Ashab'ı keyf yerine Mevlana asa yapacağım fakat 2 gündür menekşe çekemiyorum...Maden başında sabahlıyamıyorum çünkü bekliyorum Quaresmax denen adam geliyor son dakikada madeni çekip gidiyor :evil: elimde hızlı değil.Adam her yerde böyle.Bu normal mi ? yani video felan çeksem 15 dakika bekliyorum adam madeni alıp gidiyor alıp gidiyor...
Ayrıca %60 sarraf arttırıcı + plus paket'in madenlere karşı pek bir yararını göremedim, %110 saf ve nadir maden çekme olasılığının artacağını ve %110 2 paket çıkacağı yazıyordu fakat 2 paket çıkma olasığı işlerken saf ve nadir maden çekme olasığı hiç işlemiyor ? Başka para yapmamın yöntemi yok mudur ? Bu adamın videosunu çeksem banlattırabilir miyim ? Herkezin sabrı bir yere kadar.küfür ettim 3 gün ceza aldım.yazamadan küfür ettim ve ediyorum günaha giriyorum ne yapacağımı şaşırdım sinirlerim çok bozuldu
15 iyileştirme-bilgisi-can kurtaran-dirençler-(item dizene kadar kaldırma-dizdikten sonra çağrı) geriye 13 puan kalıyor onlarıda (item dizdikten sonra=1 kaldırma-1 büyü bozma-11 ruh kalkanı) (item dizene kadar = 13 büyü bozma)
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.Şİmdiden teşekkür ederim