kayıp çocuk etkinliği hakkında
kayıp çocuk etkinliği hakkında
böyle bişey nasıl olur anlamıyorum ilk başta resmi ben çekip koydum ama resim görünmüyormuş dedilerki düzenleyip tekrar koyun tam düzenleyecem baktımki konu kilitlenmiş benim yerime başka birininki seçilmiş ilk ben koyuyorum ama başkasınınki seçiliyor ya bari bu işinizi doğru yapın be kardeşim
.....
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: kayıp çocuk etkinliği hakkında
Merhaba,
Göndermiş olduğunuz resmin boyutlarına ulaşılamamaktadır. Atmış olduğunuz linke bakındığında ise sayfa bulunamadı hatası ile karşılaşmaktayız. Bu sorun upload sitesinden kaynaklanabilir.
Sonuç itibari ile görüntülenemeyen bir resime kazanan unvanı verilemeyeceğini belirtiriz.
Bilgi ve dikkatinize.
Göndermiş olduğunuz resmin boyutlarına ulaşılamamaktadır. Atmış olduğunuz linke bakındığında ise sayfa bulunamadı hatası ile karşılaşmaktayız. Bu sorun upload sitesinden kaynaklanabilir.
Sonuç itibari ile görüntülenemeyen bir resime kazanan unvanı verilemeyeceğini belirtiriz.
Bilgi ve dikkatinize.

düzeltip tekrar koyacaktım ama bi baktım konu kilitlenmiş 1 dk daha bekleseydiniz düzeltiyordumRespected yazdı:Merhaba,
Bilgi ve dikkatinize.
.....
- kalakenlosma
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
emrecan diye biri foto atmamış oraya o nasıl kazanıyor peki :?:erbayyy yazdı:düzeltip tekrar koyacaktım ama bi baktım konu kilitlenmiş 1 dk daha bekleseydiniz düzeltiyordumRespected yazdı:Merhaba,
Bilgi ve dikkatinize.
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
Tekrar merhaba erbayyy,erbayyy yazdı:
düzeltip tekrar koyacaktım ama bi baktım konu kilitlenmiş 1 dk daha bekleseydiniz düzeltiyordum
Etkinlik süresi dolduğundan ötürü konu kilitlenmiştir. Kurallar gereği zamanla yarışmanız ve belirtilen süre içerisinde kayıp çocuğu bulmanız gereklidir.
Bir sonraki etkinlikte daha hızlı olmanızı diliyorum.
Anlayışınız için teşekkürler.
Merhaba kalakenlosma,kalakenlosma yazdı:emrecan diye biri foto atmamış oraya o nasıl kazanıyor peki :?:
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=87&t=86238
Yukarıda belirtmiş olduğum linkte göreceğiniz gibi emozi isimli kullanıcının Kayıp Çocuğu görüntülediği karakterin ismi Emrecannn'dır.
Bilginize sunar iyi eğlenceler dilerim.

neyse geçti gitti ama heralde ben anlatamıyorum ben süre içinde resmimi attım önemli bişey değil 20 tane iksir için bu konuyu uzatmaya gerek yok ama hakkımın yenmesine sadece benim sinirim bozuldu neyse konu kilitRespected yazdı:Tekrar merhaba erbayyy,
Etkinlik süresi dolduğundan ötürü konu kilitlenmiştir. Kurallar gereği zamanla yarışmanız ve belirtilen süre içerisinde kayıp çocuğu bulmanız gereklidir.
Bir sonraki etkinlikte daha hızlı olmanızı diliyorum.
Anlayışınız için teşekkürler.
.....
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
:arrow:erbayyy yazdı: neyse geçti gitti ama heralde ben anlatamıyorum ben süre içinde resmimi attım önemli bişey değil 20 tane iksir için bu konuyu uzatmaya gerek yok ama hakkımın yenmesine sadece benim sinirim bozuldu neyse konu kilit
Kilitlenmiştir.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU