FORUM ÜYELEİ HEPİNİZİ İLGİLENDİRİYOR
FORUM ÜYELEİ HEPİNİZİ İLGİLENDİRİYOR
BU OYUNUN RESMEN BİTTİĞİNİ İLAN EDİYORUM AYRILIYORUM İYİ GÜNLER.(BUNDAN ÖNCE SÖYLEDİKLERİMİ YOK SAYIN SİNİTLENDİM SADECE GAZETELERDE GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ YAZAYIM DEDİM
GEREKSZİ SİYASET KÖŞELERİNDE YAZAN ŞEYLER ANLAMIYORUM HİÇBİRİNİ UMURUMDADA DEĞİL AMA HALA CEVA GELMEDİ ONDAN SİNİRLENDİM KARAKTEİRM YOK 
En son MADENCHI tarafından 19 Oca 2012 13:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Re: FORUM ÜYELEİ HEPİNİZİ İLGİLENDİRİYOR
güzel giden bir işin kapısına kilit mi vursunlar ?
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Aynı konuyu hızlı destek bölümündede dile getirmişsiniz sizi bu durumda rahatsız eden etken nedir ?
Aynı konuyu hızlı destek bölümündede dile getirmişsiniz sizi bu durumda rahatsız eden etken nedir ?
Koray YAR
MADENCHI yazdı:BU OYUNUN RESMEN BİTTİĞİNİ İLAN EDİYORUM AYRILIYORUM İYİ GÜNLER.(BUNDAN ÖNCE SÖYLEDİKLERİMİ YOK SAYIN SİNİTLENDİM SADECE GAZETELERDE GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ YAZAYIM DEDİMGEREKSZİ SİYASET KÖŞELERİNDE YAZAN ŞEYLER ANLAMIYORUM HİÇBİRİNİ UMURUMDADA DEĞİL AMA HALA CEVA GELMEDİ ONDAN SİNİRLENDİM KARAKTEİRM YOK
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Yok ya hızlı destek bölümünde itirafname var 
Aman çok büyük bi kayıp

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Bu tarz konularda sitem etmek yerine destek iletişim kanallarını kullanmanız daha sağlıklı bir iletişim sağlayacaktır.
Bilginize.
Bu tarz konularda sitem etmek yerine destek iletişim kanallarını kullanmanız daha sağlıklı bir iletişim sağlayacaktır.
Bilginize.
Koray YAR