malumunuz loncadan ayrılan uye 100/ 15 lp sını kaybedıyor pekı bu lp ler nereye gıdıyor çöpe
neden çöpe gideceğine ayrıldığı loncada kalmıyor bu lp ler bence gayet iyi teklıf
o loncada kalıyo lp kasıyor ve çıkınca 100 de 15 lp çöpe gıdıyor neden çıktığı loncada kalmasını temennı edıyoruz
gelelım leyla ya ilk başlarda lp ıle ıksr ıtem alıncak dedınız yıne akçeye çevırdınız işi
ben fuaarda bızzatahmet kardeşım captanx sordum lp ıle olcak dedı malesef
ayrıca ejderha ıksr 95 tılkı 75 bu adalet mı böyle bı mantık varmı tilkı 6 maden istiyor ejderha 21
tilkı ıksırı çok pahalı kımsede ılgı göstermıyor zaten bence 50 akçe olmalı
sonra hasar iksırlerıde olmalı bılge şarap yucelen azat gibi ıksrlerde olsa ikv tam anlamıyla sömurcek bızı
ama ucuz olsun bunlar 95 akçeye hayır tamam ejderha olabılır ama hasarlar az olmalı
lp ıle item gelecek denıldı lp ile item alındımı o zaman
lp sırasıda sarsacak 1.cı olan 10.cu olabılcek bu da garip olcak
bu yazdıklarımı destek eden arkadaşlara şimdıden tşk ler
İlk klanlar şampiyonası Lodos Şampiyonu 2007
Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı
sancakzulfikar yazdı:bence loncadan çıkan kişinin lp si sıfırlanmalı yoksa adamlar elbise değişir gibi lonca değişiyo iyi fikir değilmi tabi bu fikrede katılıyorum +1
Loncadan adam çıkınca LP sıfırlanırsa kimse bir loncadan ayrılmaya sıcak bakmayacaktır. Yani ayrılmalar; dolayısıyla da yeniden katılmalar azalıcaktır. Bir kutu 30 Tl.
Hani bizce mantıklı ama bu öneriyi yaptığın için banlanabilirsin.
[quote="sancakzulfikar"]bence loncadan çıkan kişinin lp si sıfırlanmalı yoksa adamlar elbise değişir gibi lonca değişiyo iyi fikir değilmi tabi bu fikrede katılıyorum +1[/quote
ben gıden o 100de 15 loncada kalsın dedım
sıfırlanma bıraz ağır olur