kimileri dediki iŞin olmasın?=
kMileri dEdiki paronayak bu oyun.?:
kMileri dediki adını bile duymdık._?
Kmileri dediki Zeka altı bi oyun..?
şmdi size şunu diyorum şU oyunda zerre kadar itimat kalite .. güven saygı var isegerçekten ben 4 sene içerisinde bşeyler kapamamışım kmilerini sevindirmeye uraştık kmilerine yardım etmeye. bize gelen yardım btün hesaplar Çalınmıştır bu size son sözüm bunlarıda yazmıcaktım.d iyi niyetimden dir.. adımı veripte bazı kardeş gördüklerime salça olucak kişilere duyruLuR.. karakterlerim çalınmıştır tamamiyle.. herkese başarılar mutluluklar bazı kendini aBi sananlara ise aKıl fiKİR eylerim.. allaha emanet
ÖmeR faRuK. . .
IIÖmeRfaRuKII SeRüveN BitTi..
- zippo
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Re: IIÖmeRfaRuKII SeRüveN BitTi..
:lol:
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa , bugün yeterli değilsiniz demektir.
En doğru olanı yapmışsın Faruk'm şu oyun bize ne katıyorki zaten, kaybettiklerini saymaya kalksam uzun sürer gerçekten. Hakkında hayırlısı olsun kanka yolun açık olsun hepimiz elbet bir gün gidicez kimse şu oyuna kazık çakamıcak ama hayatını buraya adayanlara gerçekten çok acıyorum.

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Zaten saygısız biriydin. Saygısızlıgını bolge kanalında kadınlara laf atmanla kanıtlamısda oldun. Sunucumuz bır pıslıgınden daha kurtuluyor dıyebılırız
Umarım senın yakınındakı aynı davranısları sergeleyenler bu oyunu burada sonlandırır
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
İşin gücün reklam bi git şu oyundanda oyun bi mldan daha kurtulsun 
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
daha çok pişman olacaksın ben demiştim 
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
yiĞit.. bana Abi dediğin .. epin pLus dediğin kutu dediğin günleri uNUTMa .. şu dakika geri dÖnsem senin gibi 10 tane cebimden çıkarır. bozdurur bozdurur harcar.. üstünüde senin gbileri hediye diye dağıtırm=) akıLlı ol ki geri dönmiyim bak keyfine.. batuhan gibi.dDescriptionS yazdı:![]()
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
19faruk19 yazdı:yiĞit.. bana Abi dediğin .. epin pLus dediğin kutu dediğin günleri uNUTMa .. şu dakika geri dÖnsem senin gibi 10 tane cebimden çıkarır. bozdurur bozdurur harcar.. üstünüde senin gbileri hediye diye dağıtırm=) akıLlı ol ki geri dönmiyim bak keyfine.. batuhan gibi.dDescriptionS yazdı:![]()
sana kim abi desin ne oldugunu biliyor millet yorumlardan belli oldugu gibi

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
Tek bir hatan vardı Faruğum.İşte o tek hatan önünden dost görünüp arkandan vuranlara yardım etmendi.Diyecek bir söz yok kendine iyi bak seviliyorsun.Arada uğramayı ihmal etme.