Selamlar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Selamlar

Mesaj gönderen batuhannnn »

Selamlar. Oyunu bıraktığımdan beri huzura erdiğimi tekrar belirtmek istiyorum. Ve sonunda okulda derece ettim. 10. sınıflarda 3. olduğum knkam 2. oldu ama olsun 2 puan var arada. Şuan okul ve sosyal hayatım zirve yaptı. Sömestrda millet memleketinde olduğu için evde oturuyorum. Sınıf arkadaşım geri dön diye teklif yaptı reddettim. Ayrıca okuldaki lakabım ''KANUNİ'' :D . Eskiden sevilmeyen adam şimdi insanların vazgeçilmez dostu oldu :D Küfür ve hakaret etmeyi bıraktım artık pozitif ve kararlı düşünüyorum.

Facede ekli olan arkadaşlarımın çoğu hala devam ediyo oyuna. Burak kardeşimle konuşuyoruz faceden (Powertürk olan) Yiğit(Descriptions) oyunla bozmuş kafayı ne selam ne sabah belki ben bıraktım diye hamzayla knka olmuştur. Olur ya herkes menfaatine. İçinizde en çok Tolgardayı özledim :D Hakan abi,kadir abi,turan abi,köksal abi,yücel reis kısaca Mir ekibinden başka oyunun oyun olduğunu farkeden yok içinizde. Benden önce oyunu bırakan kardeşlerimlede görüşüyorum.

İnşallah Allah sizi her şey çok geç olmadan oyunu bıraktırırda hayatınızda birşeyleri değiştirirsiniz.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Selamlar

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Ne Yapak ?
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Rabbim bahtını açık etsin kardeşim
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

goktanri yazdı:Rabbim bahtını açık etsin kardeşim

saol abi seninde oğlunun bahtı açık olsun ve Allah sizi ayırmasın
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...

“Genel Sohbet” sayfasına dön