malum :)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
centrino
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen centrino »

sürü pisikolojisi :mrgreen:

Bu arada intikamatesi aradaki (+) işaretine dikkat et.Sana katılıyorm ve artı olarak ..... demiş ticey
En son centrino tarafından 27 Oca 2012 23:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

CenTriNo0o

God is watching us.

Revenge Of Nobility
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

intikamatesi yazdı:
Fahrenheit yazdı:
Rxticey yazdı:
+

Nerden çıkardınız ''başına taş düşse rondan bilecek'' lafını anlamak mümkün değil ben 1 2 aydır foruma fazla yazı yazmıyorum ne ara gördünüz sizin hakkınızda kötü bişey dediğimi :) Ben genel bişey yazıyorum adam Tatlısu diyor bence sana beyin nakli gerek, sizde takıntı olmuş birilerinin sözlerini üzerine alıp onlarlar tartışmak.

Bu konuda büyük ihtimal kapanır her konuda olduğu gibi ya da iletilerim silinir sizle tartışanların durumu malum :)
Arkadaş ben daha konuyu bile bilmiyorum bu RON lara daha önce kim ne demiş haberim bile yok.Durduk yere oyundan sövmeye başladılar "Sen TATLISU hakkında ne demişsin?" diye.Nedir bu alınganlık ya da aşırı sahiplenme duygusu :?:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön