bır gm ılgılenebılırmı

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Healingxtouch
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Re: bır gm ılgılenebılırmı

Mesaj gönderen Healingxtouch »

Yav size hiç olamzsabi zırh düşmüş bana oda yok Full dizdim pantları en az x5 oldular ama bir türlü şu zırh düşmedi yaa :)
[LegendOfAnatoliA](ŞİFACI) / [RoAxİoN](SAVAŞÇI) / [RoAxİONn](BÜYÜCÜ)

Resim
Yagiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: vatan

Mesaj gönderen Yagiz »

evet düşme olayı sizle ilgili degıl ama şu lag olayından gurup bölgesınden atma olayıdamı sızle alası yok 4 ssatımızı verıyoz bı bakıyoz dışarda oluyoruz kesin buda sizle alaksı yok buralara yazı yazmaya utanın nasıl anlayışınız var yönetim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Merhaba kenan ;
Yüzlerce büyücüm ile junon kestim ne alter zırh çıktı ne nuc yüzük :D

Savaşçım ile 150 den fazla junon kesmeme rağmen karakterimde bir kenan zırh var :D Sığınaklarda da tek Işık yüzüğüm :D

Şans denen şeye o kadar sövüyorum ki artık Cehenneme gideceğimden eminim her gün küfür , Günahkar ...

İyi Forumlar bol Küfürler :D
Kullanıcı avatarı
Pharmaebiotec
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Pharmaebiotec »

Şunu belirtmek isterimki;

Sığınak atarken grupta 4 veya 5 tane büyü bulunuyor 1 tane şifa 1 tanede tank.
Bu iş kurayla belirleniyor. Mesela büyücüye şaheser düşme şansı tanka düşmesinden çok az çünkü grupta 4 5 tane büyücü var hangi birine düşceği kurayla belirleniyor şifa grupta tek olduğu için ona şaheser düşme şansı çok yüksek 5 6 kere kenana gitsek illa bi fundi düşürür tankta öle. ama bi büyücü gidipte hemen alter düşüremez bende aynı durumdayım hergün 5 6 kere kenan atıyorum o kadar kenandan sadece kıyamet takı düştü. gmlerin yapabileceği bişi yok git şans artırıcı al dicekler ama o artırıcı bi işe yaramicak yoksa plusun ve artırıcın varsa şaheser düşme şansı çok yüksek hepsi palavra plusluyum artırıcım var plusu olmayana ilk kesişte motordon maraton düştü bana 50 kere kestikten sonra düştü ve para boşa gitmiş oldu. :D :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
NoMeRcY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NoMeRcY »

Bu Eşya Düşme işi Şansa Değilde Verilen Emek Karşılıgı Düşsse Çok Daha Güzel Olurdu.Örneğin Madalya Sayısına Göre İtem Düşseydi Veya Her Boss Kesildiğinde İtem Düşseydi bi X e Gidiyoruz 2 saat sürüyor kesip çıkma fakat item yok olan harcadıgımız zamana oluyor ben bana atsın demiyorum grubdan birine atsın artık ama boşa iksir tüketiyoruz.Gaffar aynı şekil 3 saat sürüyor içdiğimiz iksirin hatti hesabı yok bide tek şifa gidiliyorsa Tabi Buna Bi çözüm geleceğinden umudumda yok bu saatten sonra bunun için güncelleme yapmakla alt yapısını kurmakla uğraşacaklarına akçe ile item için uğraşırlar daha kaar lı tabi .
Bizim sermayemiz paramız değil, itibarımızdır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön