__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Sunucumuzun en şeker abisini ( Ataxögeday ) bünyesinde bulunduran saygın kardeşlerimin bulunduğu lonca başarılar dilerim.

SİNCE 2007...
yarar yazdı:Sunucumuzun en şeker abisini ( Ataxögeday ) bünyesinde bulunduran saygın kardeşlerimin bulunduğu lonca başarılar dilerim.
Teşekkürler Ömer ...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inceptıon
arkadaşlarım hepinizi çok özlüyorum sürekli sizleri takip ediyorum başarılarınızı görüyorum mutlu oluyorum inş bu saygı sevgi içerisinde devam edersiniz yakında yasinle bende katılacağız aranıza
yasinin az kaldıda benim biraz daha var ama bitecek
hepinizi öpüyorum yeni gelenlerede başarılar diliyorum inş hayırlı olursunuz lonca adına eminimki öle olacaksınız olcayınyımızın seçtiği kişiler çok şeçkin kişiler seviliyorsunuz hepiniz HADİN BAKALIM HEPİNİZE BAŞARILAR görenler görmeyenlere selamlarımı sölesinler
Ataxgazi Ataxhekim Kızılbyü
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Birtanesiniz ümit paşam yasinle sen bir başkaydınız inanın geleceğiniz günü iple çekiyoruz Oyunda bir Kadim mereti varki Aslında gücüyle değil ama sadece ismiyle bizi bölmeye çalışıyor ama ben izin vermiyecem...ataxlonca yazdı:arkadaşlarım hepinizi çok özlüyorum sürekli sizleri takip ediyorum başarılarınızı görüyorum mutlu oluyorum inş bu saygı sevgi içerisinde devam edersiniz yakında yasinle bende katılacağız aranızayasinin az kaldıda benim biraz daha var ama bitecek
hepinizi öpüyorum yeni gelenlerede başarılar diliyorum inş hayırlı olursunuz lonca adına eminimki öle olacaksınız olcayınyımızın seçtiği kişiler çok şeçkin kişiler seviliyorsunuz hepiniz HADİN BAKALIM HEPİNİZE BAŞARILAR görenler görmeyenlere selamlarımı sölesinler
Hayırlı teskereler diliyorum Ümitim seni ve Yasini çok seviyorum...
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Başarılarınızın devamını diliyorum....
Teşekkürler Orhan kardeş...ORHANBEY yazdı:Başarılarınızın devamını diliyorum....
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Tonayy (Clawxsarı) arkadaşımız artık loncamıza katılmıştır aramıza hoşgeldin Ataxtonay (Yusuf)...
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Hayirli olsun loncaniz.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Hemen hemen bir senemizi doldurmak üzereyiz teşekkürler...xIxFeNoMeNxIx yazdı:Hayirli olsun loncaniz.
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Ataxmareşal loncamızdan ayrılmıştır. Kpss çalılşacakmış oyüzden Row loncasına gitti yolu açık olsun.
.
.
Olcay Hangül
Olcay Hangül