Arkadaşlar susturuldum.Hiç uğruna Böyle iş olmaz
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar susturuldum.Hiç uğruna Böyle iş olmaz
Arkadaşlar ben savaşcıma gectim.Ölüm oyununu oynamak için.Çar E.ö bölgesindeydi.pc kastı biraz bende kostum.Geç girdi meteora.Baktım herkes boş pm atıyor.Bende attım.En fazla 3 kere.Bir baktın karekteriniz yönetici tarafından susturuldunuz.Şimdi ne yapayım.Gören sövdü anasına bacına sanacak.Küfür edende aynı cezayı alıyor bos pm atanda.İkisinde fark çok büyük değilmi...Girdim diğer carım şifaya.Ölüm oyununa girdim.Ben kafama koymuşum o adamı öldürecem.Ben susturldum konusamıyorum.Bana DEV 2 KERE BUZ ATtı.Canım 40 küsür kaldı.Ben pc bozulduğu için iksir felan üretemedim.1 tAne iksirim vardı.Onuda kullandım....Biraz ters anlatıyorum ama olsun.Büyümle bekliyordum 10 sn kala KUZENLERURAL DI hErhalde benim canımı 15 bıraktı bi baktım salondayım.Herkes buz actı bende actım.Bir kişi bana vurdu öldü.2 carla girdim 1 carla giremedim.Ama GM ve Devler benim hakkımı yediğini düşünüyorum.Hakkım size helal olsun.Size başka yazı yazamıyacağım...
Son..
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
Re: Arkadaşlar susturuldum.Hiç uğruna Böyle iş olmaz
Kaçkin Geçmiş Olsun Gm uyarı yapmıştı ama Sen eminönünde oldugundan esnada metora geçer geçmez göremedin herhalde boşlukları atınca GMde onu kâLâ almadıgını sanarak susturmuştur seni..
Sonrası Ölüm Oyununa gelirsek Bende süper gidiyordu şifacı Turanhüsranla morel versin diye geçmiştim 5 KİŞİYİ KESTİM Ixedwardianxl ,SERSERİGORUK,Srcn,Kovaldım sonra bana kin yaptılar bana daldı
Tam 9 kişi daldı :evil: hepsi oda yetmedi GM bana BRONZ AKREP YOLLADI . Yani adam akrebe vuruyor akreb hala bende oda akrebvin canı gitti kendime şifa basmadım 6 kişi yetmedi bide akreb bana dalıyordu. Sonra adamlar kendilerine şifa bastıgı halde bana döndü yaratık saglık olsun kaybettik
Güzel etkinlik devamıda var ama bu sefer AKREBİN BANA GELMEME DİLEGİYLE 
Sonrası Ölüm Oyununa gelirsek Bende süper gidiyordu şifacı Turanhüsranla morel versin diye geçmiştim 5 KİŞİYİ KESTİM Ixedwardianxl ,SERSERİGORUK,Srcn,Kovaldım sonra bana kin yaptılar bana daldı
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
- kackin
- Demirci Çırağı
Hic bir olay zoruma gitmedi.Ama susturulma zoruma cok giti osman :S
Son..
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
Geçmiş olsun Sağlık Olsun gönüller bir Olsun
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
Merhaba,
Etkinlik anında bir çok kişi boş mesaj göndererek ekranın hızlı akmasını sağlayarak etkinliğin istenildiği gibi tamamlanmamasına sebep olmuştur. Flood yapmanın ve bu tarz eylemlerin yasak olduğunun hatırlatılmasına rağmen bu eylemlere devam eden kullanıcılar o an cezalandırıldılar. Eğer ki yanlışlık ile yahut gereksiz yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız bunu http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresine bildirmelisiniz.
Başvurunuz ilettiğiniz taktirde incelenecektir.
İyi eğlenceler.
Etkinlik anında bir çok kişi boş mesaj göndererek ekranın hızlı akmasını sağlayarak etkinliğin istenildiği gibi tamamlanmamasına sebep olmuştur. Flood yapmanın ve bu tarz eylemlerin yasak olduğunun hatırlatılmasına rağmen bu eylemlere devam eden kullanıcılar o an cezalandırıldılar. Eğer ki yanlışlık ile yahut gereksiz yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız bunu http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresine bildirmelisiniz.
Başvurunuz ilettiğiniz taktirde incelenecektir.
İyi eğlenceler.