Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Ben Ashab-ı Kehf basmayı düşünüyorum fakat forumdaki bazı yazılar bu isteğimi frenliyor. Şuan için İbni Sina Modeli(^)Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa'yı kullanıyorum. Sizce Ashab*ı Kehf mi üreteyim yoksa sade bir ibni cev. mor asanın Cevriyesini mi yükselteyim? Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Ashab-ı Kehf ve İbni cevo asa hk. bakar mısınız**
Arkadaşlar Ashab-ı Kehf ve İbni cevo asa hk. bakar mısınız**
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arkadaşlar Ashab-ı Kehf ve İbni cevo asa hk. bakar mısın
Ashab-ı Kehf çöpünü unut ve buradan devamında yapacaklarını oku;
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=17&t=86622
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=17&t=86622
PIRASASAPI
tmm teşekkürler fakat bi yerde takıldım : daha dün başladım ashaba ve 2 yonca 1 liderlik 1 budaksız oldu. param da arttı. Şimdi ashabı bırakıp şu morları mı üreteyim? yoksa devam mı edeyim? Cevap yazarsan sevinirim.
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
Oyuna biraz para harcayacaksın kardeş...yasakask1 yazdı:tmm teşekkürler fakat bi yerde takıldım : daha dün başladım ashaba ve 2 yonca 1 liderlik 1 budaksız oldu. param da arttı. Şimdi ashabı bırakıp şu morları mı üreteyim? yoksa devam mı edeyim? Cevap yazarsan sevinirim.
Motorinden 2 adet ibni cevo asa düşürüp
Birinin İbni^ Birine cevo ^ + basacaksın kısacası madenleri satıp morları üretmeye başla

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Bu arkadaşı dinleme, parana yazıkkerimcan123 yazdı:Oyuna biraz para harcayacaksın kardeş...yasakask1 yazdı:tmm teşekkürler fakat bi yerde takıldım : daha dün başladım ashaba ve 2 yonca 1 liderlik 1 budaksız oldu. param da arttı. Şimdi ashabı bırakıp şu morları mı üreteyim? yoksa devam mı edeyim? Cevap yazarsan sevinirim.
Motorinden 2 adet ibni cevo asa düşürüp
Birinin İbni^ Birine cevo ^ + basacaksın kısacası madenleri satıp morları üretmeye başla
Bak; yükseltilmemiş İbn-i Cevo Asa var elinde. Diğer eşyalarının da Fundi, Mor falan olduğunu varsayalım. Sayıları atıyorum;
Düz 6000 Bin civarı, Kritik 8 Bin Civarı basıyorsun.
İbni yükselttin; Düz 7 Bin civarı, Kritik yine 8 Bin civarı.
Cevriye Yükselttin; Düz 7-8 Bin civarı, Kritik 10 Bin
JackGhosen; alıntı yapıyorum ancak sanıyorum senin için bir sorun teşkil etmiyordur.JackGhosen yazdı:
Hep Diyorum ki; BÜYÜ KRİTİK ! ! !
Sancak Sunucusunda İşini Bilen Şifacı Yok Denecek Kadar Az...
Şuana Kadar Büyü Kritiğe (^) Basan Sadece İki Kişi Gördüm
Geri Kalanlar İyileştirmeye (^) Basmış !
Tek Söyleyeceğim ''Paranıza Yazık !..''
Hadi Ashab-ı Keyf Üretenler Kudret Sıkıntısı Yüzünden Üretip Basıyor,
Peki Neden Bunca İnsan İyileştirmeye (^) Basıyor ?
Söyleyeyim; ŞİFA KULLANMAYI BİLMİYORLAR !
Büyü Kritik Şifacının Herşeyidir. İyileştirme ise Sadece Ne Kadar Kritik Vuracağınızı Belirler.
Bu Durumda Üstad Şifacı İyileştirmenin DEĞİL Büyü Kritiğin Önemini Kavramış Kişidir !
[/size]
İyi Forumlar..
PIRASASAPI
çok teşekkürler önemsediğiniz için. Fakat ben şifacım ile çemberlitaşa nasıl giricem kardeş diyelim full mor full fundi felan silah kritik basılmış mor asa. Kim alıcak beni gruba buna da yardımcı olursan mesud olrm 
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
m2.5 Şifa Gözlükyasakask1 yazdı:çok teşekkürler önemsediğiniz için. Fakat ben şifacım ile çemberlitaşa nasıl giricem kardeş diyelim full mor full fundi felan silah kritik basılmış mor asa. Kim alıcak beni gruba buna da yardımcı olursan mesud olrm
İbn-i Cevriye Ceket & Ayakkabı (Ceketi bulamazsan Mağara Ruh kullan. İbn-i İbn-i'yi çöpe at.
İbn-i Cevriye Eldiven & Pantolon & Asa
Funditores Takı Set & Zırh
Ne oldu? 152+(140x2)+(168x3)+(196x3) = 1524 Büyü Şifa. İbn-i Sina Modeli İksir üret "ben yapamam bu şifayla" diyorsan. 1524+350 = 1874.
Zaten 1524 Şifa ile X'e büyü bozmacı olarak gidebilirsin. Ben, sen tatmin olmayacağın için İbn-i İksir dedim. Yoksa tercihim her zaman Cevriye'den yanadır.
İnşallah başarırsın.
Bu arada sana bu kadar ders verdim; ben çemberlitaş hakkında ne biliyorum? Çok değerli bir ablam olan Şifacıxhezae'nin (Zehra Abla) anlatması sayesinde Yol Savaşçısı, X ve Stuart kesecek kadar bilgim var. Ama henüz Khaos görevi için girdiğim 5 dakikalık o zaman diliminden başka çemberlitaş tecrübem yok.
İyi Forumlar..
PIRASASAPI
vallahi çok sağol bugün gönderdim yukseltmeyi cevriye parlıck. Çok sağol bilgiler icin 
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Rica ederim doğru yolu seçmene yardımcı olabildiğim için çok mutluyum.yasakask1 yazdı:vallahi çok sağol bugün gönderdim yukseltmeyi cevriye parlıck. Çok sağol bilgiler icin
PIRASASAPI
Teşekkürler. Bugun girdim çara asam parlamış 1197 şifa 24.6 kritik var hiç bi fundi yok ama mor pant var. İbni cev ayak üreteyim mi sence kararsızlıga dustum. ÇOK SAĞOL ŞİMDİDEN :mrgreen:
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu