Daha bir çok insanın bilmediği fakat üzerine 3 sayfa 25 cevap 425 gösterimi olan yorumlar yazıp sayfalarca yazılar yazdığı Yıl 2010 Acı Ve Gerçekler En Baştan
Yıl 2010 İtiraf Ve Acı Gerçekler...
Sene 2007 Bir Yaz günü Kıyametteam Çatısı altında bır grup oluştu.
Bu grubta öyle kişiler vardıki çoğu kişinin canını yakmıştı özellikle teşkilat sunucusunun eski yöneticilerinden EVREN adındakı kullanıcının emek harcadıgı charlarına göz dikmişti..
Bir gece Kıyametteam üyelerinden PANZEHIR bır arkadasının yardımı ıle bir gece eski yöneticilerinden EVREN in msn adresını bulur..
Msn adresınden eski yöneticilerinden EVREN i kandırarak Mynet hesabını alır.
Hesabtakı charları bosaltmak ile kalmaz eski yöneticilerinden EVREN in arkadaş listesindeski kullanıcılara ulaşarak kendını EVREN olarak tanıtıp Arkadaş listesindeki Kişilerinde itemlerinide çalar.
Ama PANZEHIR bunu tek başına yapmamıştır. Bunu Yapmadan önce Kıyametteam Uyelerınden CIZIK,ANKALIEFE ve SANCAR ile konuyu paylaşır.
PANZEHIR msn üzerinden eski yöneticilerinden EVREN in Hesabını ele geçirdigini ve ne yapması gerektıgı ıcın Kıyametteam ın akıl hocası CIZIK tan fikir alış verişinde bulunur.
CIZIK ın EVREN e olan Sevgisinden ve saygısından dolayı EVREN in charını bosaltıp silmesi gerktiğini söyler. PANZEHİR de aynı sekilde charı bosaltır ve siler...
PANZEHİR bunu tek yapmamıştı...
Bır gece EVREN oyunda olmadıgı zaman PANZEHIR EVREN ın charlarına gırıp Butun ıtemlerını ANKALIEFE,CIZIK ve SANCAR yardımı ile boşaltılır.
EVREN ın itemleri Bu Kişiler arasında paylaşılır teker teker..
Sıkılmadan buraya kadar okuyanlar ve bundan sonrasını okuyacak olanlar zaten bunun en güzel örnekleri alacak..
EVREN Aradan 1-2 hafta geçtikten sonra Charlarının bosaltıgını ve silindiğini farkeder.
EVREN bunca emek harcayıp 29 level e getirdiği carhlarının acısı ile bir gece oyuna girer ve kendisine yapılanlardan tüm TEŞKİLAT a bahseder.
O zamanlar her gün her gece oyunda olan TEŞKİLAT ın huzurunu bozan Kıyametteam ekibide ordadır.
Kıyametteam EVREN in bahsettiği olaylar akıllardan silinecek bir sekilde plan hazırlanır.
Kıyametteam ekibinden olan CIZIK ANKALIEFE PANZEHIR ve DENIZLIHOROZU online olan ekıp arkadaşlarına ve en yakın dostlarına haber vererek
EVREN adında 1 levellık carh açıp oyunda Klan örsüne gelmelerini söyler. EVREN adında 1 levellik carhlar açılarak Klan örsüne gelir herkes ve EVREN in çalınan carhları yetmediği gibi birde
EVREN ile o gece sabah kadar alay geçilir. Ve oyun içerisinde EVREN karekterleri ile Hatıra fotografı çektirilip foruma konu olur ve o günün alay konusu olunarak.
EVREN in bahsettiği olaylar akıllardan silinir.
Aradan Uzun Zaman Geçer. Meteor Bölgesi açılır..Lonca grubu kurulur.
1.grup : CIZIK ,Panzehir ,Nostradamus ,Komiser ,SpArTaKuS ,GÜLÜM ,ZEYTİNBURNU
2.grup : Denizlihoroz ,ANKALIEFE ,Elymra ,INFAZTEAMLeader ,CCMM ,Turbogirl ,Rule
3.grup : Dream ,Okany ,Eren ,Ahenq ,KARADAYI ,YALÇINPAŞA
Meteor bölgesinde rahat durmayan Kıyametteam üyelerinden PANZEHIR yine bir hesab ele geçirir.
Olayı CIZIK ile paylaşır.CIZIK ın Lodoslara olan saygı ve sevgisinden Charı yine aynı şekilde boşaltıp silinmesini söyler.
PANZEHIR ile CIZIK Diğer grup üyelerinden habersiz LEYLIRK adlı Lodos un charını boşaltıp silerler..
Aradan yıne uzun zaman geçer...
Karga Sürüsü halınde gezen Kıyametteam üyelerinden CIZIK ile PANZEHIR Meteor bölgesinde charlarını kasarken PANZEHIR e torba içersinden kütük düşer.
PANZEHIR kütüğü bankada saklar ve Zamanı geldiğinde Kütüğü bankadan dısarı cıkartır artık kullanmaya başlar.
PANZEHIR ın kıyametteam grubundakı kişiler ile dostlukları PANZEHIR in kütüğü dısarı cıkartıp kullanmaya başladıktan sonra değişir.
Kütüğü DENIZLIHOROZU na verdikten sonra geri isteyen PANZEHIR e bozulan DENİZLİHOROZU olayı diğer arkadaşlarına aktarır.
Artık PANZEHIR ıle DENIZLIHOROZU kütük mevzusu yüzünden geri dönüşü olmayan bir yola girer. Ama halen bu kişilerin diğer gruptaki arkadaşlıkları devam eder.
Bir gün Meteorda KARADAYI Teşkilatda iyi niyetli gözüküp sonra haince arkadan vurduğu Şiralar,Sevimsizler,Neelyler vs.. için bu sefer başka bir kız yuzunden bölgeden Komiser ıle bir kız mevzusu yuzunden tartısır.
Mevzuya ANKALIEFE de katılır. Konu uzadıkca uzar. Buna sitem eden PANZEHIR öyle bırsey yazarkı ANKALIEFE ile de tartısırlar..
Tartışmanın oldugu günün ertesi günü PANZEHIR ın ANKALIEFE ye zamanında verdiği 1 milyonluk bonoyu geri isteyen PANZEHIR e Bonoyu nezaket kurallarına aykırı sekilde teslim eden ANKALIEFE oradan uzaklasır.
Artık PANZEHIR ın gozunde ANKALIEFE ve DENIZLIHOROZU silinmiştir.
Hergun bırbırlerıne hakaretler iftira atarak bırbırlerını lekelerler. Zaten Dostlukları birer pislıkten ibaretti
PANZEHIR loncadan ayrılır. Lodos klanına geçer.Artık PANZEHIR yoktur onlar için..
Gitgide ipin bağları gevsemeye başlar ve sonunda ip kopar.
PANZEHIR ın hesabının sifreleri DENIZLIHOROZU nda PANZEHIR ınde DENIZLIHOROZU nun hesabları birbirinde vardır. DENIZLIHOROZU PANZEHIR ın hesablarını siler.
Bu yetmezmıs gıbı bırde DENIZLIHOROZU ve ANKALIEFE nereden vuralım nereden ezelım dıye dusunurken EVREN ın bırlıkte çaldıkları carhları PANZEHIR ın uzerine yıkar.
PANZEHIR sonunda oyunu bırakır..
Yazacak çok fazla nokta var ama…Korkmaya gerek yok! Günahların-mızı ben unuturum. Siz işlemeye devam edin...
-SON-
Olaylar 2007-2008 yılları aransında yaşanmış bır mevzudur.Uzun zamandır susuyordum ne varsa dökülüyor ağzımdan genelden özele doğru gittim. Senaryoyu beğenenler olmuş en başından toparlayıp anlatmak istedim.
Diğer Konuda 1453 ün "Bakış Açını Değiştirisen, Düşüncelerinde Değişir" dikkatimi çekti ve bende "İnsan beyni düşündüğünü yapabilecek kapasiteye sahiptir" diyerekten en başından başladım..
Olayları birbirine bağlayamayan ve sadece dar düşünen insanlar, Acı Ve Gerçekler sözcüğünü duyduğu anda, ilgi alanındaki değişimle bağdaştırır, ki dünyanın %99.7’si buna eğilimli.
Yıl 2010 Acı ve Gerçekler En Baştan
Re: Yıl 2010 Acı ve Gerçekler En Baştan
bir solukta izledim,pardon okudum. Bu filmin adı Darbeli Matkap olsun

Arkadaşım simdi yazdıklarınlada senin Panzehir oldğu çıkıyor da
Açık açık yazda bu adamlar bize saldıracaklar yok korkak bilmem ne miş gibi yazdıklarına yorum yaptık biz düşman olduk biz düşman oldusak demekki bunlar gerçekmiş.
İşerine gelmeyince durmadan yazarlar güneş balcıkla sıvanmazmış sen bana güneşi getir sıvamayan adidir.
Ha güneş orda duruyor git sıva dersen benim gündüzümü aydınlatıyor neden senin yüüznden ben gündüzlerimden olam. Onu ancak kendini bilmeyenler der.
Yaparlarmı yaparlar.
Ama benim onlarla muhabbetim yok oyunda CIZIK VE 1953 VAR 1953 LODOS CIZIK ARZ olarak gördüm.
1953 sonradan bunların arasına gelmiş yada bu çarlardan birindemiş buna geçmiş gibi.
Açık açık yazda bu adamlar bize saldıracaklar yok korkak bilmem ne miş gibi yazdıklarına yorum yaptık biz düşman olduk biz düşman oldusak demekki bunlar gerçekmiş.
İşerine gelmeyince durmadan yazarlar güneş balcıkla sıvanmazmış sen bana güneşi getir sıvamayan adidir.
Ha güneş orda duruyor git sıva dersen benim gündüzümü aydınlatıyor neden senin yüüznden ben gündüzlerimden olam. Onu ancak kendini bilmeyenler der.
Yaparlarmı yaparlar.
Ama benim onlarla muhabbetim yok oyunda CIZIK VE 1953 VAR 1953 LODOS CIZIK ARZ olarak gördüm.
1953 sonradan bunların arasına gelmiş yada bu çarlardan birindemiş buna geçmiş gibi.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Yeşilcam ödülü alır bu 
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
-
- Acemi Savaşçı
Bypipo sen pembe toplarınla oyna sözüm sana değilokeyyes yazdı:Arkadaşım simdi yazdıklarınlada senin Panzehir oldğu çıkıyor da
Yaparlarmı yaparlar.
Önce adam gibi yazmayı öğren 1953 değil 1453 bu arada bu güne kadar hiç LodoŞ olmadım olmamda nerde ne zaman gördün hey Allahım ya.GEçmişte bazı şeyler oldu bundan sanane hasta ruhlu insan durduk yere sataşıyorsun yoksa sende bi vasıfsızlık dugusumu var sabagın köründe adamı sinirlendiriyorsun benimle ilgili bişi yazacaksan özele gel yüzüme konuş diyecem ama nerde sende o yürek formu kirletme azcık yüreğin varsa kim oldunu söyle milletin azı torba değilki büzesin.
az cok tahmin ediyorum ama kimseninde günahını almak istemem.
Vasıfsız, embesil, ucube mahluk.
xXx1453xXx yazdı:Bypipo sen pembe toplarınla oyna sözüm sana değilokeyyes yazdı:Arkadaşım simdi yazdıklarınlada senin Panzehir oldğu çıkıyor da
Yaparlarmı yaparlar.
Önce adam gibi yazmayı öğren 1953 değil 1453 bu arada bu güne kadar hiç LodoŞ olmadım olmamda nerde ne zaman gördün hey Allahım ya.GEçmişte bazı şeyler oldu bundan sanane hasta ruhlu insan durduk yere sataşıyorsun yoksa sende bi vasıfsızlık dugusumu var sabagın köründe adamı sinirlendiriyorsun benimle ilgili bişi yazacaksan özele gel yüzüme konuş diyecem ama nerde sende o yürek formu kirletme azcık yüreğin varsa kim oldunu söyle milletin azı torba değilki büzesin.
az cok tahmin ediyorum ama kimseninde günahını almak istemem.
Vasıfsız, embesil, ucube mahluk.
vur ötekide al bunu sen nerden cıktın da 1953 sün işte
BINDORTYUZELLIUC 04 Şub 2010 14:47
1953 yazıyoruz 1453 lafa mudahale ediyor.
1953 sen konuş yoksa yazma ben 1953 yazdısam 1953 laf atmısam sana ne oluyorda embesil ucube mahluk diyorsun
1953 üsün sen lodos olmamışta bilmem ne sanane yaw.
sabah sabah sinirleri bozulmuşta banane.
1953 yazdım ha o benim diyorsan ondanda banane işine bak BINDORTYUZELLIUC bu forum hesabı ile yaz başka hesaba girip küfür etmek daha küçük gösterir seni.
zaten küçüksünde.
he bu arada küfür edeceksen hiç yazma.
seviyen yok senin anne rahminden düşmemişşin demek sana yakıyor zati.
o ne demekse.
Adam bal gibi doğruları yazmış bir yalanı bu kadar doğru sekilde yazamaz işte varmı ötesi.
Sen yazda görelim o zaman olan grubu aralrındaki alışverişi şifreleri felan filan adın geçmediği halde sen mudahale ediyon neden acaba??????? Kendini tanıtta bilek bunlardan hangisisin
Merhaba
Oyun İçinde Ve Forumda Bu Tarz Durumları Paylaşmak Ve Polemik Yaratmak Doğru Değil.
Herhangi Bir Konuda İddianız Yahut Şikayetiniz Söz Konusu İse.
www.istanbuloyun.com/ikvdestek sayfamızdan Lütfen Bize Ulaşınız.
Oyun İçinde Ve Forumda Bu Tarz Durumları Paylaşmak Ve Polemik Yaratmak Doğru Değil.
Herhangi Bir Konuda İddianız Yahut Şikayetiniz Söz Konusu İse.
www.istanbuloyun.com/ikvdestek sayfamızdan Lütfen Bize Ulaşınız.
İsmet Soner YILMAZER
.38.
.38.