Yeni Sunucu!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni Sunucu!

Mesaj gönderen aaasd »

yeni sunucumu ?
neden yeni sunucu ?
Suanki karakterlerinizden ortamınızdan çevrenizden sunucunuzdan ve sona gelmişlikten bıktığınız için yeni sunucu istenir.

Yeni sunucu gelir çarlar kasılır Gb ler atılır üstler dizilir ve gene aynı noktaya gelinir ŞİDDETLE ikv nin çok basit bir oyun olduğunu savunuyorum emek denilebilicek birsey yok ortada paran varsa 1 ay içerisinde ful+full bir karakter dizmek mumkun 0 dan başlasanız bile oysa lvl atlamayı kat kat zorlaştırsanız az da olsa zevk alırız örn. plus harici akçe harcamayan bir kısı bır savaşçı karakterini 2 haftada 49 yaparsa ve üstünü yücelen dizerse yapıcak nei kalır ?? mecbur ayıya para yatırması / çemberli kutu alması / silah parlatması gerekir peki bunlara yatıracak parası olmayan birisi 49 olur ve kalır ikv ye girip boş boş gezinmek ve vs atmaktan başka seçeneği kalmaz . Sonuc yeni bir sunucu ıster cunkı çar kasmak ister level atlamayı ozlemıstır ..

BEN SİZE YENİ LVL GETİRİN DEMİYORUM ZORLAŞTIRIN LVL ATLAMAYI YENİ OYUNCULARI İKV YE ALIŞTIRICAZ DİYE ESKİ OYUNCULARI SOĞUTMAYIN KENDİNİZDEN UNUTMAYIN BU OYUNU OYUN YAPAN HAKİKİ OYUNCUDUR GELİP GEÇİCİ OYUNCU DEĞİL

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
SeRViToR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ???

Mesaj gönderen SeRViToR »

Yeni sunucu açılsa iyi olur. Hem diğer sunucular rahat eder : )
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

mutevazi23 yazdı:
Tham1HayOne yazdı:Yeni Sunucu Açın Bence Oyun Açıldığından Beri 7 Sunucu Var (Ankayı Saymıyorum)Herkez Eşit Olur Her Görevi grup Olarak Gidilir Aynı Eskisi Gibi...
oyun acildigindan beri 7 sunucumu ??

Kardesim araasirda gel

7 sunucu var birader ankayı saymıyormus arkadas.
Kullanıcı avatarı
Matrock
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <The Siege>

Mesaj gönderen Matrock »

Yeni bir sunucu mu 8-)
Tabii ki istek üzerine günden güne gelişen bir online oyun ,
Kasmak için açılacak bir sunucu olması bir artı olmaz , isteyen yan hesaptan yeni çar acıp kasabilir.
Yeniliklerle gelen bir sunucu güzel olabalir .
İyi Forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
GecePaNeL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Casper

Mesaj gönderen GecePaNeL »

Char aktarma geldi bence hiç bir anlamı kalmaz yeni sunucunun. Zaten oyunda inanılmaz derecede lag var birde başka sunucu kötü olur bence ! :|
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

GecePaNeL yazdı:Char aktarma geldi bence hiç bir anlamı kalmaz yeni sunucunun. Zaten oyunda inanılmaz derecede lag var birde başka sunucu kötü olur bence ! :|
JackGhosen'in söylediği gibi 2 sene kadar aktarım olmaz.
En son efsaneottoman tarafından 24 Oca 2012 14:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen erbayyy »

aaasd yazdı:yeni sunucumu ?
neden yeni sunucu ?
Suanki karakterlerinizden ortamınızdan çevrenizden sunucunuzdan ve sona gelmişlikten bıktığınız için yeni sunucu istenir.

Yeni sunucu gelir çarlar kasılır Gb ler atılır üstler dizilir ve gene aynı noktaya gelinir ŞİDDETLE ikv nin çok basit bir oyun olduğunu savunuyorum emek denilebilicek birsey yok ortada paran varsa 1 ay içerisinde ful+full bir karakter dizmek mumkun 0 dan başlasanız bile oysa lvl atlamayı kat kat zorlaştırsanız az da olsa zevk alırız örn. plus harici akçe harcamayan bir kısı bır savaşçı karakterini 2 haftada 49 yaparsa ve üstünü yücelen dizerse yapıcak nei kalır ?? mecbur ayıya para yatırması / çemberli kutu alması / silah parlatması gerekir peki bunlara yatıracak parası olmayan birisi 49 olur ve kalır ikv ye girip boş boş gezinmek ve vs atmaktan başka seçeneği kalmaz . Sonuc yeni bir sunucu ıster cunkı çar kasmak ister level atlamayı ozlemıstır ..

BEN SİZE YENİ LVL GETİRİN DEMİYORUM ZORLAŞTIRIN LVL ATLAMAYI YENİ OYUNCULARI İKV YE ALIŞTIRICAZ DİYE ESKİ OYUNCULARI SOĞUTMAYIN KENDİNİZDEN UNUTMAYIN BU OYUNU OYUN YAPAN HAKİKİ OYUNCUDUR GELİP GEÇİCİ OYUNCU DEĞİL
bencede çok doğru bi oyuncu plus alıp günde 6 saat oynarsa 5 günde çok kolay 49 lvl olabilir kesinlikle bunun düzeltilmesi lazım bu kadar çabuk 49 olunmaması az emek harcanması lazım
.....
Kullanıcı avatarı
Tham1HayOne
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tham1HayOne »

Arkadaşlar Normal Serverlerde Olduğu gibi Herkez Hemen 49 Olamaz Çünkü Diğer Serverlerde Yeni bir Karakter Açıorlar Tüm Görevleri 49 lvlik Arkadaşları Yapıor Artık Gözdeyi Bile Tek Başına Bir Büyücü Kesebiliyor Eskiden Karakürke 2-3 Grup Giderdik Cevoya Ve Devanayada Veya Bronza
Yeni Sunucu Açılırsa 2-3 Yıl Aktarım Olmassa İyi Olur Biliyorsunuzki Eskiden Sunuculara Kalabalıklıktan Girilmiyordu Bile Ben Betada Yoktum 39 Lvllerde Vardım Ordan Biliyorum Bunları Bence Yeni Sunucu Açılması Güzel Olurdu.
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Kullanıcı avatarı
Tham1HayOne
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tham1HayOne »

Yeni Sunucu Açılınca Oyun Daha Güzel Olcak Bence