Savaşçımı tank yapıyorum. Tek efsun farabilerle her hangi bir bölgeye alırlar mı? Ayrıca direnç puanlarını ve yetenek puanlarını nasıl vermeliyim? Daha önce hiç tank oynamadım ve hiç bir bölgeyi de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Birde yanımda iksir olarak ne bulunmalı ve kaç tane bulunmalı?
Teşekkürler.
Tank Savaşçı Soruları
Tank Savaşçı Soruları
Ultraxqenç - Ultraxshekinah
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Tank Savaşçı Soruları
Hiç tank oynamadı isen öncelikli olarak sığnak ve migrat atacaksın demekki.
full farabilerle zırhın düşük olur onun için bir kaç parça solcan giymelisin ki farabi solcan eld. kenan görevi veriyor.
direncini full elektriği vermelisin. Kenanda lazım değil fakat junonda bir parçada elek item giyip shen içerek tank olacaksın.
yetenekler şöyle kullandım ben bu iki bölgede
defansif 15
sakınma 15
nara 15
saptırma 15
sarsılmaz 15
kışkırtma 10
durdurma 15
ayı yada kanatma 1
süpürme 1
zihin toplama 1
+ 5 yok ise sarsılmaz 10 veya kışkırtma 5
Ben bu şekilde rahat sığnak ve migrat attım ama başka arkadaşlar başka yetenekleri kullanmışsa yazabilirler
full farabilerle zırhın düşük olur onun için bir kaç parça solcan giymelisin ki farabi solcan eld. kenan görevi veriyor.
direncini full elektriği vermelisin. Kenanda lazım değil fakat junonda bir parçada elek item giyip shen içerek tank olacaksın.
defansif 15
sakınma 15
nara 15
saptırma 15
sarsılmaz 15
kışkırtma 10
durdurma 15
ayı yada kanatma 1
süpürme 1
zihin toplama 1
Ben bu şekilde rahat sığnak ve migrat attım ama başka arkadaşlar başka yetenekleri kullanmışsa yazabilirler
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
goktanri yazdı:Hiç tank oynamadı isen öncelikli olarak sığnak ve migrat atacaksın demekki.
defansif 15
sakınma 15
nara 15
saptırma 15
sarsılmaz 15
kışkırtma 15
durdurma 10
ayı yada kanatma 1
süpürme 1
zihin toplama 1
Benım Terrcihim Yukarıdaki gibi.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Merhaba
Öncelikle ne giymelisiniz, diye söz başlıyalım.
Daha önce grup bölgelerine katılmamış olmanız G.B 'lere Sıgınak Migrat Grup bölgelerinden başlamanızı gerektirmektedir.
Tank savaşçılar özelliklerini, yüksek enerjili, yüksek zırhlı, yüksek savunma ve hiddet hiddet toplayan yeteneklere yoğunlaştırmışlardır.
Gruptaki görevleri, rakip yaratıkların hiddetini üzerinde toplamak ve yüksek zırh, enerji ve savunma özellikleri ile, ayakta kalmaktır.
Başka bir noktaya değinmek istiyorum;
Migrat Sıgınak Grup bölgelerinde, Farabi Modeli (Maximum Enerji) itemlerini giymek yerine zırhınızı tamamladıktan sonra(75/%75) Plevne(Savunma) itemlerini giymeniz daha iyi olacaktır.Varsa Farabi Modeli Plevne itemleri çok daha iş görecektir.
Yüksek enerjiniz var lakin, savunmanız yok ise yaratıklar size kolayca saldırıp enerjinizi su gibi indirecektir.
Bu hususta sadece yüksek enerji işe yaramaz.
Yüksek savunmanız var lakin enerjiniz az, bu durumda savunmanız yüksek olduğu için yaratıkların size vurma oranı düşecektir ve çoğu zaman ıska atacaklardır.Yaratıkların ıska atması enerjinizin azalmama anlamına geldiği için gruptaki arkadaşlarınız sizi ideal tank sınıflarında görecek ve ileriki zamanlarda yeniden tank olarak sizi çağırabilmelerini sağlıcaktır.
Yetenek konusunda ise +5 yetenek puanı var olduğunu düşünürsek toplamda 103 puan.
Defansif 15
Sakınma 15
Nara 15
Kışkırtma 15
Saptırma 15
Sarsılmaz 7
Zihin Toplama 5
Durdurma 15
Süpürme 1
+5 yetenek yok ise sarsılmazdan 5 puan alırsınız 2 puan da yeterli olacaktır.
Öncelikle ne giymelisiniz, diye söz başlıyalım.
Daha önce grup bölgelerine katılmamış olmanız G.B 'lere Sıgınak Migrat Grup bölgelerinden başlamanızı gerektirmektedir.
Tank savaşçılar özelliklerini, yüksek enerjili, yüksek zırhlı, yüksek savunma ve hiddet hiddet toplayan yeteneklere yoğunlaştırmışlardır.
Gruptaki görevleri, rakip yaratıkların hiddetini üzerinde toplamak ve yüksek zırh, enerji ve savunma özellikleri ile, ayakta kalmaktır.
Başka bir noktaya değinmek istiyorum;
Migrat Sıgınak Grup bölgelerinde, Farabi Modeli (Maximum Enerji) itemlerini giymek yerine zırhınızı tamamladıktan sonra(75/%75) Plevne(Savunma) itemlerini giymeniz daha iyi olacaktır.Varsa Farabi Modeli Plevne itemleri çok daha iş görecektir.
Yüksek enerjiniz var lakin, savunmanız yok ise yaratıklar size kolayca saldırıp enerjinizi su gibi indirecektir.
Bu hususta sadece yüksek enerji işe yaramaz.
Yüksek savunmanız var lakin enerjiniz az, bu durumda savunmanız yüksek olduğu için yaratıkların size vurma oranı düşecektir ve çoğu zaman ıska atacaklardır.Yaratıkların ıska atması enerjinizin azalmama anlamına geldiği için gruptaki arkadaşlarınız sizi ideal tank sınıflarında görecek ve ileriki zamanlarda yeniden tank olarak sizi çağırabilmelerini sağlıcaktır.
Yetenek konusunda ise +5 yetenek puanı var olduğunu düşünürsek toplamda 103 puan.
Defansif 15
Sakınma 15
Nara 15
Kışkırtma 15
Saptırma 15
Sarsılmaz 7
Zihin Toplama 5
Durdurma 15
Süpürme 1
+5 yetenek yok ise sarsılmazdan 5 puan alırsınız 2 puan da yeterli olacaktır.
Herkese çok teşekkürler sanıyorsam yetenek puanlarında değişimler yaşanıyor kişiden kişiye
Ultraxqenç - Ultraxshekinah
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Sarsı 15 yapıp 5 drdrma yap 
- TCaDaNaLi
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Pardonn
Merhaba kardeş ben tankla gaffar kestim sarsılmaza 15 verirsen çok saçma olur hele tank savaşçıda durdurma sadece gülüyorum 
Tank Savaşçı İçin
Defansif Dövüş=15
Sakınma=15(15 oldugunda giydiğin farabi eşyaları 4 katına çıkartıyor)
Kışkırtma=15
Savaş Narası=15
Hedef Saptırma=15
Zihin Toplama=15(Soracaksın niye 15 Çemberlitaş bölgesinde slotlar korteks atıyor onu hızlı bozman gerekiyor)
Ayı=10(Çember Gireceksen Ayı Şart Tankta)
Sarsılma=3
+5 Yetenek Puanı Yoksa Ayı 5 te Olabilir
Tam Ofansif Savaşçı
Depar=15
Ofansif Dövüş=15
Sert Vuruş=15
Ağır Vuruş=15
Ayı=6
Dikkat Dağıtma=15
Durdurma=15
Zihin Toplama=5
Defansif Dövüş=1(defansif açıkken ayı kanatma atarsa hedefin kudreti azalıyor)
Sarsılmaz=1
Yarı Tank
Defansif=1
Sakınma=1
Ofansif=15
Sert Vuruş=15
Ağır Vuruş=15
Savaş Narası=15
Hedef Saptırma=15
Sarsılmaz=1
Zihin Toplama=15
Ayı=5
+ 5 YETENEK PUANI OLSA İYİ OLUR YOKSA BİR ŞEYLERDEN KISMAN GEREKİR
Tank Eşyalar:
Başta farabi full set olman lazım ama zırhınında 75 olması şart o yüzden Evocati zırh tercihim
farabi yüzük içinde düşünen kes [Farabi Modeli Farabi Modeli Yüzük](Mor) verir 2500 can mı ne veriyor sakınmayla kenanı kes zaten farabi solucan mor eldiven veriyor Farabi Solucan kolye veya düşürürsen Evo kolye motordan Farabi Plevne ayakkabı al ve direnç eşya diz bak GBM X şefinde Ateş Asit direncin 300 olsun zırhın 74 olsun canda 30bin olsa yeter aramit vahşi iksir içersin tutarsın Yol savaşçısı Direnç istemiyor zaten zırhınla savunman yüksek olsun yeter Stuart efendi ise direnc buzu 300 yap direnc buz iksir iç onuda kesersin gaffarda Direnc Elektirik ve Buz 300 olcak zırh 75 olsun shen karakürk iksir alıp iç ayrıca bu söylediğim şeflere giderken yollarda Kalfa Denen hayvan var ondada elektrigi 300 yap shen iksir iç veya diencini 400 500 yap küçük iksir iç rahat kesersin tavsiye sana paran az ise arsenikli shen kuo balyoz falan alıp shen kuoyu yükselt veya paran varsa Farabi Shen kuo eşya al sheni yükselt( tabanca alırsan gaffarda rahat olur) İyi Oyunlar ve İyi Forumlar.
Tank Savaşçı İçin
Defansif Dövüş=15
Sakınma=15(15 oldugunda giydiğin farabi eşyaları 4 katına çıkartıyor)
Kışkırtma=15
Savaş Narası=15
Hedef Saptırma=15
Zihin Toplama=15(Soracaksın niye 15 Çemberlitaş bölgesinde slotlar korteks atıyor onu hızlı bozman gerekiyor)
Ayı=10(Çember Gireceksen Ayı Şart Tankta)
Sarsılma=3
+5 Yetenek Puanı Yoksa Ayı 5 te Olabilir
Tam Ofansif Savaşçı
Depar=15
Ofansif Dövüş=15
Sert Vuruş=15
Ağır Vuruş=15
Ayı=6
Dikkat Dağıtma=15
Durdurma=15
Zihin Toplama=5
Defansif Dövüş=1(defansif açıkken ayı kanatma atarsa hedefin kudreti azalıyor)
Sarsılmaz=1
Yarı Tank
Defansif=1
Sakınma=1
Ofansif=15
Sert Vuruş=15
Ağır Vuruş=15
Savaş Narası=15
Hedef Saptırma=15
Sarsılmaz=1
Zihin Toplama=15
Ayı=5
+ 5 YETENEK PUANI OLSA İYİ OLUR YOKSA BİR ŞEYLERDEN KISMAN GEREKİR
Tank Eşyalar:
Başta farabi full set olman lazım ama zırhınında 75 olması şart o yüzden Evocati zırh tercihim
farabi yüzük içinde düşünen kes [Farabi Modeli Farabi Modeli Yüzük](Mor) verir 2500 can mı ne veriyor sakınmayla kenanı kes zaten farabi solucan mor eldiven veriyor Farabi Solucan kolye veya düşürürsen Evo kolye motordan Farabi Plevne ayakkabı al ve direnç eşya diz bak GBM X şefinde Ateş Asit direncin 300 olsun zırhın 74 olsun canda 30bin olsa yeter aramit vahşi iksir içersin tutarsın Yol savaşçısı Direnç istemiyor zaten zırhınla savunman yüksek olsun yeter Stuart efendi ise direnc buzu 300 yap direnc buz iksir iç onuda kesersin gaffarda Direnc Elektirik ve Buz 300 olcak zırh 75 olsun shen karakürk iksir alıp iç ayrıca bu söylediğim şeflere giderken yollarda Kalfa Denen hayvan var ondada elektrigi 300 yap shen iksir iç veya diencini 400 500 yap küçük iksir iç rahat kesersin tavsiye sana paran az ise arsenikli shen kuo balyoz falan alıp shen kuoyu yükselt veya paran varsa Farabi Shen kuo eşya al sheni yükselt( tabanca alırsan gaffarda rahat olur) İyi Oyunlar ve İyi Forumlar.
TCaDaNaLı
Zawia
CeHeNNeMxKaBuS
Zawia
CeHeNNeMxKaBuS
adam sığınak migrat demiş sen çemberli anlatmışsın
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- TCaDaNaLi
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Pardonn
BEN DİREK TANK SAVAŞÇIYI ANLATTIM AGA YAZDIM HANGİ EŞYAYI NERDEN ALACAGINIDA.
TCaDaNaLı
Zawia
CeHeNNeMxKaBuS
Zawia
CeHeNNeMxKaBuS