2 Yıl önce bunu forumdan paylaşmıştım. Bir loncanın sitesinden almıştım ancak hangisi olduğunu 2 yıldır bulamadım :lol:
Mavi noktaların bomba olduğunu söylememe gerek yok sanırım Savaşçı isen Sarsılmaz, Büyücü isen Kutup, Şifacı isen Can Kurtaran yeteneği ile bu bombalardan geçebilirsin. Şifacılar rahat. Özellikle savaşçıda iyi bir zamanlama yapman lazım.
2 Yıl önce bunu forumdan paylaşmıştım. Bir loncanın sitesinden almıştım ancak hangisi olduğunu 2 yıldır bulamadım :lol:
Mavi noktaların bomba olduğunu söylememe gerek yok sanırım Savaşçı isen Sarsılmaz, Büyücü isen Kutup, Şifacı isen Can Kurtaran yeteneği ile bu bombalardan geçebilirsin. Şifacılar rahat. Özellikle savaşçıda iyi bir zamanlama yapman lazım.
Sanırım benim yapmış olduğum haritayı soruyorsun bir lonca için yapmıştım şimdi vermeyim adını kapandı zaten artık sahnebizim.com a ait bir çalışmadır. Geliştirilecektir...
MuvaFFa yazdı:Sanırım benim yapmış olduğum haritayı soruyorsun bir lonca için yapmıştım şimdi vermeyim adını kapandı zaten artık sahnebizim.com a ait bir çalışmadır. Geliştirilecektir...
Sanırım benim yapmış olduğum haritayı soruyorsun bir lonca için yapmıştım şimdi vermeyim adını kapandı zaten artık sahnebizim.com a ait bir çalışmadır. Geliştirilecektir...
Teşekkür ederim işte aldığım site buydu. Bombalar & Meran Yolu seçeneklerini aktif hale getirip almıştım öyle görüntüyü. Arkadaşlar merak edince çıkarttım arşivimden
Haritayı koymamak bence daha iyi olmuş oyunda bazı şeylerin biraz zorlukla elde edilmesi gerekiyor.Herşeyi basit bir şekilde yapsaydılar oyun çok daha sıkıcı olurdu.güzel olan şeyler zordur Basit olsa güzel olmazdı