Gerçek bir emek var ortada tebrikler...
Şifacı Birliği [RoN] Final : Handan Hanım
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Şifacı Birliği [RoN] Final : Handan Hanım
Yılların eskitemediği şifalardanım gerçekten imrenmedim desem yalan olur.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- zippo
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Symbol Of Justice
Alt edemiyorsan takdir edeceksin.Yok büyüler tutmuş da yok bilmem ne olmuş da...Çamur atan arkadaşlardan 1 tanesini gruba çağırıp bu kesimde yer almasını isteseniz hangisi reddedip "ben böyle kesim yapmam" derdi ? Meyve veren ağacı daima taşlarlar.Tebrik ederim arkadaşlar güzel iş 
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa , bugün yeterli değilsiniz demektir.
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Lütfen diğer arkadaşlar büyücülerle muhafızları tutup handanı kessinler de izleyelim
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar,
RoN loncası şifacı birliği, Oyunun en güçlü karakterlerinin aslında "Şifacılar" olduğunu bize defalarca ispatladınız.. Bu gösteriden sonra diğer karakterlerin tartışmaya sunulmasına hiç bir durumda gerek yoktur.
Tebrikler,
Şifanıza kuvvet
RoN loncası şifacı birliği, Oyunun en güçlü karakterlerinin aslında "Şifacılar" olduğunu bize defalarca ispatladınız.. Bu gösteriden sonra diğer karakterlerin tartışmaya sunulmasına hiç bir durumda gerek yoktur.
Tebrikler,
Şifanıza kuvvet
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Wellcomeadeath isimli forum hesabına ...
offf sende gel 6 şifacı ile handanı kes birisi ordan gelsin muhafızları baskaları tutmus desin
arkadaşım sen bak handanı falan kes demeyecem önce bu arkadaşların itemlerinden yap sonra adamlara laf et ..
[/color][/quote]

Bu sana gelsin arkadaşım protecdoctor iletiyi düzenlemeden bakman dileğiyle nede olsa adamın oyunda canı sıkılıyor forumda birini banlasamda rahatlasam edasıyla forumda duruyor.
offf sende gel 6 şifacı ile handanı kes birisi ordan gelsin muhafızları baskaları tutmus desin
arkadaşım sen bak handanı falan kes demeyecem önce bu arkadaşların itemlerinden yap sonra adamlara laf et ..

Bu sana gelsin arkadaşım protecdoctor iletiyi düzenlemeden bakman dileğiyle nede olsa adamın oyunda canı sıkılıyor forumda birini banlasamda rahatlasam edasıyla forumda duruyor.
- OyunHatalari
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncasız
Doğru bir tespit. Bu eleman "eleman dedim diye düzenler şimdi" kraldan çok kralıcı davranıyor.PENTRAGON yazdı: Bu sana gelsin arkadaşım protecdoctor iletiyi düzenlemeden bakman dileğiyle nede olsa adamın oyunda canı sıkılıyor forumda birini banlasamda rahatlasam edasıyla forumda duruyor.
kesin PENTRAGON adlı üyenin o mesajını "tartışma çıkabilir, Allah muhafaza" deyip siler yada düzenler.
PENTRAGON yazdı:Wellcomeadeath isimli forum hesabına ...
arkadaşım sen bak handanı falan kes demeyecem önce bu arkadaşların itemlerinden yap sonra adamlara laf et ..[/color]

Bu sana gelsin arkadaşım protecdoctor iletiyi düzenlemeden bakman dileğiyle nede olsa adamın oyunda canı sıkılıyor forumda birini banlasamda rahatlasam edasıyla forumda duruyor.[/quote]
her konuya bu resimleri koymandaki amaç ego tatminiyse bak şu fotolarada çıktığın yere geri dön kardeşim

hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
her konuya bu resimleri koymandaki amaç ego tatminiyse bak şu fotolarada çıktığın yere geri dön kardeşim
Bunları yaklaşık 2 ay gibi bir sürede tamamladım hala eksikler var, fazladan düşen itemleri kasamda tutsaydım madenlerime yer bulamazdım.Ayrıca benim çıktığım yer seninde ordan çıkmadığının bir göstergesi mi sen ne yavrususun ne demeye çalışıyorsun kendine açıkla bakayim.
Bunları yaklaşık 2 ay gibi bir sürede tamamladım hala eksikler var, fazladan düşen itemleri kasamda tutsaydım madenlerime yer bulamazdım.Ayrıca benim çıktığım yer seninde ordan çıkmadığının bir göstergesi mi sen ne yavrususun ne demeye çalışıyorsun kendine açıkla bakayim.