Grup Bölgeleri Geldi Mertlik Bozuldu ... :lol:
Ya Arkadaşlar bugün oyunu oynarken birşey gördüm herkes kendini düşünür olmuş herkes bir an önce çemberli itemlerini tamamlamak için birbirini yer olmuş ama eskiden böyle değildi bi karakürke 20 kadar kişiyle giderdik herkesin görevini yapmadan dönmezdik şimdi mesala hidrada adamlarla geçen gittik önce bize keselim sonra size keseriz dediler neye onlara kestik ulan bi baktık adamların görevleri olur olmaz adamlar puff :evil: kayboldular yani benim demek istediğim eskisi gibi kardeşlik yok benim ikv yönetimden ricam Beta dönemine benzer etkinlikler yapması oyuncular arasındaki kardeşliği tekrar canladırması ...
İKV Betayı Özleyenler Buraya ...
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İKV Betayı Özleyenler Buraya ...
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Re: İKV Betayı Özleyenler Buraya ...
Herkes Betacı Oldu Beta Anıları Bozuldu...
Daha mı Doğru Oldu Ne ?
Daha mı Doğru Oldu Ne ?
Karakürk ve Hidra beta evetllllxefsanexllll yazdı:
eskiden böyle değildi bi karakürke 20 kadar kişiyle giderdik herkesin görevini yapmadan dönmezdik şimdi mesala hidrada adamlarla geçen gittik önce bize keselim sonra size keseriz dediler neye onlara kestik ulan bi baktık adamların görevleri olur olmaz adamlar puff :evil:
StuartAĞA ARTIK Eminönü'nde ...
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Sadece Örnek olarak verdim iyi okursanStuartAGA yazdı:Karakürk ve Hidra beta evetllllxefsanexllll yazdı:
eskiden böyle değildi bi karakürke 20 kadar kişiyle giderdik herkesin görevini yapmadan dönmezdik şimdi mesala hidrada adamlarla geçen gittik önce bize keselim sonra size keseriz dediler neye onlara kestik ulan bi baktık adamların görevleri olur olmaz adamlar puff :evil:
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Bunca insan beta da var mıydı? Kime sorsam betacı.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
En çok özlediğim beta döneminde Philiyi 4 5 grup olup kesmeye çalışmakdı.Ama en çok Güç zeka beceri bünye puanlarını kendimiz dağıtmasını özledim...
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Betada mısır çarşısında rozi diye bir npc vardı 
Kuklacının seçilmişi görevini yapmak için 20-30 kişi giderdik 20si yolda ölürdü heyt be
Kuklacının seçilmişi görevini yapmak için 20-30 kişi giderdik 20si yolda ölürdü heyt be

- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: <Never Walk Alone>
orjinal betacılar phi'ye karambole dalanlardır. 
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
cidden ya ne güzel günlerdi phi ye gitmek için neler çekerdik bi kuklacı kesicez yolda ölürdük ezikdik belki ama şimdikinden güzeldi
.....
- Matrock
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
Bir işin çırağı olmadan , ustası olamazsın derler ya o misal , Çıraklık anıları güzeldir zamanla ustalaşırsın daha fazla daha fazla istersin kendini düsünür olursun. :shock: