Arkadaşlar her zaman olduğu gibi ekran kartım ikv'ye dayanamıyor özellikle lodos sancağı (krater çıkışında) fps abartısız 10' a iniyor. Normalde de 40 - 80 arasında giden fps ye artık dayanamıyorum. Yani özellikle meteor çıkışı sarsılmaz + durdurma ile 10 saniye kazanıyorum arzlara karşı ancak o 10 saniye içinde ekran yani gelmiş oluyor ve öldürülüyorum artık bu probleme bir süperman çıksın da çözüm bulsun tek dileğim bu
Kesin bir bilgim yok ama; arkadaşımda 2GB RAM, 512 MB Ekran Kartı var ve hiçbir sorun dile getirmedi. Belki de sendeki RAM, Ekran Kartı'nın tam performans göstermesi için yetersizdir. Benim düşüncem bu ancak acele etme, bilgili bir arkadaş da cevap versin derim.
www.istanbuloyun.com adresinin İNDİR bölümünden Bilgisayar Sınayıcıyı indirip bir test edin.
Uygun olup olmadığına o karar verecektir zaten.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
HollyShit yazdı:www.istanbuloyun.com adresinin İNDİR bölümünden Bilgisayar Sınayıcıyı indirip bir test edin.
Uygun olup olmadığına o karar verecektir zaten.
Bence gereksiz. Ben 512 MB RAM, 256 MB NVIDIA GeForce FX5500 Ekran Kartı ve Intel Pentium 4 2,66 GHz İşlemci ile oynuyorum Bölge geçişleri dışında sorun yaşadığım söylenemez En geç 15 saniyede geçiyor bir bölgeden başka bir bölgeye Ölüm Oyunu'nda 6. lığım bile var o derece
Her zaman donanım özelliklerden ötürü oyunda sıkıntı yaşanmamaktadır.
PC'nizde uzun süre biçimlendirilmemiş diskleriniz de PC'nizde ve dolayısıyla oyununuzda sıkıntıya yol açabilir.
Bu ve benzeri durumlarda da sonuç aynıdır.
Ayrıca, HollyShit arkadaşımızın dediği gibi Bilgisayar Sınayıcıyı indirip test etmenizde büyük yarar olacaktır.
Her zaman donanım özelliklerden ötürü oyunda sıkıntı yaşanmamaktadır.
PC'nizde uzun süre biçimlendirilmemiş diskleriniz de PC'nizde ve dolayısıyla oyununuzda sıkıntıya yol açabilir.
Bu ve benzeri durumlarda da sonuç aynıdır.
Ayrıca, HollyShit arkadaşımızın dediği gibi Bilgisayar Sınayıcıyı indirip test etmenizde büyük yarar olacaktır.
İyi eğlenceler.
Ayrıca disk biçimlendirmenin yanısıra vereceğim programlarla da bir takım iyileştirmeler yapabilirsiniz.
-CCleaner
-Avast Internet Security Final Türkçe (Bilgisayarınızda zararlı yazılım yok dediğiniz ama farkında olmadığınız yazılımlar olabilir.Güvenli modda taratmanızı öneririm. [Açılışta Sürekli f8'e basın gelen menüden "Güvenli Mod"u seçin])
-Game Booster 3 (Özelliklerden oyun açıkken kapatılmasını istediğiniz programları seçerek oyun sırasında programları askıya alabilirsiniz. Game Booster'ı durdurduğunuzda tekrar programlarınız açılacaktır.)
-Disk birleştirici;
Her hafta mutlaka bilgisayarınızın sağlığı için disk birleştiricisi yapmanızı tavsiye ederim.
Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Disk Birleştirici.
-Ekran kartı güncellemelerinizi aksatmayın.
-Bilgisayar güncellemelerini yapın.
Emin olun gözle görülür bir performans elde edeceksiniz.
Saygılarımla;
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
halilarica07 yazdı:Arkadaşlar her zaman olduğu gibi ekran kartım ikv'ye dayanamıyor özellikle lodos sancağı (krater çıkışında) fps abartısız 10' a iniyor. Normalde de 40 - 80 arasında giden fps ye artık dayanamıyorum. Yani özellikle meteor çıkışı sarsılmaz + durdurma ile 10 saniye kazanıyorum arzlara karşı ancak o 10 saniye içinde ekran yani gelmiş oluyor ve öldürülüyorum artık bu probleme bir süperman çıksın da çözüm bulsun tek dileğim bu
* Güncellendi
* Game Booster denendi
* Kontrol paneli ayarları düzeltildi ancak ;
Sonuç : Negative !!
NE BÜYÜK TESADÜF HEP ÖLEN bENİM DE AYNI SEBEBİNİ NE SANDINIZZé:D arkadaşın biligsayarında girdik o ne hızdır yha
ram:512 idi :S ekran kartı: 216 şimdi
ram:2 GB ekran kartı 216 auna igrdim
ma 1 GB ikene ne son oy
halilarica07 yazdı:Arkadaşlar her zaman olduğu gibi ekran kartım ikv'ye dayanamıyor özellikle lodos sancağı (krater çıkışında) fps abartısız 10' a iniyor. Normalde de 40 - 80 arasında giden fps ye artık dayanamıyorum. Yani özellikle meteor çıkışı sarsılmaz + durdurma ile 10 saniye kazanıyorum arzlara karşı ancak o 10 saniye içinde ekran yani gelmiş oluyor ve öldürülüyorum artık bu probleme bir süperman çıksın da çözüm bulsun tek dileğim bu
* Güncellendi
* Game Booster denendi
NE BÜYÜK TESADÜF HEP ÖLEN bENİM DE AYNI SEBEBİNİ NE SANDINIZZé:D arkadaşın biligsayarında girdik o ne hızdır yha
ram:2 GB ekran kartı 216 auna igrdim Allah senı ıslah etsın tolgarda yazdıklarından sen bişey anlıyormusun allah askına
ma 1 GB ikene ne son oy
* Güncellendi
* Game Booster denendi
ram:2 GB ekran kartı 216 auna igrdim
ma 1 GB ikene ne son oy
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır. Benler TaTMiNaTöR (49)