Anlamadığım şey ''30-40 Canlarda Adam tek yerse ölür'' cümlesi.İlginç.Ayrıca adam kudretim bitiyor diyor adam sağlamsa tek yemesine gerek yok.CK atmasının sebebide şu senin şu dediğin tek olaydan.marasaldadas yazdı:xCONTROLx yazdı:-Şifacıların Kudretleri sık sık bitmez sen bitiriyorsundurMesela adamın canı 60 olursa Can basma. Kendine güveniyorsansa güçlü şifa basıyor isen 30-40 canlarda can bas kudretin fazla bitmez.
-Kenan konusuna gelirsek başlamadan önce direnç açılır 6 kişi grupta var 3 kişiye CK at daha sonra diğer kalan 3 kişiye at.Öncelikle kendine,tank ve sonradan gelen dayanıklı adama atıcaksın.
Kenanda düşüncem var 2 tank olursa daha iyi olur ilk tank ölürse diğer tank iksir içip ilk tankın yerine alsın bence bu daha iyi olur.![]()
Admın canı 50 nin altına indimi can bas 30-40 da tek yerse ölür, kaldırdığda daha çok kudret gider. Kenan da önce kendine ck sonra sağ da duran 2 kişiye, tanka ck atmaya gerek yok. soldakiler çıkmazsa onlarada gerek kalmaz.
ŞifacıLık Ne Zor Sınıf Be Kardeş :)
Re: ŞifacıLık Ne Zor Sınıf Be Kardeş :)
GAME OVER!
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Demek istediğim; ck attın birine süre var diğer adam 40 cana düştü ck süresini beklersen adam ölür mecbur can bascakın
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Ya beyler hangi grup bölgelerinde kaç iyileştirme efsunlu şifa isteniyor
Sığınakta 600-700 civarı yeterli olur miğratta 1200-1300 civarı çemberlide 1500-1600 mümkünse kritiğin %26 üzeri olsun her bölgeye girersin... :idea:MADENCHI yazdı:Ya beyler hangi grup bölgelerinde kaç iyileştirme efsunlu şifa isteniyor
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
bu yüzden şifacı sevmiyorum
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Arkadaş özetlemıs bişey düşmez bizeEsadullah yazdı:Unutma, hem savaşta hemde görevde Şifa'sız yapabilen Büyücü veya Savaşçı var mı ki? Hepsi bize MUHTAÇ
EsedullahŞİFA
Öyle bir durumda ben olsam gruptan çıkarım ne haltları varsa yesinler arkadaş çok biliyorlarsa kendileri şifacı olsunlar. Sen gruptan çıkınca onlar abi lütfen gel derler sana 
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur