Pek çok oyuncu bazen yapacak hiçbir şey bulamaz..Kafa dağıtmak ister klan savaşları başlar,Grup Bölgesi Atmak ister sonunda bir şey çıkmaz canı sıkılır ben diyorum ki:
-Eminönü Bölgesine Meyhane Gelmeli:
Mesela Bi Tüccar olmalı onun içinde Rakı Falan Satmalı üstüne oturulabilinen sandalye,minder benzeri bişiy olmalı..Tabi Meyhane Olduğu için Roman Müziği veya Türk Sanat Müziği Çalabilir içinde..Güzel Olmaz mıydı?
-Lonca Kaleleri,Kendine Özel Bayrak ve Giyisi (Hiçbir Efsunu Olmayan -Deve Tüylü Kadife Pantolon gibi-) olmalı.Lonca Savaşları Olmalı
-Sadece Eminönü,Çemberlitaş Gibi Avrupa Yakası Değil,Üsküdar,Bostancı,Çamlıca ve Adalar gibi önemli Anadolu yakası semtleride gelmelidir..
Bunları konuşmak kolay.Oyunu yapan kişiler her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorlar ve bir bölgenin işleyişi hariç sadece planlanması ve çizimleri bile kaç ay sürüyor.Tahminimce bir gün mutlaka Anadolu yakasından bölgeler oyuna eklenecek,ama yılda 1 kez yeni bölge geldiğini unutmayalım.Ayrıca daha sırada Beyoğlu ve Bakırköy var diye düşünüyorum.
Rakı ve meyhane fikri tamamen saçmalık.Üzgünüm insanların fikirlerine saygı duyarım ama aynı zamanda açık sözlüyüm.
Altını çizmek istediğim son nokta,oyuna ne eklenirse eklensin,bir süre sonra sıradan bir şey olur.Bu yüzden oyunda canınız sıkılıyorsa kendinize oyunda yapacak bir şey değil reel hayatınızda yapacak bir şey bulmanızı tavsiye ederim.
Meyhanemi ? okul çağında oynayan bir çok oyuncu var bu yaşata alkolemi özendireceksiniz. isteceyecek başaka bir halt bulamadınmı ? yarın bir gün başka biride başka bir hane isterse ? biraz mantıklı ve makul olmak gerek
Loncaların kalesi yok bildiğim kadarıyla klanlar için behsediyorsan güzel fikir.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
marasaldadas yazdı:Meyhanemi ? okul çağında oynayan bir çok oyuncu var bu yaşata alkolemi özendireceksiniz. isteceyecek başaka bir halt bulamadınmı ? yarın bir gün başka biride başka bir hane isterse ? biraz mantıklı ve makul olmak gerek
Loncaların kalesi yok bildiğim kadarıyla klanlar için behsediyorsan güzel fikir.
Altını Çizerek Belirtiyorum ki oyun (+13) Hatta Derindeki Sır kutusunun üstünde (+15) yazıyordu..Ve bu bir oyun oyunda karakter ölüyor diye gerçektede mi ölmesi gerek? İntihar ediyor diye intihar etmeye mi özeniyo? Adam kesmeye mi özeniyo?
marasaldadas yazdı:Meyhanemi ? okul çağında oynayan bir çok oyuncu var bu yaşata alkolemi özendireceksiniz. isteceyecek başaka bir halt bulamadınmı ? yarın bir gün başka biride başka bir hane isterse ? biraz mantıklı ve makul olmak gerek
Altını Çizerek Belirtiyorum ki oyun (+13) Hatta Derindeki Sır kutusunun üstünde (+15) yazıyordu..Ve bu bir oyun oyunda karakter ölüyor diye gerçektede mi ölmesi gerek? İntihar ediyor diye intihar etmeye mi özeniyo? Adam kesmeye mi özeniyo?
Öneri güzel fakat eksik kısımları var mesela "Meyhane" Kıyamet Ruhuna uymuyor fakat oyuncuların toplu olarak bekliyebileceği bir yer içerisinde klan savaşı olmayacak sadece eğlence için orada durabileceği bir ortam güzel olabilirdi.
Tremexhaqan yazdı:-Eminönü Bölgesine Meyhane Gelmeli:
Mesela Bi Tüccar olmalı onun içinde Rakı Falan Satmalı üstüne oturulabilinen sandalye,minder benzeri bişiy olmalı..Tabi Meyhane Olduğu için Roman Müziği veya Türk Sanat Müziği Çalabilir içinde..Güzel Olmaz mıydı? .
İstersen pavonda acalim. İstanbul kiyamet vaktine ambulans gelsin sifacilar onla savascilar tankla buyuculerle uzay gemisiyle gezsin dediler , bu kadar sacma degildi emin ol
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...