kayıp çocuk etkinliği hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

kayıp çocuk etkinliği hakkında

Mesaj gönderen erbayyy »

böyle bişey nasıl olur anlamıyorum ilk başta resmi ben çekip koydum ama resim görünmüyormuş dedilerki düzenleyip tekrar koyun tam düzenleyecem baktımki konu kilitlenmiş benim yerime başka birininki seçilmiş ilk ben koyuyorum ama başkasınınki seçiliyor ya bari bu işinizi doğru yapın be kardeşim
.....
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: kayıp çocuk etkinliği hakkında

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Göndermiş olduğunuz resmin boyutlarına ulaşılamamaktadır. Atmış olduğunuz linke bakındığında ise sayfa bulunamadı hatası ile karşılaşmaktayız. Bu sorun upload sitesinden kaynaklanabilir.

Sonuç itibari ile görüntülenemeyen bir resime kazanan unvanı verilemeyeceğini belirtiriz.

Bilgi ve dikkatinize.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

Respected yazdı:Merhaba,

Göndermiş olduğunuz resmin boyutlarına ulaşılamamaktadır. Atmış olduğunuz linke bakındığında ise sayfa bulunamadı hatası ile karşılaşmaktayız. Bu sorun upload sitesinden kaynaklanabilir.

Sonuç itibari ile görüntülenemeyen bir resime kazanan unvanı verilemeyeceğini belirtiriz.

Bilgi ve dikkatinize.
düzeltip tekrar koyacaktım ama bi baktım konu kilitlenmiş 1 dk daha bekleseydiniz düzeltiyordum
.....
Kullanıcı avatarı
kalakenlosma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kalakenlosma »

erbayyy yazdı:
Respected yazdı:Merhaba,

Bilgi ve dikkatinize.
düzeltip tekrar koyacaktım ama bi baktım konu kilitlenmiş 1 dk daha bekleseydiniz düzeltiyordum
emrecan diye biri foto atmamış oraya o nasıl kazanıyor peki :?:
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

erbayyy yazdı:
Tekrar merhaba erbayyy,

Etkinlik süresi dolduğundan ötürü konu kilitlenmiştir. Kurallar gereği zamanla yarışmanız ve belirtilen süre içerisinde kayıp çocuğu bulmanız gereklidir.

Bir sonraki etkinlikte daha hızlı olmanızı diliyorum.

Anlayışınız için teşekkürler.

kalakenlosma yazdı:emrecan diye biri foto atmamış oraya o nasıl kazanıyor peki :?:
Merhaba kalakenlosma,

:idea: :arrow: viewtopic.php?f=87&t=86238

Yukarıda belirtmiş olduğum linkte göreceğiniz gibi emozi isimli kullanıcının Kayıp Çocuğu görüntülediği karakterin ismi Emrecannn'dır.

Bilginize sunar iyi eğlenceler dilerim.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

Respected yazdı:Tekrar merhaba erbayyy,

Etkinlik süresi dolduğundan ötürü konu kilitlenmiştir. Kurallar gereği zamanla yarışmanız ve belirtilen süre içerisinde kayıp çocuğu bulmanız gereklidir.

Bir sonraki etkinlikte daha hızlı olmanızı diliyorum.

Anlayışınız için teşekkürler.
neyse geçti gitti ama heralde ben anlatamıyorum ben süre içinde resmimi attım önemli bişey değil 20 tane iksir için bu konuyu uzatmaya gerek yok ama hakkımın yenmesine sadece benim sinirim bozuldu neyse konu kilit
.....
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

erbayyy yazdı: neyse geçti gitti ama heralde ben anlatamıyorum ben süre içinde resmimi attım önemli bişey değil 20 tane iksir için bu konuyu uzatmaya gerek yok ama hakkımın yenmesine sadece benim sinirim bozuldu neyse konu kilit
:arrow:
Kilitlenmiştir.

Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön