İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

serkannnn yazdı:
Nerull yazdı:Konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim arkadaşlar. Lütfen sadece soruları olanlar mesajlarını yazsınlar

Teşekkürler
Forum Kuralları

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
:)
[/i][/b]

Bu tür sabit konularda, duyuru konularında Madde 2. de değişikliliğe gidilebilir.
Değişiklik derken;
Kişisel tartışmaya yönelik mesajlar kaldırılır, sayfa eski düzenine kavuşur. :)
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Aramıza yeni katılacak arkadaşlara şimdiden görevlerinde başarılar diliyorum.

ToNİK
cocostar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Katsumatu

Mesaj gönderen cocostar »

ben 42 yaşındayım ben 42 yazdım hata vermedi neden size veriyoda bana vermiyor :?: :o :?: :?:
[^Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

cocostar yazdı:ben 42 yaşındayım ben 42 yazdım hata vermedi neden size veriyoda bana vermiyor :?: :o :?: :?:

O hata eskidendi şimdi öyle hata vermiyor.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhaba;
Başvurular tamamlanıp onaylandıktan sonra [{REHBER}] olan arkadaşlar bu sayfa üzerinde paylaşılırsa çok güzel olur.
İyi Forumlar.!
Kullanıcı avatarı
SVForum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen SVForum »

:idea: :arrow:
"Kargalarin Sesi"

İletişim-Destek Formu

Kod: Tümünü seç

http://istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Sormak istediğim, İKV nin bu kadar Rehbere gerçekten ihtiyacı varmı?
Oyuna bu kadar fazla yeni başlayan oyuncu varmı? Oyuna yeni başlayacakları adapte etmeye çalışmaktan ziyade,
Oyun içerisinde gerçek yetkili, sorulacak sorulara cevap verecek düzeyde kişilerin olması daha uygun değilmidir?
Oyun içerisinde sadece Eminönünde 1 ile 25 seviye oyunculara bilgi vermekten daha çok görevi olacak örnek kişilerin olması gerekir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

OsmanBey yazdı:Sormak istediğim, İKV nin bu kadar Rehbere gerçekten ihtiyacı varmı?
Oyuna bu kadar fazla yeni başlayan oyuncu varmı? Oyuna yeni başlayacakları adapte etmeye çalışmaktan ziyade,
Oyun içerisinde gerçek yetkili, sorulacak sorulara cevap verecek düzeyde kişilerin olması daha uygun değilmidir?
Oyun içerisinde sadece Eminönünde 1 ile 25 seviye oyunculara bilgi vermekten daha çok görevi olacak örnek kişilerin olması gerekir diye düşünüyorum.
Rehber takımının bir diğer amacıda Destek Takmı' na katılacak yeni üyeler belirlemektir görevlerini layıkıyla yerine getirenler zamanla görevlerinde yükselirler ve böylece yeni yetkililer belirlenir anlatabilmişimdir umarım.

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

OsmanBey yazdı:Sormak istediğim, İKV nin bu kadar Rehbere gerçekten ihtiyacı varmı?
Rehber ekibi yeni geldiğinde herkes başvurdu,bir süre sonra da seçilenlerin çoğu tag'ı kapatıp oyunlarını eskisi gibi oynamaya başladı.Bugünlerde oyundaki rehber sayısı kesinlikle az.

Ayrıca bilgi vermekten daha çok görevi olacak biri nasıl olabilir ki ? Rehber sistemi bile doğru düzgün uygulanamamışken, kişilere daha fazla görev (ve dolayısıyla yetki) verilmesi büyük felaketlerin önünü açar.
efsaneottoman yazdı:
Rehber takımının bir diğer amacıda Destek Takmı' na katılacak yeni üyeler belirlemektir görevlerini layıkıyla yerine getirenler zamanla görevlerinde yükselirler ve böylece yeni yetkililer belirlenir anlatabilmişimdir umarım.

Keyifli Forumlar.
Yazı rengini biraz daha okunabilir yapmanı tavsiye ederim.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Comader yazdı:
Rehber ekibi yeni geldiğinde herkes başvurdu,bir süre sonra da seçilenlerin çoğu tag'ı kapatıp oyunlarını eskisi gibi oynamaya başladı.Bugünlerde oyundaki rehber sayısı kesinlikle az.

Ayrıca bilgi vermekten daha çok görevi olacak biri nasıl olabilir ki ? Rehber sistemi bile doğru düzgün uygulanamamışken, kişilere daha fazla görev (ve dolayısıyla yetki) verilmesi büyük felaketlerin önünü açar.
efsaneottoman yazdı:

Keyifli Forumlar.
Yazı rengini biraz daha okunabilir yapmanı tavsiye ederim.
Bu uyarıyı 3. bir kişiden aldığımda bunu yapıcağıma dair kendime söz vermiştim ve işte :)
Ottomanxölümsüz anısına

“Eski Duyurular” sayfasına dön