GM Buraya
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva İ Milliye
GM Buraya
Birinden karakter aktarmıştım şifresi bendeydi oyuna girmiyordu haftalarca aktardım sonra 1 hafta filan kullandım oyuna giriş yaptığımda bildiri geldi izinsiz aktardığınızdan hesabınız blok yemiştir izinsiz aktardığınız karakterde geri gödnerilmiştir nasıl bir mantık bu nerden biliyorsunuz ki çarın benim olmadığımı çar benim o hesaptan aktardım 1-2adam şikayet etti diye böylemi oluyor bende şikayet edeyim ozmn alayım adamların çarlarını ??? cvp bekliyorum nasıl bir mantık?
Re: GM Buraya
Merhaba,
Karakterin kaynak üyeliği sahibi bu durumdan ''iznim olmadan karakterim aktarıldı'' gibi şikayette bulunursa ceza almanız kaçınılmazdır.
Eğer karakterin sizin olduğunu iddia ediyorsanız forumdan değil İKV Destek / İletişime mail atınız.
Sizden istenilen bilgileri doğruladığınız taktirde blok cezanız açılır ve karakteriniz geri iade edilir.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Karakterin kaynak üyeliği sahibi bu durumdan ''iznim olmadan karakterim aktarıldı'' gibi şikayette bulunursa ceza almanız kaçınılmazdır.
Eğer karakterin sizin olduğunu iddia ediyorsanız forumdan değil İKV Destek / İletişime mail atınız.
Sizden istenilen bilgileri doğruladığınız taktirde blok cezanız açılır ve karakteriniz geri iade edilir.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.