Ejder İçin
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
Ejder İçin
EJDER ASA ÜRETECEĞİM RETEÇE VAR SADECE DEV KOMODO DİŞİ TAMAM DİĞERLERİ FULL MADENLE İLGİLİ SANIRSAM EJDER ÜRETENLER BİRAZ İPUCU VERİN ...
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Ejder İçin
SeRRuh yazdı:Ejder asa üretebilmek aslında o kadar zor degil hani kimseye muhtaç olmadan üretebilirsiniz rahatlıkla
Nasıl mı ?
- Sarraf Arttırıcı(60/60) alın 1 haftalık işinizi görür [Günde 4 Saatin üzerinde Online Olanlar için]
- Karakter toplama puanlarını en az 23 Sarraf,23 Madenci,23 Lokman olacak şekilde dağıtın
- Eminönü sokaklarından başka bölgeye geçmeyin sürekli Eminönü'nde maden toplayın ve Gördügünüz her madeni toplayın(1.Derece madenlerin çoğu şu zamanda havada kapılıyor.Bkz.Ökse otu,Adaçayı yapragı)
- Topladığınız çöp denilen madenleri piyasa değerinde satın bu paralar ile ucuz madenleri alabilirsiniz(Mavi Topaz,Örümcek Gözü,Liderlik vb.)
- 1 Haftada 5 menekşe ve 5 akik rahatlıkla çekebilirsiniz diye düşünüyorum. Satacagınız çöp madenler ile 18 mavi topazı rahatlıkla alabilirsiniz belki harçlıgınız bile kalır(Örs parası)
- Oyundaki yardım sever insanlar ile iletişime geçip kadim kesimi düzenlemelerini rica edin bir çok kişi yardım eder diye düşünüyorum
Ve sonunda 1 hafta 10 gün sonra kimseye muhtaç olmadan Ejder Asa'nızı güle güle kullanırsınız.. Şimdiden hayırlı olsun![]()
..diye düşünüyorum
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
Eyw Reyiz DeneyicemEjder asa üretebilmek aslında o kadar zor degil hani kimseye muhtaç olmadan üretebilirsiniz rahatlıkla
Nasıl mı ?
- Sarraf Arttırıcı(60/60) alın 1 haftalık işinizi görür [Günde 4 Saatin üzerinde Online Olanlar için]
- Karakter toplama puanlarını en az 23 Sarraf,23 Madenci,23 Lokman olacak şekilde dağıtın
- Eminönü sokaklarından başka bölgeye geçmeyin sürekli Eminönü'nde maden toplayın ve Gördügünüz her madeni toplayın(1.Derece madenlerin çoğu şu zamanda havada kapılıyor.Bkz.Ökse otu,Adaçayı yapragı)
- Topladığınız çöp denilen madenleri piyasa değerinde satın bu paralar ile ucuz madenleri alabilirsiniz(Mavi Topaz,Örümcek Gözü,Liderlik vb.)
- 1 Haftada 5 menekşe ve 5 akik rahatlıkla çekebilirsiniz diye düşünüyorum. Satacagınız çöp madenler ile 18 mavi topazı rahatlıkla alabilirsiniz belki harçlıgınız bile kalır(Örs parası)
- Oyundaki yardım sever insanlar ile iletişime geçip kadim kesimi düzenlemelerini rica edin bir çok kişi yardım eder diye düşünüyorum
Ve sonunda 1 hafta 10 gün sonra kimseye muhtaç olmadan Ejder Asa'nızı güle güle kullanırsınız.. Şimdiden hayırlı olsun
..diye düşünüyorum
Siz aşmışsınız bu işi ya , yakında gargameli bile görebilirsiniz
diye düşünüyorum 
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
elmacii
Siz aşmışsınız bu işi ya , yakında gargameli bile görebilirsiniz diye düşünüyorum