SaNcaK sUnUcUSUnUN dİkKaTine.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mammy147
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

SaNcaK sUnUcUSUnUN dİkKaTine.

Mesaj gönderen mammy147 »

BeN 4 SenDir bu oyunda oynuyorum ve bu sunucudada kıme ne iyilik kıme kötülük yaptıysak hakkınızı helal eedin derim bizi taNıyan tanır..oyUNDA COK Şrfsz gördüm AMa COkta adaM GÖRDüm o ayrı.. Adam olanlar emınkı sımdıde böyleler ama oyuna 3 5çocuk ve çapulcu geldiyse o kötü onlarla ugraşmak lazm derken adamlar oyunu bırakabılıyolar bnm gıbı Artık oyuna Bı son verIp GeRçek hayatana DÖnmenIzı OneRIrım.ben BuNU YAPtIM VE sUANDA CoK MUTluyum. HERsey OYUN dEGıl cogu KISIYI gÖRdÜM OYUNA mIlyarlar CoLuk COcUGUNUN RISKını oYuna VeRiYOLAR. YAZIK BUNlara Fazla Söze GrK YOK hAKkINIZI heLAL eDin... GörÜŞürüz.

EvEryBodYlIEs Cenazeişleri
SuNUDA BELİRTMEK isterİM OYunda ben adam GÖrDügüm KıŞILER.
XOZEHİRXO Loncasının TAMAMI.BÜYÜKGAZİ seditıosaeBlissKlaVuzAteşx Loncasını WhİTeXdEwİLOttOmanxottoYorgundur
yOLCUx LONCASI lAZOĞLUMarbOY BETERBÖCEK DuMANX LoncasıSilveraİNx loncasıKnqx Loncası DİLYARAsı Maxxşifa Ataxsulh RoWXoktY Ezber Chalpsiz EdWARdİAN IıAlOneII Güneşmuhafızı YaRar RuLes of dark loncası.. YeniÇERİXlONCASI ReGırOCK Ataxsalih Ve ATAXLONCASILEgeNdxDalgaç Ve lONCASIDaLgAÇ RoWxAmASİa Rowx Loncası. vE bunun GIBI yazamaDıgım AkLIMA gElMEYEN cOk arkaDaşIm VAR oNlar kendIlerını BıLIYOLAR.
En son mammy147 tarafından 20 Oca 2012 12:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: SaNcaK sUnUcUSUnUN dİkKaTine.

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Selametle yolun acık olsun.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

[quote="mammy147"]BeN 4 SenDir bu oyunda oynuyorum ve bu sunucudada kıme ne iyilik kıme kötülük yaptıysak hakkınızı helal eedin derim bizi taNıyan tanır..oyUNDA COK Şrfsz gördüm AMa COkta adaM GÖRDüm o ayrı.. Adam olanlar emınkı sımdıde böyleler ama oyuna 3 5çocuk ve çapulcu geldiyse o kötü onlarla ugraşmak lazm derken adamlar oyunu bırakabılıyolar bnm gıbı Artık oyuna Bı son verIp GeRçek hayatana DÖnmenIzı OneRIrım

BURAYA KADAR SOYLEDIKLERINDE HAKLISIN EVET OYUNDA 3-5 CABULCU VAR DOGRU AMA BU HER YERDE VAR VE BU YUZDEN OYUNU BIRAKMANI SENNIN GIBI ASIL VE AZIMLI BIRINE YAKISTIRAMADIM. HE EGER GERCEK HAYATIMDA SIKINTI OLUYOR DIYORSAN ONA SOZUM YOK ANCAK DEGERSIZ INSANLAR YUZUNDEN KACIYORSAN AYIP EDIYORSUN. BEN ISLERIM OLDUGU ICIN ARA VERMEK ZORUNDA KALDIM VE YAKLASIK 2 HAFTADIR DA OYNUYORUM ARTIK. SENIDE YENIDEN BURADA GORMEK ISTIYORUM. SEN VE SENIN GIBI KISILERLE HERSEYIN USTESINDEN GELEBILIRIZ CUNKU. YOKSA DEDIGIN GIBI BURALAR DUNKU ADAMLARA 3-5 KURUSLUK ADAMLARA KALIRSA OLMAZ. BIZIM GIBILER AYAKTA TUTAR VE OYUNU EGLENCELI HALE GETIRIR. AYRICA ISMIMI ORDA GORMEK GUZEL BIRSEY BUNUN ICINDE TSK EDERIM. AMA ISMIMI ORAYA YAZIYORSAN BENIDE ONEMSEMENI VE SIRF DEGERSIZ INSANLAR ICIN BIRAKACAKSAN BIRAKMA SOZUMU DINLEMENI ARADA SIRADA DA OLSA GIRIP STRES ATMANI TAVSIYE EDERIM KARDESIM...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

ozgur145353 yazdı:Selametle yolun acık olsun.
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Bir yıldız daha kaydı..
İKV, özellikle SANCAK SUNUCUSU sayısı şu zamanlarda yok denecek kalan deyim yerindeyse ''adam gibi adam'' olan bir kişiyi daha kaybediyor..
Her ne kadar eskisi kadar oyunda olmasam, aranıda bulunmasamda hala hatırlayan birileri kaldığını görmek gerçekten mutlu edici birşey.
Özellikle son zamanlarda saygı, sevgiyi kaybeden sancak sunucusunda eskiye dönüpte keşke dememek elde değil.
Keşke oyuncuların gözünü item, para bürümeseydi.
Keşke üstünü düzen adam oldum sanıp sağa sola sataşmasaydı.
KEŞKE ESKİ ORTAM HİÇ BOZULMASAYDI.
Eskiden arz karakterimle veya lodos karakterim ile karşı klandan 20 kişinin arasına girip oturduğum, sohbet ettiğim günleri nasıl unutabilirim.
Nerde kaldı o eski günler,
Neden bozuldu bu ortam,
Neden gitti bazıları,
Ve neden ben hala burdayım...

Cevaplanması gereken o kadar çok soru var ki kardeşim.
Eski İKV ile şuanki oyunu karşılaştırmak bile istemiyorum.
Evet belki gelişti, belki oyuncu sayısı bir miktar arttı lakin eski oyuncular bıraktımı tadı kalmıcak bu oyunun.
Nacizade 4 5 abilerimle yolumuza devam ediyoruz.Elbette herkesle bir selamımız var ama güvenebileceğimiz kimse kalmadı desem yeridir..

Lafı çok uzattım kardeşim, yolun açık olsun.
Belki 1 2 gün aklına gelebilir oyun ama hayatın tadını çıkart be kardeşim zaman su gibi akıyor.
Her zaman her türlü desteğe hazırım.Birşey olursa ne yapman gerektiğini biliyorsun.

Selametle..
Kullanıcı avatarı
mammy147
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Eyw ArkaDAŞLAR..SİZleri ÇOK sEvİYORUM..
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

Yolun açık olsun,Allah'a emanet ol.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
mammy147
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Size 1 2ÇİFT SÖZÜM DAHA var yol yakınken lutfen ben bunu yaşadım bılıyorum yaşamayan anlamaz. anlayamaz..gelin bırakın bu boş işleri be 6 7 saat bilemedım 12 24 sat bu oyunun basında put gıbı bekleyenler var ya bı yararınız olsun bı yere yani oyunda paranız bulunuz rutbeniz şekliniz var yapmaya calışıyorsunuz bunu görüyorum....GeRçeK HAYATTADA olsun be ŞeKLİN PARAN pUlUN EVIn araban OlMASINI HICMI ıSTEMıyorsun....ben Universiteyi dısardan okumaya bıtırmeye calısıyorum... kısmetse PYOM DE görev yapıcam 2 seneye kdar Polis akademısı YANİ bEn arada sırada BAKARIm oLe FORUMA fLN İŞTE naıyolar dıe neyse arkadşalr sögledıklerımden bazıları kafasında 1 2 şey oluşturmuştur ama anlamayanda vardır mutlaka olucaktır ben de anlamıyodum bunu yasadım ve anladım..Size İYi egleNCELER.
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

İsmail ALLAH'A EMANETSIN adanada görüşelim inş tel yaz bana hemso kal sağlicakla.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Hakkım var mı bilemem ama yine de helal olsun. :) Günlük hayatında başarılar dilerim.

Keyifli forumlar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön