Sen yapsaydın da tebrik etseydik . Tebrikler arkadaşlar muazzam bir taktik .
O zaman sen yapsaydın da seni de tebrik etseydik. RoN Loncasının önceki etkinliklerini beğenmiştim fakat bu seferkini ben beğenmedim. Emek var doğru ama arkanızda Muhafızların gelmemesi için loncasız bir sürü büyücü var.
Ben gelip yok şu var yok şu var demedım . yaparım da demedim . Ama eminim böyle bir yorum yapan birinin o arkaya geçip muhafızların ONLARCA büyücünün tutcagını akıl etceğini zannetmiyorum . Ben RON ' u ve düşüncelerini , taktiklerini tebrik ettim , zaten de muazzam bir taktik . O kadar akılcı olsaydınız , siz de keserdiniz şahsen benim düşüncem bu ? Demek o kadar düşünemediniz , kesemediniz Şu tip yorumlara güldüm . Arkada 50 büyücü var , muhafızları tutuyor .
Peki sende düşünseydin gidip kesseydin ? Bu taktirlik başarı gerçekten . Handan hanım ' ı bırak şifacıyı , büyücü ve savaşçılarla kesmek bile zor .
Not olarak : Teşkilat sunucusunda oynamıyorum , RON ' u sadece videolardan gördüm .
O zaman sen yapsaydın da seni de tebrik etseydik. RoN Loncasının önceki etkinliklerini beğenmiştim fakat bu seferkini ben beğenmedim. Emek var doğru ama arkanızda Muhafızların gelmemesi için loncasız bir sürü büyücü var.
Ben gelip yok şu var yok şu var demedım . yaparım da demedim . Ama eminim böyle bir yorum yapan birinin o arkaya geçip muhafızların ONLARCA büyücünün tutcagını akıl etceğini zannetmiyorum . Ben RON ' u ve düşüncelerini , taktiklerini tebrik ettim , zaten de muazzam bir taktik . O kadar akılcı olsaydınız , siz de keserdiniz şahsen benim düşüncem bu ? Demek o kadar düşünemediniz , kesemediniz Şu tip yorumlara güldüm . Arkada 50 büyücü var , muhafızları tutuyor .
Peki sende düşünseydin gidip kesseydin ? Bu taktirlik başarı gerçekten . Handan hanım ' ı bırak şifacıyı , büyücü ve savaşçılarla kesmek bile zor .
Not olarak : Teşkilat sunucusunda oynamıyorum , RON ' u sadece videolardan gördüm .
Sen bu oyunun varlığını bilmez iken biz İsmeti kesiyorduk günde 4 defa.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Tebrik ederim çok çok güzel bir çalışma, ufuk genişletici 2012 İKV'sinde umut verici çalışmlarınızın devamı iştahla bekliyorum. Ayrıca mizah anlayışınıza hayranım tekrardan her birinizi ayrı ayrı kutluyorum. Lonca LoTuS Ailesi
Sen bu oyunun varlığını bilmez iken biz İsmeti kesiyorduk günde 4 defa.
Yazdığın bu güzel yorumdan dolayı seni ve diğer emeğe saygı gösteren arkadaşlara teşekkürler.
Revenge of Nobility
KRoNıcK ''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''
ProtectorDragon benim yazımın tartışma yaratma ihtimali var diye silemezsin canım. burada kafana göre moderasyon uyguluyorsun. bu forumda ister tebrik istersem eleştiri yaparım. burası özgür bir forum ve sen yanlı davranıyorsun.
ayrıca nereye şikayet edeceğimi iyi biliyorum kopyala yapıştır yapmayı bırak artık.
5 şifacı çember tamamlayacaz diye 5 saate ve 500 iksirle bölge tamamlamanın neresi takdire şayen anlayabilmiş değilim.
OyunHatalari yazdı:ProtectorDragon benim yazımın tartışma yaratma ihtimali var diye silemezsin canım. burada kafana göre moderasyon uyguluyorsun. bu forumda ister tebrik istersem eleştiri yaparım. burası özgür bir forum ve sen yanlı davranıyorsun.
ayrıca nereye şikayet edeceğimi iyi biliyorum kopyala yapıştır yapmayı bırak artık.
5 şifacı çember tamamlayacaz diye 5 saate ve 500 iksirle bölge tamamlamanın neresi takdire şayen anlayabilmiş değilim.
Bi bitmediniz ya
Revenge of Nobility
KRoNıcK ''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''
OyunHatalari yazdı:ProtectorDragon benim yazımın tartışma yaratma ihtimali var diye silemezsin canım. burada kafana göre moderasyon uyguluyorsun. bu forumda ister tebrik istersem eleştiri yaparım. burası özgür bir forum ve sen yanlı davranıyorsun.
BAK NE KADAR GÜZEL KONUŞUYORSUN
5 ŞİFACI ÇEMBERLİTAŞA GİTTİĞİMİZİ BİLİYORSUN TAKİPÇİSİN BUNU BELLİ ETTİN VE ŞUNUDA BELLİ ETTİN SİZ YAPIYORSUNUZ AMA BEN YAPAMIYORUM BEN HEP MUHALEFETİM VE BU ÖZELLİĞİM YÜZÜNDEN HİÇ ARKADAŞIM YOK O YÜZDEN BU TÜR TOPLULUKLARI ÇEKEMİYORUM VE HER KONUYA ÇAMUR YAPIYORUM DİYORSUN !!
5 SAAT 500 İKSİR DEMİŞSİN VİDEOYU İZLEYİP YOL SAVAŞÇISI DIŞINDA İKSİR İÇİLMİŞ Mİ YARATIKLARIN TANESİ KAÇ DK DA KESİLMİŞ BÖLGEDEKİ YARATIKLARLA ÇARPINCA KAÇ DK YAPAR Bİ BEYİN FIRTINASI YAP RİCA EDİYORUM BENİM GÜZEL KARDEŞİM
DİYORSUNUZ Kİ BU BİR BAŞARI DEĞİL İŞTE BUNA ÇOK GÜLÜYORUM
BU YORUMLARI YAZAN ARKADAŞLARA SORUM ŞU ;
KAÇ GRUP KESEBİLDİ BU HANDANI KESENLERDEN KAÇ TANESİ GÖZE ALIP SAVAŞÇI BÜYÜCÜ KULLANMADAN KESTİ
KAÇ TANESİ 6 DK İÇERDE KALABİLDİ :?: :?:
DİYORSUNUZKİ BİR SÜRÜ BÜYÜCÜ VAR ARKADA ; GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE TAKTİK GEREĞİ MUHAFIZLARA KUTUP AÇILIYOR BUNU MUAZZAM BİR TAKTİK YERİNE KORKAKLIK OLARAK GÖRENLERE DİYECEK PEKTE Bİ SÖZÜM YOK ASLINDA
ORADA BULUNAN BÜYÜCÜLERDEN YALNIZCA 6 TANESİ LONCAMIZDADIR GÖRÜPTE GELEN ARKADAŞLARA YAPABİLECEĞİMİZ BİŞEY YOK