Ejder Asa ( ^ )

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
mescan00
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Ejder Asa ( ^ )

Mesaj gönderen mescan00 »

merhaba arkadaslar.
ben ejder asa üretip büyücü oynamak ile , ecel uretip savascı oynamak konusunda içinden çıkılamaz bi kararsızlık içindeyim. sizinde fikirlerinizle inşallah bi karara varırım. sizce hangisini yapıyım. büyücümü savascımı. bana büyücü gibi gelio. gurup bolgelerınede girerm ejder ile ama savascıda ecelı olup surunen goruyorum. arkadaşlar bide son olarak mesela cogunluk ejder dedi benımde kafama ejder fikri agır bastı ejder malzemeleri için tecrubelı biri bana fikir vereblrmı mesela 7 gun boyunca medende otur cıkanları sat gibi veya lokman ot cek 10 k dan sat tanesini gibi yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin. . .
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Ejder Asa ( ^ )

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Merhaba .

Kendi Fikrimden Bahsediyorum Savaşcı olup ecel üretip sürünen birçok kişi var. Çevren Yoksa Savaşcı İşine Kalkışma Derim Direk Ejdere Başla. Sana birkaç Tavsiye Vereyim.

Şimdi.

15 Tatile kadar %10Artırıcı Var. Bu Özellikten Yararlanarak Eminönünde Maden Çekiceksin . Sadece Eminönü.
Maden Gezeceksin Ökse,Adaçayı,Turkuaz Bol Bol Çek. Ökse Adaçayı ve Turkuazdan 100 den fazla çekersen onlarla mavi kaya veya akiklerini tamamlayabilirsin. Menekşe için İse Maden Çekmeni Tavsiye ediyorum. Menekşe Çekerken Ökse Adaçayı Turkuaz Çekmeye Devam Et. Belki menekşelerinide alabilirsin. Semboller, Kadim Düşünüyorsan 2 Char Kasıp Görevleri Yaparak Tamamlayabilirsin. Alexandritede ise 2 Charda görevden 2 Alex veriyor 2 Charda 4 oluyor sana 1 kalıyor . Zaten Alex Ucuz Satın Alabilirsin. Benim Dediklerimi Yaparsan 2 Haftada Ejder Elinde.
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xCONTROLx »

XxxChesTeRxxX yazdı:Merhaba .

Kendi Fikrimden Bahsediyorum Savaşcı olup ecel üretip sürünen birçok kişi var. Çevren Yoksa Savaşcı İşine Kalkışma Derim Direk Ejdere Başla. Sana birkaç Tavsiye Vereyim.

Şimdi.

15 Tatile kadar %10Artırıcı Var. Bu Özellikten Yararlanarak Eminönünde Maden Çekiceksin . Sadece Eminönü.
Maden Gezeceksin Ökse,Adaçayı,Turkuaz Bol Bol Çek. Ökse Adaçayı ve Turkuazdan 100 den fazla çekersen onlarla mavi kaya veya akiklerini tamamlayabilirsin. Menekşe için İse Maden Çekmeni Tavsiye ediyorum. Menekşe Çekerken Ökse Adaçayı Turkuaz Çekmeye Devam Et. Belki menekşelerinide alabilirsin. Semboller, Kadim Düşünüyorsan 2 Char Kasıp Görevleri Yaparak Tamamlayabilirsin. Alexandritede ise 2 Charda görevden 2 Alex veriyor 2 Charda 4 oluyor sana 1 kalıyor . Zaten Alex Ucuz Satın Alabilirsin. Benim Dediklerimi Yaparsan 2 Haftada Ejder Elinde.

Her sunucuda Materyaller ve Madenler farklı fiyatlıkta olur ;)
GAME OVER!
Kullanıcı avatarı
mescan00
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Teşekkür Ederim .
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Büyücü Açacaksan;

- Ejder Üret !

Savaşçı Açacaksan;

- Ecel Üretme !

- ''Farabi Modeli Plevne İcadı'' Bir Silah Almanı yada Üretmeni Tavsiye Ederim.

- Ecel Getiren'e Ödeyeceğin Paranın Çeyreği ile Bu Silahı Alabilirsin.

- Alacağın Bu Silahın Farabi'sini Yükselt.

Tabiki Savaşçı İçin Birazcık Çevre Lazım, Büyücünün ise Ejderi Varsa Kimseye İhtiyaç Duymaz.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Kendi düşüncem Ejder Asa üretmendir. Büyücü sınıfı "Derindeki Sır" paketinden beri vazgeçilmez sınıf olarak oyunda yerini almaktadır ve Ejder Asa üretemeyen bir büyücü çok zorlanıyor şu sıralar Ejder Asa üretmek 6 ay öncesine kadar bayağı düştüğünü düşünüyorum biraz zorlanırsan üretebilirsin.İllaki savaşçı karakter açmak istiyorum diyorsan tank savaşçı olmanı ve Ecel Getiren üretmemeni tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
mescan00
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Okuyan Ve Fikirleriyle Yardımcı Olmaya Çalışan Herkse Çok Teşekkur Ederim .
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

sokağa atacak param var diyorsan hem ecel üret hem de tank itemleri diz.
param yok savaşçı olacağım diyorsan farabi solucan takı seti farabi plevne ayakkabı farabi plevne silah tek itemli farabi ceket pantolon alıp silahın farabi efsununu yükseltmelisin.ancak girişlerde çok zorluk yaşarsın
ben başta sıkıntı çekerim sonradan rahat rahat girerim diyorsan ejder üreteceksin.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Emin ol tank yap farabi diz
silahinin farabisini yukselt
Diyenlerin HİC BİRİ oyunu bilmiyor.
400+302=702 direnc ,1000-702=298
farabi shen balta , tabanCa ws al sheni yukselt sana 120 elek direnci,
Ceket al 180 oldu m2.5 elementle 245 hadi bir de ayakkabi cek 305 elektrik direncini 1000 yaptin

Karakurk pantolon , m2.5 element, karakurk eldiven cek 185 buz direnci karakurk yuzuk 245 bir de kolye cek 305

Hala 240 direncin elinde , zirh olarak evo tak

240 direci ates e ver

640 ates direnci
1000 elek direnci
1000 buz direnci
%75 zirh

Bu itemlerin FARABİLİ ( cift item olmasi sart )
Gaffarlik tanksin , hadi kolay gelsin.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

mescan00 yazdı:merhaba arkadaslar.
ben ejder asa üretip büyücü oynamak ile , ecel uretip savascı oynamak konusunda içinden çıkılamaz bi kararsızlık içindeyim. sizinde fikirlerinizle inşallah bi karara varırım. sizce hangisini yapıyım. büyücümü savascımı. bana büyücü gibi gelio. gurup bolgelerınede girerm ejder ile ama savascıda ecelı olup surunen goruyorum. arkadaşlar bide son olarak mesela cogunluk ejder dedi benımde kafama ejder fikri agır bastı ejder malzemeleri için tecrubelı biri bana fikir vereblrmı mesela 7 gun boyunca medende otur cıkanları sat gibi veya lokman ot cek 10 k dan sat tanesini gibi yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin. . .
Öncelikle Merhaba evet doğru bir tespit yapmışsın ecel üretip çevresi olmadığı için sürenen insanlarla dolu bizim sunucudaki mısır çarşısı malesefki.Büyücü konusuna gelirsek büyücüde çevre gibi bir zorunluluğun yok ben hiç çevrem yokken bile kenandan kenana koşuyordum :) Fakat malesefki ejder asa üretilmesi biraz problem sarraf olup yer altında maden cekmeni tavsiye ederim menekşe çekmeye uğraşma günde 1 menekşe çekeceğine 15-20 adet toplam alex ve mavi çekebilirsin şansın varsa şans arttırıcıları dene derim bende işe yaradı 7menekşe 4akik 5alex 13adette mavi topaz çektim 1haftalık %60 şans arttırıcı sayesinde sen bukadar şanslı olmaya bilirsin ama sabırlı ol en nihayetinde er yada geç üretirsin sabırlı olduğun sürece ejder asanı İyi Forumlar ;)
En son LAstRoManC3 tarafından 07 Şub 2012 12:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)

“Büyücü” sayfasına dön