RoA'nın Yaptığı Rezillik
RoA'nın Yaptığı Rezillik
Adamlar 4 Ay Önce Tanıtım Yarışması Yaptılar 2 Hafta Sonra Açıkladılar 2.5 Aydır 2500 Akçe Yollayacaklar.Sözde Neymiş Efendim Oyunda 2-3 Sunucuda Faaliyet Gösteriyomuşta.Yok Efendim Lonca İşleriydi Falan Filan Diye 1 Ay Oyaladılar.Artık Sabrım Kalmadı Madem 2500 Akçe Alıp Veremiyosunuz Bari 1000 Akçe Verinde Süründürmeyin Milleti Yada Vermiycez Diyin.Loncadaki Yetkililerden Okan'la Görüştüm.Başkası Yapacaktı Diyo Herkes Suçu Birbirine Atıyo Olmaz Böyle Rezillik.Yarışma Kazananları Burda viewtopic.php?f=46&t=82961&hilit=tan%C4%B1t%C4%B1m Hikaye Dalında Birinci Olan Benim.Ha 1 Ay Öncede Dediler Adamların Finalleri Falan Var Dedim Neyse 2 Hafta Daha Bekleyeyim.2 Hafta Geçti Cevap YOK.Sonra Lonca Kurucusuyla Konuştum Kuklacı Sunucusundaki 2 Hafta Önce Cuma Gün Konuştum En Geç Bu Pazar Yollayacam Dedi.2 Pazar Geçti Üstünden Yine Yok.Ayıptır Günahtır Ya.Bi 75 Lira Veremiyolar 3 Tane Kazanan Adama Onlarda Bekliyodur Kesin Akçelerini.Bi Üniversite Finalleri Ne Kadar Sürerki ? Tüm Derslerden Girse 3 Hafta Sürer Kalan 1 Haftada Yollasalardı.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

-
RESTinPEACE
- Acemi Savaşçı

Re: RoA'nın Yaptığı Rezillik
Diyorsunda Haftalarda 25 Lira nin 10 Liranın LAfı nı Yapıyorsun Haftalardır Kovalıyorsun PArayı Eğer İHtiyacım yok diyeceksen bu kesin Loncayı Karalama çalışmasıdırSeF4 yazdı:Bi 75 Lira Veremiyolar
EMEĞİMİN KARŞILIĞINI İSTİYORUM BEN VERMEYECEKLERSE SÖZ VERMEYECEKLERDİ KAZANANA 2500 AKÇE DİYERESTinPEACE yazdı:Diyorsunda Haftalarda 25 Lira nin 10 Liranın LAfı nı Yapıyorsun Haftalardır Kovalıyorsun PArayı Eğer İHtiyacım yok diyeceksen bu kesin Loncayı Karalama çalışmasıdırSeF4 yazdı:Bi 75 Lira Veremiyolar
Göster
Sunucu:Sancak

Söz verilmisse tutulacak arkadas :ugeek:
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Fraps yazdı:Söz verilmisse tutulacak arkadas :ugeek:
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- OyunHatalari
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncasız
verilen söz tutulsun. yok öyle beleşten reklam yapmak.
konuyu açtıklarında atıp tutuyorlardı, şimdi ne oldu?
konuyu açtıklarında atıp tutuyorlardı, şimdi ne oldu?
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Fraps yazdı:Söz verilmisse tutulacak arkadas :ugeek: