Yardımınız Gerekli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
FrankCastle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Yardımınız Gerekli

Mesaj gönderen FrankCastle »

Arkadaşlar oyuna başlayalı 2 ay oldu...48 level şifacıyım fakat hala öğrenemediğim bir çok şey var...
Ashab'ı keyf yerine Mevlana asa yapacağım fakat 2 gündür menekşe çekemiyorum...Maden başında sabahlıyamıyorum çünkü bekliyorum Quaresmax denen adam geliyor son dakikada madeni çekip gidiyor :evil: elimde hızlı değil.Adam her yerde böyle.Bu normal mi ? yani video felan çeksem 15 dakika bekliyorum adam madeni alıp gidiyor alıp gidiyor...
Ayrıca %60 sarraf arttırıcı + plus paket'in madenlere karşı pek bir yararını göremedim, %110 saf ve nadir maden çekme olasılığının artacağını ve %110 2 paket çıkacağı yazıyordu fakat 2 paket çıkma olasığı işlerken saf ve nadir maden çekme olasığı hiç işlemiyor ? Başka para yapmamın yöntemi yok mudur ? Bu adamın videosunu çeksem banlattırabilir miyim ? Herkezin sabrı bir yere kadar.küfür ettim 3 gün ceza aldım.yazamadan küfür ettim ve ediyorum günaha giriyorum ne yapacağımı şaşırdım sinirlerim çok bozuldu :x Oyunda birinin plus paket sattığını gördüm ve bir tavsiye olarakda 'plus paket sat daha çabuk item yaparsın' diye bir tavsiye aldım.Acaba yasak mıdır ? Bİlmiyorum ve bilmediğim bir ticarete karışmak istemedim...710 şifam var ve 49 level olduğumda kenana girebilir miyim ?Bu mevlana asa'dan sonrasında item yapmasının kolay olduğunu duydum doğru mudur ?Birde yetenekler var aklımdaki yetenekler şöyle
15 iyileştirme-bilgisi-can kurtaran-dirençler-(item dizene kadar kaldırma-dizdikten sonra çağrı) geriye 13 puan kalıyor onlarıda (item dizdikten sonra=1 kaldırma-1 büyü bozma-11 ruh kalkanı) (item dizene kadar = 13 büyü bozma)
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.Şİmdiden teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Re: Yardımınız Gerekli

Mesaj gönderen FERRAND »

Allah yardımcın olsun. Bağlı bulunduğun bir loncan yokmu. Yada skpe ts3 gibi program kurup bana ulaş çok detaylı olarak sana anlatımda bulunurum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

FrankCastle yazdı: Oyunda birinin plus paket sattığını gördüm ve bir tavsiye olarakda 'plus paket sat daha çabuk item yaparsın' diye bir tavsiye aldım.Acaba yasak mıdır ? Bİlmiyorum ve bilmediğim bir ticarete karışmak istemedim...

Oyun içi Epin Alış verişi yasaktır. Karışmamakla en iyisini yapmışsın. İlk kenanımı Büyü şifam 420 olarakmı ne kestirmiştim =) Arkadaşım çok zorlama. Herşeyin başı sabır. Ayrıca o oyuncu senden hızlı maden çekiyor diye ceza almaz :) İyi oyunlar ve bol şans dilerim.
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

FrankCastle yazdı:Arkadaşlar oyuna başlayalı 2 ay oldu...48 level şifacıyım fakat hala öğrenemediğim bir çok şey var...
Ashab'ı keyf yerine Mevlana asa yapacağım fakat 2 gündür menekşe çekemiyorum...Maden başında sabahlıyamıyorum çünkü bekliyorum Quaresmax denen adam geliyor son dakikada madeni çekip gidiyor :evil: elimde hızlı değil.Adam her yerde böyle.Bu normal mi ? yani video felan çeksem 15 dakika bekliyorum adam madeni alıp gidiyor alıp gidiyor...
Ayrıca %60 sarraf arttırıcı + plus paket'in madenlere karşı pek bir yararını göremedim, %110 saf ve nadir maden çekme olasılığının artacağını ve %110 2 paket çıkacağı yazıyordu fakat 2 paket çıkma olasığı işlerken saf ve nadir maden çekme olasığı hiç işlemiyor ? Başka para yapmamın yöntemi yok mudur ? Bu adamın videosunu çeksem banlattırabilir miyim ? Herkezin sabrı bir yere kadar.küfür ettim 3 gün ceza aldım.yazamadan küfür ettim ve ediyorum günaha giriyorum ne yapacağımı şaşırdım sinirlerim çok bozuldu :x Oyunda birinin plus paket sattığını gördüm ve bir tavsiye olarakda 'plus paket sat daha çabuk item yaparsın' diye bir tavsiye aldım.Acaba yasak mıdır ? Bİlmiyorum ve bilmediğim bir ticarete karışmak istemedim...710 şifam var ve 49 level olduğumda kenana girebilir miyim ?Bu mevlana asa'dan sonrasında item yapmasının kolay olduğunu duydum doğru mudur ?Birde yetenekler var aklımdaki yetenekler şöyle
15 iyileştirme-bilgisi-can kurtaran-dirençler-(item dizene kadar kaldırma-dizdikten sonra çağrı) geriye 13 puan kalıyor onlarıda (item dizdikten sonra=1 kaldırma-1 büyü bozma-11 ruh kalkanı) (item dizene kadar = 13 büyü bozma)
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.Şİmdiden teşekkür ederim
Ya Herkes Şu Şans Muhabbetini Yanlış Anlıyo Şansın %110 Oranına Çıkmaz Saf Maden Çekme Olasılığın %10 İse Bunun %110'u %11 Yapar %10 + %11 Toplanır Ve Saf Maden Çekme Olasılığın %21 Olur.Yani Şansın %110'a Çıkmaz.710 Büyü Şifa İle Kenan Kesebilirsin.Kenandan Takılarını Motordanda Asanı Düşür Junon Kes Zırh Düşür.Büyü Yetenekleri 15 Can Basma 15 Şifa Bilgisi 15 Dirençler 15 Can Kurtaran 15 Kaldırma 5 Meditasyon 5 Büyü Bozma Kalan 1-2 Puanıda Hayvana Falan Ver Yada Meditasyona Ekle.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NATHAN »

Her şeyden önce sakin olmalısın. Hepimiz insanız sonuçta, her şeyi aynı anda yapamazsın. Önce para yapıcam ve mevlana asayı basıcam diyorsan önce onu yapmalısın. -Dur parayı yapıyım ama önce bi sığınak atarım- olmamalı. Tek bir hedefe yönlenip başarmadan bırakma.
Sana tavsiyem önce karakterine çekidüzen ver. Miğrata girebilecek düzeye gel. Oradan da itemlerini tamamlayınca bir savaşçı karakter açıp o karakterle maden çek( deparından durdurmasından vs. yararlanabilirsin madenn çekerken). Yeterli parayı yaptığında, yeteri kadar akçe kutu satıp parayı toparladığında asanı da basarsın. E haliyle bu hiçte kolay değil.
Allah kolaylık versin...
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

NATHAN yazdı:Yeterli parayı yaptığında, yeteri kadar akçe kutu satıp parayı toparladığında asanı da basarsın. E haliyle bu hiçte kolay değil.
Allah kolaylık versin...
İKV camiasında Herhangi bir ürüne ait Epin Satışı yasaktır. Bu konuya özen gösterelim.
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen NATHAN »

Notr25 yazdı:
NATHAN yazdı:Yeterli parayı yaptığında, yeteri kadar akçe kutu satıp parayı toparladığında asanı da basarsın. E haliyle bu hiçte kolay değil.
Allah kolaylık versin...
İKV camiasında Herhangi bir ürüne ait Epin Satışı yasaktır. Bu konuya özen gösterelim.
Saol bilgilendirme için.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

NATHAN yazdı:
Notr25 yazdı:
Allah kolaylık versin...
Saol bilgilendirme için.
yasak ama peynir diyerek satabilirsiniz :D :D
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön