Lodoslar EM'de Beraber !

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: Lodoslar EM'de Beraber !

Mesaj gönderen Rescuer »

Konu dışına çıkmasak daha iyi olacak sanırım.
Hep aynı kişilerden sıkılma konusuna şöyle çözüm getirilebilir:
Sıkılan EM gruplarından herhangi bir tanesinden bir kişiyle konuşur rica eder onun grubuna geçer 1 veya 2 kereliğine sıkıntısı geçincede takımına geri döner :)

Hep aynı kişileri yenme meselesine gelince bu sistemle beraber herkes birbirini yakından tanıyıp planlı bir şekilde hareketedeceğinden Arzlara galibiyet hayal olacak.Rakip arama meseleside işte burda doğacak :) Eğer biz bu birlikle EM'ye girersek Arzlar aralarında en iyi olanlara pm atmaya başlayacaklar. ;)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Lodosxzeren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Lodosxzeren »

Herkes Loncasıyla giriyo genelde ztn en azından bu bi kaç Lodos lonca için geçerli.
zena ~~
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Lodosxzeren yazdı:Herkes Loncasıyla giriyo genelde ztn en azından bu bi kaç Lodos lonca için geçerli.
Ben fikrimi paylaştım sadece.
Loncaya katılmak istemeyen güçlü arkadaşlarda olabilir, onlar böyle güçlü takımlardan uzak mı kalmalı ?
Burda kesinlikle kendimden bahsetmiyorum zaten benim kaakterim daha yeni soyuldu güçle şu sıralar uzaktan yakından pek alakam yok !
Oyunda bu konuyu dile getirdiğimde de "o lider de sensindir" demişti bir arkadaş ona da söyledim kesinlikle kendim için bir iş yapmıyorum tamamen Lodoslar içindir bu konu.
Ben bu oyunu 1 yılı aşkın süredir oynamama rağmen kendimi liderlik için yeterli tecrübede hala görmüyorum veya yeterli derece söz geçirebileceğime inanmıyorum.
Bu gruplar gerçekten ciddi ve güçlü olacak.
Tüm loncaların birleşmiş hali gibi tek fark sadece güçlü olanların bulunacak olması.
Kaybetme ihtimali "sıfır" gibi bir şey..
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen enesmik »

Eğer büyücülerle büyücüleri karşılaştıraksanız adil olmaz.Çünkü full bilge adam emde adamı çok rahat keser ama fevzi büyücüye kesilebilir biz zaten er meydanından eksik olmuyoruz ;)
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Büyücü grubu savaşçı grubu veya şifacı grubu gibi bir şey düşünülemez.!
Sen kursan bile rakibin buna uymaz, uymak zorunda da değildir !
Zaten bahsettiğimiz güçte bir birlik olabilmesi için her sınıftan olması gerekmektedir.
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen enesmik »

Rescuer yazdı: Lodoslar kendi aralarında bir turnuva veya benzeri bir sey düzenleyecek.
Bu turnuvadan secilen kisiler kurulan EM takımlarına yerleştirilecek.
Kendi aralarında turnuvayı kim yapacak işte
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

enesmik yazdı:
Rescuer yazdı: Lodoslar kendi aralarında bir turnuva veya benzeri bir sey düzenleyecek.
Bu turnuvadan secilen kisiler kurulan EM takımlarına yerleştirilecek.
Kendi aralarında turnuvayı kim yapacak işte
Öncelikle adaylar isimlerini yazdıracak.
Bu isimler arasında çekiliş yapılacak.
Daha sonra birbirleriyle eşleşenler teker teker vs. atacak(Karşılaşmalar 3 elden oluşacak, sonuçta skoru yüksek olan bir sonraki etaba kalacak).
Kazananlar arasında tekrar çekiliş yapılacak bu durum istenilen sayıya ulaşılana kadar devam edecek.
Böylece takımlar belirlenmiş olacak.

Şifacılar için durum biraz farklı.
Şifacıları bir partner verilecek ve aday olan şifacılardan partnerini en uzun süre yaşatan birinciliğe ulaşacak.

(Bu seçmeler savasçı, büyücü, şifacı seçmeleri olarak ayrılacak daha sonra gruplar oluşturulurken sınıflar karıştırılacak).

NOT:

EM Takımları;
1 şifacı
2 büyücü
3 savaşçı dan
oluşacaktır.

Tabii bu hala bir fikirdir.Gerçekleştirilme kararı verilirse söylediklerim uygulanabilir.
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
xrecep66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xrecep66 »

Olum yasin Hırsızı knka dedik çaldın Savascırecepi (Badboyxyasin Rudboy ) çarları çalmıştır arkdaşlar çarlarımı Bilginize....Ayrıca Xhaticex, Bermudaxkaptan, Bermudaxtuner çarlarıda çalınmıştır, bunlar tarafından... Konu paneline yanlış cümle kurdum içinde Herkesten özür diliyorum
yOzqATLıxMaReŞaL...... ( ReCeP ErDoĞan)
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

xrecep66 yazdı:Olum yasin Hırsızı knka dedik çaldın Savascırecepi (Badboyxyasin Rudboy ) çarları çalmıştır arkdaşlar çarlarımı Bilginize....Ayrıca Xhaticex, Bermudaxkaptan, Bermudaxtuner çarlarıda çalınmıştır, bunlar tarafından... Konu paneline yanlış cümle kurdum içinde Herkesten özür diliyorum
Lan Recep benim asabımı bozma !
Sana ben çalmadım dedim kaç kere, benimki de seninle aynı gün soyulmadı mı? !
Charımın sifresini de sadece se nbiliyordun istedin söyledim ve char soyuldu !
Bak konuşturma beni burda baska neler yaptığını da biliyorum konusursam çok şey çıkar meydana ama değmez senin için .
Adam sandık arkadaşlık yaptık, arka çıktık! Senin hiç bi kıyağın olmadı mı oldu tabii iyi arkadaştık ama benim çaldığımı düşünmen bile yeter arkadaşlığımızın bitmesine.
O kadar şüphe duyuyorsan aç bi konu haftasonuna kadar yokum haftasonu bakar yanıtlarım şimdi burdaki konuyu dağıtma !
Ama eğer charından 100bin bile aldıysam al tüm charlarım senin olsun sunucuyu da bırakır gierim .
Kim olarak kimleri suçladığını iyice düşün.

Herkese iyi forumlar lütfen konu dağılmasın daha fazla.
Resim
Tılmesa

“Genel Sohbet” sayfasına dön