Evet arklar gecenin takipçisinin iksir içip derisinin serleştiği sırada çok yakınında olup verdiği menzilli etkiye maruz kalmazsanız ve kanatma yemeyip zihin atıp can doldurabilirseniz bu kadar basittir bunu kesmek kanatma yesenizde üstesinden gelebilirsiniz kritiklerle Lanetli meran meran muhafız gece takipçisi bunlar usta büyücüler için hiç bişeydi halende öyle ... MeLancoliamedusa-Melancoliateam Teşkilat ...
Gece takibi kesmek aslında aşırı kolay.44 ü bırak 30lvl büyü girebilse o da keser yani ben keserim.
Ayrıca bu dediğim kolaylık taa gece takipçisinin direnci şimdikinden 2 kat fazla olduğu ve bizim hasarlarımızın daha düşük olduğu bir dönemdeydi kimsede de ejder asa yoktu
Evt haklısın 44 lwl büyücüde keser ama bn bu büyücüyü inan bunları keserek kastım gncellemeden öncede teşkilatta bir çok kullanıcı rahat kesiyordu bnları üstüm cevriye-solucan karışık bi sistem bilge dir ilgilenenlere ..
IIreNacII yazdı:Evt haklısın 44 lwl büyücüde keser ama bn bu büyücüyü inan bunları keserek kastım gncellemeden öncede teşkilatta bir çok kullanıcı rahat kesiyordu bnları üstüm cevriye-solucan karışık bi sistem bilge dir ilgilenenlere ..
Xaeon nasıl 49 oldu sanıyorsun 48 den sonra tek yol bu.