ŞANS ARTIRICI Hakkında CEVAP Lütfen Arkadaşlar

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ŞANS ARTIRICI Hakkında CEVAP Lütfen Arkadaşlar

Mesaj gönderen xCONTROLx »

Plus,Artıcı bunun gibi şeyler ganimetleri fazlalıkla veriyor 1 yerine 2 tane Ozan'a katılıyorum.

Sıradan birisininde birden nadir maden çıkması tamamen tesadüfdür.
GAME OVER!
Kullanıcı avatarı
newnamex
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen newnamex »

Respected yazdı:Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.

Bilginize.
Bakın sayın yönetici şans işinde test mest olmaz bunu siz anlayamadınız artırıcılar kelimesinide biz anlayamadık...
What is the problem ..
deaddman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen deaddman »

Bişey Söyleyimmi Genjori Hakkını kAYBETTİN sen sana menekşe cıkmasın :D Sabah akşam çekiyorsun haftada en az 2 menekşe cıkartıyorsun Daha Gözün doymuyo gelmiş Şans Arttırıcı ne işe yarıyo diyorsun Allah Doyursun daha ne diyelim ki... Boşa Yönetimi suçlama
Kullanıcı avatarı
Hastebubembu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: TheNiGtmaRe

Mesaj gönderen Hastebubembu »

Tamamen şans diyebilirm 2 adet 100 /60 8 saate 11iridym cıktı cıkıyor yani cıkmyor demeyelin işe yarıyor birazda şans gerek..
IIcHokShaKınCaLII (Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

1 Günlük %60 Sarraf Artırıcı almıştım. Alma sebebim 1 gün öncesi artırıcı olmadan birkaç saat çekmeme rağmen birşey çıkmamasıydı. "Herhalde artırıcı olmadan çıkmayacak şekilde ayarlamışlar" dedim. 5 TL verdim, aldım akçeyi, aldım artırıcıyı. Ertesi gün 6 Saat çöl, mezarlık, Lodos Kale arkası, fareadamların ordaki gemi arasında mekik dokudum. Çok nadiren başkası çekti madenleri, genelde ben çektim. Buna rağmen 3-5 Apa ve Kripraz'dan başka birşey çıkmadı. Tabi onlarca Elmas, Ametist, Kalsedon çıktı.. Yeşil Elmas bile çıkmadı :)

Ve sanırım 1 Haftalık artırıcı en karlısıymış. Fiyat olarak demiyorum, en çok onu alınca çıkıyormuş. Öyle bir söylenti var..

Her ne olursa olsun, heba olan 6 saatimin sonunda 2'şer çöp maden dışında bir b.k çıkmadı.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

ŞANS ARTIRICI Hakkında CEVAP Lütfen Arkadaşlar

Mesaj gönderen GENJORI »

deaddman yazdı:Bişey Söyleyimmi Genjori Hakkını kAYBETTİN sen sana menekşe cıkmasın :D Sabah akşam çekiyorsun haftada en az 2 menekşe cıkartıyorsun Daha Gözün doymuyo gelmiş Şans Arttırıcı ne işe yarıyo diyorsun Allah Doyursun daha ne diyelim ki... Boşa Yönetimi suçlama
Bak Arkadaşım Kendi ağzınla söylüyorsun sabah,akşam maden çektiğimi, doğru diyorsun.Fakat o kadar emeğin boş çıkması ne demek ,nasıl bi duygu onuda bildiğin halde bana laf atıyorsun,Gerçi maden başlarında beraberken çekemediğin için sinirinden bu yazıyı yazdığını sanıyorum.Aksi halde tonla saat madenlere harcanan zamanın karşılığı boş olamaz, emeğe saygısızlıktan başka bişe değildir...Ayrıca Çalış seninde olsun.Çalışan Adama laf atma.

Anlatabildiğimi umuyorum sayın deaddman

Saygılar GENJORİ
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

bence BU oyunda akçe ile alınabilecek En güzel Şey maden şans artırıcısı MENEKŞE elmas çok zor çıkan bi maden LOKMAn şans artırıcısı ALıp adada ganoderma Vb çekip satarak Menekşe almanı tavsiye ederim . yüzde 60 lık 1 haftalık artırıcı ile FUL çekmediğim halde 9 iridyum çektim şelit ve diğerlerini sayma. 1.ci çanta BOş 2 ci çanta iridyum şeklinde o yüzden İşe yarıyor. İŞE yaramayan Bİ ÜRÜN VARsa ODA Miğrat SIgınak Yağma artırıcılardır Bence .
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS

“Genel Sohbet” sayfasına dön