Merhabalar ben karaterimi bir arkadaşıma rızamla verdim.Sonrada ondan izinsiz geri aldım şifremi değiştirdim.Sonra o başvurup karakteri geri aldı.Her neyse ben karakterimin ismini verdim sunucusunuda verdim.E-Pin yüklemiştim o epinin alındığı GSM numarasını ve bu olayın tahminen ne kadar zaman önce olduğunu epinlerle ne yaptığımı anlattım.Sonuçta bu çalınmış olmaz değil mi?Hesap benim çünkü.Desteğe 3 tane mesaj ard arda yolladım 12 13 saat oldu ne zaman cevap gelir.Genelde hangi saat aralarında daha çok cevap verilir.O saat aralarında gireyim hotmaile teşekkürler...
NOT:Forumda en kısa zamanda cevap verecektir diye cevap verecek kişiler varsa bunlar Mod,GM vs olsa bile cevap vermesinler ben bu konuda tecrübeli arkadaş istiyorum tam ve ya tahmini bir süre söyleyebilecek:)
Destek Ne Zaman Cevap Verir Çalınan Hesap
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Destek Ne Zaman Cevap Verir Çalınan Hesap
Merhaba;
Yollamış olduğunuz bildirime istinaden eksik bilgileriniz varsa size bu bilgilerinizi tamamlamanıza yönelik yeni bir bildirim gelecektir, bu gelen maile cevap olarak yollamış olduğunuz tam bilgilerin ardından inceleme başlatılacak karakterin size ait olduğu tespitinin ardından karakteriniz size iade edilecektir, tahmini bir süre vermek sizi yanıltmak olur nitekim şu gün dememiz durumunda o güne yetiştirmek gerekecektir bu yüzden gelen taleplerin yoğunluğu doğrultusunda işlemleri sonuçlandırıyoruz.
Bilginize iyi forumlar.
Yollamış olduğunuz bildirime istinaden eksik bilgileriniz varsa size bu bilgilerinizi tamamlamanıza yönelik yeni bir bildirim gelecektir, bu gelen maile cevap olarak yollamış olduğunuz tam bilgilerin ardından inceleme başlatılacak karakterin size ait olduğu tespitinin ardından karakteriniz size iade edilecektir, tahmini bir süre vermek sizi yanıltmak olur nitekim şu gün dememiz durumunda o güne yetiştirmek gerekecektir bu yüzden gelen taleplerin yoğunluğu doğrultusunda işlemleri sonuçlandırıyoruz.
Bilginize iyi forumlar.
Koray YAR
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Destek Ne Zaman Cevap Verir Çalınan Hesap
en geç 2 güne gelir cevap
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak